slm minik:))canım baktım da bana menün çok az gibi geldi.kilon normal bana göre kilon az olduğu için mi bu kadar az yiyorsun???benim yediklerimi görsen şaşırırsın

tabi benim vermem gereken çok kilo var
günaydın canım,
valla canım kilom bana çok geliyor. yani ben merdiven çıkarken tıkanıyorum. nefes nefese kalıyorum.yani spor yapmamandan kaynaklanıyor olabilir ma azamanım yok spora. ben sabah 7 de evden cıkıyorum. 12 saat çalışıyorum ve saat 21:00-21:30 gibi evde oluyorum.

az mı yiyorum? aslında hayır canım az yemıyorum. sadece bu hafta nesfit denediğim için belki öyle olmuştur. benim boyum ve benim kilomda olan birinin günlük alması gereken kal 1100-1200 civarıdır.
diyetisyenin bana verdiği listeyi yazıym canım,
sabah:
açık çay
4 zeytin
1 dl etımek buyuklugunde ekmek
1 kib.kutusu peynir
istediğin kadar domates-salatalık
1 çay bardağı süt
haftada 1 yumurta yiyebilirsin (ama ya oğlen yada akşam 30 gr et yemiyceksın dedi)
ara; 1 por. meyve
öğle:
4 yk. susuz sebze
1 dl ekmek
30 gr et-tavuk veya balık
sınırsız salata
yarım bardak yoğurt
(eger 1 kase çorba içersem ekmek yiyemem)
ara: 5 tane altınbasak-1 por.meyve
ben bu altınbasagı yıyemıyorum. hem meyve hem o cok gelıyor. meyve yıyorum ve çay içiyorum.
akşam:
4 yk. susuz sebze
1 dl ekmek
30 gr et-tavuk veya balık
sınırsız salata
yarım bardak yoğurt
(eger 1 kase çorba içersem ekmek yiyemem)
ara:bır meyve
yatarken 1 çay bardağı süt
ya baktığın zaman bunların hepsını yıyınce zaten acıkmıyorsun. benım annem 75 kıloydu 1.56 fboyu. onada benim diyetimin aynısını verdı. sadece onun zeytını 5 adettı. sebzesı 5 yk idi.
yanı bu herkesı fazlasıyla doyuruyor.
sen neler yıyorsun gun içinde?
ben bu sabah 1 kase nesftit,yarım domates, az bişeyse kaşarlı omlet yedim. omlet extra oldu bugün. :)
arada meyve yicem.
oğlen 4yk. kapuska-yarım kase yogurtla
2 kanat-1 dl ekmek
arada meyve
akşam nesfit
ara meyve
yataken sut içmeyı hep unutuyorum.
ay çok uzun oldu çenem düştü sabah sabah.