Minikk'in Sevgili Günlüğü :)

kızlar sizce minik 44 kg ya inip incecik bir gelin olabilecek mi?

• Ankete Katılan
    73
bu ara okadar ama okadar yoğunum kiii, nete giremiyorum işyeriden. eve gidincede cok yorulmuş oluyorum. kmseye gidemediğim için herkes beni unutmuş tabiikiii. :50::43:

gece kalktım: 1 dl kepek ekmeğinden yapılmış peynirli domatesli tost, 1 bardak süt
2 bardak su

iftar: 1 islim köfte, 1 kase şehriye çorbası, elma

günaydın kuzum kıyamam sana kız sen unutulucak hatunmusun kendine haksızlık etme eminimki onlarda çok yoğundur sen bizim biricik minikkimizsin sakın üzülme ben evde olduğum halde girecek fırsatım olmuyor bazen inanki bebem

günaydın kuzum kıyamam sana kız sen unutulucak hatunmusun kendine haksızlık etme eminimki onlarda çok yoğundur sen bizim biricik minikkimizsin sakın üzülme ben evde olduğum halde girecek fırsatım olmuyor bazen inanki bebem

günaydın canım, yok be fıstığım takılıyorum ben size. Nasıl ıyıleşebildiniz mi tatlım

bu ara okadar ama okadar yoğunum kiii, nete giremiyorum işyeriden. eve gidincede cok yorulmuş oluyorum. kmseye gidemediğim için herkes beni unutmuş tabiikiii. :50::43:

gece kalktım: 1 dl kepek ekmeğinden yapılmış peynirli domatesli tost, 1 bardak süt
2 bardak su

iftar: 1 islim köfte, 1 kase şehriye çorbası, elma

minikim masallahh masallahhhh
allah kabul etsin tatlim ne güzel oruclarini tutuyorsun borclarini ödüyorsun :)
sen bu yediklerinle doyuyormusun tatlim yaa kus kadar yiyorsun:20:

minikim masallahh masallahhhh
allah kabul etsin tatlim ne güzel oruclarini tutuyorsun borclarini ödüyorsun :)
sen bu yediklerinle doyuyormusun tatlim yaa kus kadar yiyorsun:20:

valla canım mesela dun akşam eve gıdınce 1 tabak kırmızı lahana salatası yedim. Yanı evdede bazen salata falan yıyorum. Bazen kaçamaklarda olabiliyor tabı tatlı,cıps gıbı meselaaa :17:

valla canım mesela dun akşam eve gıdınce 1 tabak kırmızı lahana salatası yedim. Yanı evdede bazen salata falan yıyorum. Bazen kaçamaklarda olabiliyor tabı tatlı,cıps gıbı meselaaa :17:

arada oluyor öyle ttalimmmm bosver :1:
bende bugün 2 isirimlik tost yedim:17:
sadece 2 defa isirdim ama:52::52:

arada oluyor öyle ttalimmmm bosver :1:
bende bugün 2 isirimlik tost yedim:17:
sadece 2 defa isirdim ama:52::52:

bişey olmaz 2 ısırıktan :) afıyet olsun canım.

gece kalkamadım, bugun oruç tutmadım, ne bılıym bi günlük ara veriym dedim. :17:

sabah: 1 simit :17: , 1 kk beyaz peynir, açık çay

ara: çay
öğle akşam ne var bilmiyorum. :1:

bişey olmaz 2 ısırıktan :) afıyet olsun canım.

gece kalkamadım, bugun oruç tutmadım, ne bılıym bi günlük ara veriym dedim. :17:

sabah: 1 simit :17: , 1 kk beyaz peynir, açık çay

ara: çay
öğle akşam ne var bilmiyorum. :1:

selam olur arada bebeğim sıkma canını ayyy canım nasıl simit çekti anlatamam çıkınca alyım bari
sabah iki dilim kepekli ekmek 2 kk peynir çok az böğürtlen reçeli çok az kaymak ve yeşil çay
öğlen peynirli makarna bir tabak yağsız tuzsuz
akşam mercimek çorbası 1 kase ve bir tabak ıspanak yoğurt
günü yeşil çayla kapatırım

düzeni bir kere otuttunmu değişmiyor muş demekki allaha şükür düzenli yiyorum artık

günaydın güzel arkadaşlarım minikkim nerelerdesin yaaaa bebek??????
sabah kalktım dün canım simit çekmişti bu sabah yedim gittim aldım üşenmedim yanındada 2kk peynir ve yeşil çay ohhhhhhh missssssss çok güzel bir kahvaltı yaptım
öğlen ve akşam belli değil ne yapacağımı hiç bilmiyorum eşimde oğlumda maalesef yemek seçiyor bunlara yemek beğendirmek çok zor ona ayrı ona ayrı valla hergün ne yapıcamı şaşırıyorum neyse idare ediyorum artık napim allah sağlık versin yeter
minikkim umarım iyisindir

günaydın güzel arkadaşlarım minikkim nerelerdesin yaaaa bebek??????
sabah kalktım dün canım simit çekmişti bu sabah yedim gittim aldım üşenmedim yanındada 2kk peynir ve yeşil çay ohhhhhhh missssssss çok güzel bir kahvaltı yaptım
öğlen ve akşam belli değil ne yapacağımı hiç bilmiyorum eşimde oğlumda maalesef yemek seçiyor bunlara yemek beğendirmek çok zor ona ayrı ona ayrı valla hergün ne yapıcamı şaşırıyorum neyse idare ediyorum artık napim allah sağlık versin yeter
minikkim umarım iyisindir

geldim tatlım burdayııım. işyerindeyim ve bugun çok yoğun geçicek. birazdan bılgısayarcılar gelıcek ve sısteme start verıyoruz. eğitimler başlıycak.

dun oglen ve akşam ne yediğimi yazamadım.önce onları yazayım.

persembe öğle: 4 yk bezelye, 1 kase cacık

ara: elma

akşam: 1 kase tarhana çorbası , bıkac yudum soda

ara: bir avuç leblebi

gece kalktım gece dediğime bakmayın 05:45 de kalktım :) 6 da yattım :) 05:35 de tekrar kalktım işe gelmek için..

sahur: 1 dl kepek ekmeği, yarım kk peynir, yarım domates, 2 bardak su

akşam belli deği çünkü belki fabrıkada olmayabılırım. eger fabrıkada olursam 2 kase mercımek çorbası içicem. dışarda olursamda ekmek rası beyaz peynir yemek zorunda kalıcaaam cunku yolda olma durumum olucak. belli değil işte henüz.

geldim tatlım burdayııım. işyerindeyim ve bugun çok yoğun geçicek. birazdan bılgısayarcılar gelıcek ve sısteme start verıyoruz. eğitimler başlıycak.

dun oglen ve akşam ne yediğimi yazamadım.önce onları yazayım.

persembe öğle: 4 yk bezelye, 1 kase cacık

ara: elma

akşam: 1 kase tarhana çorbası , bıkac yudum soda

ara: bir avuç leblebi

gece kalktım gece dediğime bakmayın 05:45 de kalktım :) 6 da yattım :) 05:35 de tekrar kalktım işe gelmek için..

sahur: 1 dl kepek ekmeği, yarım kk peynir, yarım domates, 2 bardak su

akşam belli deği çünkü belki fabrıkada olmayabılırım. eger fabrıkada olursam 2 kase mercımek çorbası içicem. dışarda olursamda ekmek rası beyaz peynir yemek zorunda kalıcaaam cunku yolda olma durumum olucak. belli değil işte henüz.

anladım kuzum kolay gelsin tatlım sen bunlarla nasıl doyuyorsun yaaa yediklerinde kendin gibi minikk miş

herkese gunaydııın, dun çok işim vardı giremedim. akşam yedikerimi yazamadım.

işyerinde iftar: 1 kase mercımek çorbası

eve gıdınce: 5 tane mini minnacık kara lahana dolması, 5-6 çatal salata.

ara: soda, 2 avuç leblebi.

ve gece kalktım :21:

1 dl kepek ekmeği, yarım kk peynir ve 1 yumurtadan yapılmış omlet,2,5 bardak su

akşam belli değil, anne ne yapmıssa onu yicez. :)

herkese gunaydııın, dun çok işim vardı giremedim. akşam yedikerimi yazamadım.

işyerinde iftar: 1 kase mercımek çorbası

eve gıdınce: 5 tane mini minnacık kara lahana dolması, 5-6 çatal salata.

ara: soda, 2 avuç leblebi.

ve gece kalktım :21:

1 dl kepek ekmeği, yarım kk peynir ve 1 yumurtadan yapılmış omlet,2,5 bardak su

akşam belli değil, anne ne yapmıssa onu yicez. :)

kiz nerelerdesin sen kacak:45:

menüye gelince begendim tatlim afiyet olsun, ama unutma bizi :((

kiz nerelerdesin sen kacak:45:

menüye gelince begendim tatlim afiyet olsun, ama unutma bizi :((

günaydın tatlım, valla bakıyorumda 10 kg vermişsin. harikasın fıstığım.. valla ihmel edıyorum sizi biliyorum ama çok yoğunum. :43:

ama rejimi bırakmadım. tabıkı kaçamaklarım artttı. bıraz bıraz herseyden yıyorum. tatlıda yıyorum artık. hedefimi 46 ya çekmiştim ya hedefi geçtim. 45,7 kg yum. tabııkı sabah erkenden aç karna ve çıplak :)

20.09.2011 50,4 :20:
27.09.2011 50,5 :20: ASIL BAŞLANGIC
04.10.2011 49,7 :34:
11.10.2011 49 :32:
18.10.2011 48,9 :18:
25.10.2011 48,6 :14:
29.10.2011 47.9 :16:
05.11.2011 47.3 :21:
12.11.2011 47.8 :57: kafama kafama vurun.dövün beni.
19.11.2011 47.1 :111: nasıl kırıcam ben bu 47 kg yu ya. 46.8 olsaydı bari..
26.11.2011 46,7 :21:
03.12.2011 46,4 :21:
10.12.2011 45,7 :21: hedefi 46 yapmıştık. hedefi geçtiik :)

günaydın tatlım, valla bakıyorumda 10 kg vermişsin. harikasın fıstığım.. valla ihmel edıyorum sizi biliyorum ama çok yoğunum. :43:

ama rejimi bırakmadım. tabıkı kaçamaklarım artttı. bıraz bıraz herseyden yıyorum. tatlıda yıyorum artık. hedefimi 46 ya çekmiştim ya hedefi geçtim. 45,7 kg yum. tabııkı sabah erkenden aç karna ve çıplak :)

20.09.2011 50,4 :20:
27.09.2011 50,5 :20: ASIL BAŞLANGIC
04.10.2011 49,7 :34:
11.10.2011 49 :32:
18.10.2011 48,9 :18:
25.10.2011 48,6 :14:
29.10.2011 47.9 :16:
05.11.2011 47.3 :21:
12.11.2011 47.8 :57: kafama kafama vurun.dövün beni.
19.11.2011 47.1 :111: nasıl kırıcam ben bu 47 kg yu ya. 46.8 olsaydı bari..
26.11.2011 46,7 :21:
03.12.2011 46,4 :21:
10.12.2011 45,7 :21: hedefi 46 yapmıştık. hedefi geçtiik :)

günaydın tatlım harikasın hedefide geçmişiz süperrr
biraz kaçamağı hakketmişiz yani şu taşınma işim bitsin daha sık giricem yinede ihmal etmiyorum ama fırsat buldukça burdayım güzel bir gün diliyorum

azmine hayranım tatlım baya uzunca bi süre 46.7de takılmana rağmen hiç umursamadın devam ettin keike biraz da bende olsa o azim:) oruçlarını allah kabul etsin tekrarını nasib etsin canım:) düğün de yaklaşıyor acaba gelinliğin iç kısmına cep yaptırıp taş mı doldurtsan uçacaksınnnnnnnnnnnnnnn :)

azmine hayranım tatlım baya uzunca bi süre 46.7de takılmana rağmen hiç umursamadın devam ettin keike biraz da bende olsa o azim:) oruçlarını allah kabul etsin tekrarını nasib etsin canım:) düğün de yaklaşıyor acaba gelinliğin iç kısmına cep yaptırıp taş mı doldurtsan uçacaksınnnnnnnnnnnnnnn :)

hahahahahhaahhaha bugun beni bundan daha fazla bişey güldüremezdi sanırım. Canımsın yaa. Taş doldurucam evet canım :))) :9::9::9:
Valla bence sende o azim var ama o şaytan yokmuuu :) pis şey aklını çelme evukatımın. :47: :33:

süpersin valla iyiki girmişim bu saatte beni güldürdün çok haklısın avukathanım bizim minik adı gibi minikk

bencede o azim sende var ama o pis şeytan izin vermiyor kesinlikle motivasyonunu düşürme azmin elinden hiç birşey kurtulmaz
kesinlikle sen herşeyden önemlisin bunu unutma incecik olmak senin hakkın ve olucaksın buna önce sen inan
tartıya her çıktıoğında küçük rakamlar görürsün inşallah

hahahahahhaahhaha bugun beni bundan daha fazla bişey güldüremezdi sanırım. Canımsın yaa. Taş doldurucam evet canım :))) :9::9::9:
Valla bence sende o azim var ama o şaytan yokmuuu :) pis şey aklını çelme evukatımın. :47: :33:

evet tatlım hala çelmeye çalışıyo aklımı ama idare etmeye çalışıyorum :)) güldüğüne sevindimmm:)

süpersin valla iyiki girmişim bu saatte beni güldürdün çok haklısın avukathanım bizim minik adı gibi minikk

bencede o azim sende var ama o pis şeytan izin vermiyor kesinlikle motivasyonunu düşürme azmin elinden hiç birşey kurtulmaz
kesinlikle sen herşeyden önemlisin bunu unutma incecik olmak senin hakkın ve olucaksın buna önce sen inan
tartıya her çıktıoğında küçük rakamlar görürsün inşallah

inşallah dediğin olur tatlımm dal gibi olurum hakkımı alırım:)

vay vay vayyyy:21::21::21::21::21::21: hayırlı olsun canım hedefi aşmışsın hedefinde hedefini veriosun artık tebrik ederim.Bundan sonra diyet yapma bari sadece kilonu koru Darısı bizim başımızaa tekrar tebrik ederim minikkim

Back
X