Minikk'in Sevgili Günlüğü :)

kızlar sizce minik 44 kg ya inip incecik bir gelin olabilecek mi?

• Ankete Katılan
    73
vay vay vayyyy:21::21::21::21::21::21: Hayırlı olsun canım hedefi aşmışsın hedefinde hedefini veriosun artık tebrik ederim.bundan sonra diyet yapma bari sadece kilonu koru darısı bizim başımızaa tekrar tebrik ederim minikkim

saol canım benim. Hepimiz çıtır hatunlar olucaz. Ben size neler yediğii yazmadım dun hiç,

dun sahur: 1 dl kızarmıs tahıllı ekmek üzerine 2 incecik dilim hındı salam ve yarım dilim cheddar peyniri. 1 bardak süt

dün iftar: 3 yk pilav,3 yk nohut, 1 kase cacık

dün akşam evde: 1 kase sütlaç :17::17:, 1 dilim ayva, pasta vardı sutlaç yediğim için pasta yemedim.

Bu sabah sahur: Yarım dilim cheddar peyniri ve bir yumurtayla yapılmış omlet, 1 dl tahıllı ekmek, 1 bardak süt

iftar: Birazcık kızarmış patates (ketçaplı) :17::17:, fırında tavuk, salata

ya ben dıyetten uzaklaştım artık. Oyuzden yazmıycam bırdaha yedıklerimi. Sizede kötü örnek olmıyayım. Hem dıkkat edıyorum hemde kaçamaklarım oluyor yani. Hergun abartmıyorum ama evden yemek getirmiyorum artık. Ne çıkarsa azcıkyıyorum. Yemek yaglıysa corba içiyorum.

canım şimdi zaten yavaş yavaş normal yemeye başlayacaksın ama yavaş yani ki zaten bence kontrollü gidiyorsun:) ama diyet bitti diye bizi de bitirme tamam mı uğra buraya:)

selam canlarım hepinizi öperim ben yaaaa kızlar iki ev arasında kaldım ne yapçam bilmiyorum ne zor şeyyy yaaaaaaaaaaaa birinin mutfağına aşık oldum birininde balkonuna ve bulunduğu konuma ikisininde ağır basan yerleri var çok şaşkın ve kararsızım bir daha böyle bir fırsatımda olmucak şu ara ev alırsam aldım birdaha böyle fırsatım olmucak kiraya çıkacaktım evde hazırdı ama ev alma durumumuz olunca vaz geçtik şimdi ev arıyorum iki tane var ve çok kararsızım iki gündür uyku uyuyamıyorum düşünmekten napçam ben yaaaa

selam canlarım hepinizi öperim ben yaaaa kızlar iki ev arasında kaldım ne yapçam bilmiyorum ne zor şeyyy yaaaaaaaaaaaa birinin mutfağına aşık oldum birininde balkonuna ve bulunduğu konuma ikisininde ağır basan yerleri var çok şaşkın ve kararsızım bir daha böyle bir fırsatımda olmucak şu ara ev alırsam aldım birdaha böyle fırsatım olmucak kiraya çıkacaktım evde hazırdı ama ev alma durumumuz olunca vaz geçtik şimdi ev arıyorum iki tane var ve çok kararsızım iki gündür uyku uyuyamıyorum düşünmekten napçam ben yaaaa

balkondansa mutfak daha önemli. Kadınların ömrü balkonda değil mutfakta geçiyor. Ama konumda çok önemli tabii. Biraz daha anlat yada sahıbındense falansa lınk at yardımcı olmaya çalışalım tatlım.

canım şimdi zaten yavaş yavaş normal yemeye başlayacaksın ama yavaş yani ki zaten bence kontrollü gidiyorsun:) ama diyet bitti diye bizi de bitirme tamam mı uğra buraya:)

kontrol kontrol kontrol. Valla ben buraya kılo aldım dıye gelirsem benı döversiniz biliyorum. Devamlı kontrol altında tutucam kensımı. Herhaftatartılıyorum zaten. En ufak oynamada müdahale etmek için.

Dün akşam kısır yaptım eve gıdınce, bı tabak kısır yedim tv seyrederken, 1 bardak zero

gece kalkamadım. Bı uyandım kı ezanın okunmasına 3-4 dk var. Hemen dişlerimi fırçaladım. 500 ml su içtim. :50:

Akşam: 4 yk pırasa, 1 kase yogurt,3 yk peynirli makarna

günaydın tatlım, valla bakıyorumda 10 kg vermişsin. harikasın fıstığım.. valla ihmel edıyorum sizi biliyorum ama çok yoğunum. :43:

ama rejimi bırakmadım. tabıkı kaçamaklarım artttı. bıraz bıraz herseyden yıyorum. tatlıda yıyorum artık. hedefimi 46 ya çekmiştim ya hedefi geçtim. 45,7 kg yum. tabııkı sabah erkenden aç karna ve çıplak :)

20.09.2011 50,4 :20:
27.09.2011 50,5 :20: ASIL BAŞLANGIC
04.10.2011 49,7 :34:
11.10.2011 49 :32:
18.10.2011 48,9 :18:
25.10.2011 48,6 :14:
29.10.2011 47.9 :16:
05.11.2011 47.3 :21:
12.11.2011 47.8 :57: kafama kafama vurun.dövün beni.
19.11.2011 47.1 :111: nasıl kırıcam ben bu 47 kg yu ya. 46.8 olsaydı bari..
26.11.2011 46,7 :21:
03.12.2011 46,4 :21:
10.12.2011 45,7 :21: hedefi 46 yapmıştık. hedefi geçtiik :)

vaovvvvvvvv mink im ne yaptın sen kız.....
helal sana vallayiiiiii!
uçacaksın uçacaksın,havalaraaaa uçacaksın:10:

bu ayrılık bana iyi gelmedi 400gr aldım....
ama buranın muhteşem atmosferi ile, kaldıgım yerden devm edicimmmm:8:
şuan 57.5 kg
hedefimi aşağı çektim 1 kg kadar
55 olcam hehhh:8:

tatlım geçmişte kaçırdığım yerleri okudum
maşallah seni cok takdir ediyorum oruçlara halen devam ediyorsun
bu arada hedefin altına düşmene çok sevindim
:64:
ben de bu aralar takipte zorlanıyorum günler kısa kardeşlerimden her zman fırsat olmuyor ama unutulmadın minikkim sen bnm ilk göz ağrım olan arkadaslarımdansın günlüğümün ilk takipçilerinden... o yuzden yerin başka...
esincim de sağolsun ne seni ne de bizleri bıraktı...
ben arada gelirim yine kız...
:8:

günaydınnnnnnnnn sonunda kararımızı verdik ve dün yasal prosedür başladı tapu ve diyer işler güzel bir ev aldık allah herkeze versin inşallah kiracı olmak çok zormuş nasipse ocağın ilk haftası taşınıyorum ama şimdiden çok heyecanlıyım bir sürü plan yapıyorum eeeeeeee tabi insanın kendi evi olunca istediğği şeyi yapıyor allah herkeze nasibetsin
sen naptın minikkimmmmm valla doya doya sohbet etmeyi özledim seninle beeee kuzum bende kontrolü elden bırakmamaya çalışıyorum düzenli yiyorum kii koruma dönemi diyetten daha zormuş beee neyse öptüm güzel günler diliyorum

günaydınnnnnnnnn sonunda kararımızı verdik ve dün yasal prosedür başladı tapu ve diyer işler güzel bir ev aldık allah herkeze versin inşallah kiracı olmak çok zormuş nasipse ocağın ilk haftası taşınıyorum ama şimdiden çok heyecanlıyım bir sürü plan yapıyorum eeeeeeee tabi insanın kendi evi olunca istediğği şeyi yapıyor allah herkeze nasibetsin
sen naptın minikkimmmmm valla doya doya sohbet etmeyi özledim seninle beeee kuzum bende kontrolü elden bırakmamaya çalışıyorum düzenli yiyorum kii koruma dönemi diyetten daha zormuş beee neyse öptüm güzel günler diliyorum
cnm hayırlı ugurlu olsun Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin...

kontrol kontrol kontrol. Valla ben buraya kılo aldım dıye gelirsem benı döversiniz biliyorum. Devamlı kontrol altında tutucam kensımı. Herhaftatartılıyorum zaten. En ufak oynamada müdahale etmek için.

Dün akşam kısır yaptım eve gıdınce, bı tabak kısır yedim tv seyrederken, 1 bardak zero

gece kalkamadım. Bı uyandım kı ezanın okunmasına 3-4 dk var. Hemen dişlerimi fırçaladım. 500 ml su içtim. :50:

Akşam: 4 yk pırasa, 1 kase yogurt,3 yk peynirli makarna

kizzzzzzzzzzzz tebrik ederim minikimmmm hedefine ulasmissin:46::46: hemen basari öykünü yazacaksin:9::9:
unuttunmu bizi ne oluyor sana eskisi gibi girmiyorsun :(( tabi diyet bitti bizi sattin dimi:1::1:

huuuuhuuuu minikkimmmmmmm nerelerdesin sennnnn yaaaaaa bıraktınmı bizi
neden gelmiyosun bir görünseydin bari
bizi bıraktınmı ????????

kizzzzzzzzzzzz tebrik ederim minikimmmm hedefine ulasmissin:46::46: hemen basari öykünü yazacaksin:9::9:
unuttunmu bizi ne oluyor sana eskisi gibi girmiyorsun :(( tabi diyet bitti bizi sattin dimi:1::1:
yok kız minik satmaz bizi öyle bi kız değil:))) bence bu aralar işler cooookkkk yogun bakalım diyeti bozdu mu ben de merak etmiyor değilim ama:44:

mink im zayıfladın unuttun bizi kız:47:
nerdesin,bizim oralarada gel accık:24:

minikkimmmm kızzzzz nerdesinn yaaaaa kız özlettin kendini umarım iyisindirrrrrrrrr
şaka bir yana gerçekten özlettin kendini hiç bukadar ara vermezdin gel biran evvel

konuları karıştırıken rastladım canım senin günlüğe.
açalı baya olmuş ama kısmet bu güneymiş.
kilon ve vermek istediğin kilon dikkatimi çekti.
bende 1,55 boyundayım ve malesef ki 55 kg.
benimde başlamam lazım ama hep erteliyorum.
ve çok yavaş kilo veriyorum,bu da bazen sinirlerimi bozuyor.
bişiler yapmama lazım en kısa zmanda
artık memelerim önden önden gidiyor:3:

yok kız minik satmaz bizi öyle bi kız değil:))) bence bu aralar işler cooookkkk yogun bakalım diyeti bozdu mu ben de merak etmiyor değilim ama:44:

evet dimi tatlim satmaz bizi:1:
dügün hazirliklari ve isi, yogundur herhalde bu aralar. merak ettik iyice yorumlari okusana bi herkes merak ediyor

minikimmmm gel hadiiii nerdesinnnnnnnnnnnnnnn:25:

vay vay vay kimleri görüyorum ne durumdasın minik dikkat ediyomusun gene yediklerine,koşturmacalar başladı dimi özledik senii çok ihmal ettin bizi çokk

yettim yettim :)) anaaaaam benım gunluk 3. safyalara düşmüş. kara bahtlı kör talihli günlüğüm beniiiim...

kızlaaaaar bu aralar dıyetı mıyetı bıraktım. bol keseden yıyorum. :) şimdi 10 aralıkta 45,7 kg idim, bu 17 aralıkta 46,4 lere cıktı ama işte şişlik mişlik oluyor bir gunu br gununu tutmuyor insanın. 24 aralıkta bir daha tartıldım ve 45,7 yım. bu hafta acmalar sımıtler, pızzalar havada uçuştu ama dikkat edıyorum yani.

bombayı söylüyorum toblerone normalde bimde satılmaz. ama hersene promosyon olarak gelıyor. gecen senede geldıgınde bayagı almıstık. bu senede geleneksel toblerone alışverişimizi yaptık. 38 tane 400 gr lık toblerone aldık. ve hepsi evde kuzu kuzu bekliyor. bir parcanın 25 gr oldugunu ve bununda 132 kalori oldugunu düşünürseeek, benim onlardan uzak durmam lazım sanırım :9::9::9:

kızlar kendıme hatfa sonu bır kadıfe pantalon ve kot tayt aldım. ikiside 34 beden. ama tayt okadar kucukki anlatamam. resmını cektım zaten bı ara yulerim. annem dıyokı bır gr alsan bunu gıyemezsın... :19: :18: evde 32 beden eskı bır koyum vardı. ıcıne gıremıyordum. dun onuda gıydım. bbıraz belden sıkıyor ama dugmeler kapanıyor. :)))) ınsallah hep boyle devam ederım. :42:

eee anlatın bakalım sizler naptınız...

bebeğim hoşgeldin ben de seni andım şimdi hatta pembişe yazdım
:66:valla çok sevindim yaaaaaaa:16::16::16::16::16::16:

Back
X