Minikkuşlar hep beraber zayıflıyacak :))

Ha bide diyet yok
Su spor yesil cay var:49:
Beyaz Ekmek yerine tahil ekmekleri yiyoruz
Bugun basladik
Hafta ya pazartesi tarti gunu yapalim mi?
Arkadaslar bize Katilin destek olalim birbirimize:16:

Ha bide diyet yok
Su spor yesil cay var:49:
Beyaz Ekmek yerine tahil ekmekleri yiyoruz
Bugun basladik
Hafta ya pazartesi tarti gunu yapalim mi?
Arkadaslar bize Katilin destek olalim birbirimize:16:

zten diyet yapamam ya.. bugün aile hekimliğine gittim..boy kilo çlçümü yaptım. boyum 170 kilom 87.. hangi ara 3 kilo gitti bilmiyorum:1:aylık kilo takim yapılacak..malesef obez olmuşum :5:ama iddalıyım..günlüğk 3 litre su ve mutlaka 10000 adımm.. bakalım. yediklerime dikkat ederim ama aç kalamam.. çünkü bebeğimin kilo alımı hiç olmamış :25:hayırlısı artıkk.. walk walk da değil 10 bin adım sayar bile sayamadı...:1:

Adim sayar ne ?
Bende bi heves plates seti aldim ama Bo's bos duruyorlar👎

valla arkasaşım esofmanına takıyon:1: boyunu kilonu ekliyon.. sabah uyanır uyanmaz gün içinde harcadığın kaloriyi,attığın adım sayısını ölçüyo.. daha bugün taktım ama yeni olduğu için heves var ya . oturduğum yerden ekranına bakıyom.. mutfağa gidiyorum ekrana bakıyorum..:1:

valla arkasaşım esofmanına takıyon:1: boyunu kilonu ekliyon.. sabah uyanır uyanmaz gün içinde harcadığın kaloriyi,attığın adım sayısını ölçüyo.. daha bugün taktım ama yeni olduğu için heves var ya . oturduğum yerden ekranına bakıyom.. mutfağa gidiyorum ekrana bakıyorum..:1:

bugün yediklerime ve suya dikkat edemedim.. dediğim gibi hastaneye gittik..malum çarşıya çıkınca lokantasız dönülmüyo.. ama start verdim :72:bakalım hayırlısı:56:

Bugün tartışdım sukurler olsun kı 78 kıloyum:nazar:
Nasıl gıttı anlamadım sadece aksam 6 dan sonra bırsey yemedım bol su tempolu hayat:10:

amann boşver minikkuşum yta :))) sabah inş..:1:

Miniksercem nerelerdesin
Ben 1 haftadir nete gir miyorum.
Ancak bugun girebildim.
Diyet nasil gidiyorr
Benim oğlan hepten sütten kesıldı artık gecede emmıyor yemesı gelişimi iyi bugün doktor artık süt almasada olur dedı:(
Sevıneyımmı üzüleyim mi şaştım kaldım:((
Adım sayar işe yarıyor mu
Ya bende kaza oruçlarımı tutmYa başlıyım dıyorum zaten sütten kesıldı

Miniksercem nerelerdesin
Ben 1 haftadir nete gir miyorum.
Ancak bugun girebildim.
Diyet nasil gidiyorr
Benim oğlan hepten sütten kesıldı artık gecede emmıyor yemesı gelişimi iyi bugün doktor artık süt almasada olur dedı:(
Sevıneyımmı üzüleyim mi şaştım kaldım:((
Adım sayar işe yarıyor mu
Ya bende kaza oruçlarımı tutmYa başlıyım dıyorum zaten sütten kesıldı

burdayım.. bende 10 gündür nete giremiyorum.. eşim ameliyat oldu.. 5 gün hastanede kaldıkk.. sadece geceleri eve gelebildim..bundan dolayı bebeğim memeyi bıraktı.. daha doğrusu stresten,az emmekten sütüm kesildi.. çocuk emiyo süt gelmeyince tamamen bırakıyo.. seninki gene 8 dokuz ay emmiş.. şükr et valla. benim oğlum daha 6,5 aylık ya...:43:ne yapacağımı bilmiyorum.. 3 aydır boy kilo hep aynı.. ööff anlayacağın sıkıntı çok.. bunun üzerine bide babaları eklendi.. 1,5 ay hiç ayağa kalkmayacak.. eli kolu ben oldum anlyacağın.. stresten kilo vermiş gibiyim.. ama sütüm geri gelsin de nolursa aolsun diye de ha bire yiyorum.. adım sayar da işe yarıyo gibi. hastanede deil 10 bin 2 kere sıfırlanıyodu. evdede 12 bini buluyo.. eksik kaldığı zaman da 12, katta oturuyorum.. aşağı yürüyerek iniyorum... amaaaaann ne kadar da uzun yazmışım kız:52: malum bu aralar dertleşecek birini arıyom.. ŞİMDİ EN ÖNEMLİ MESELE bebeğimi memeye nasıl alıştıra bilirim tekrardan.. keşke biberon tutsada emmese. onada razıyım valla.. gece kalkıp kaşıkla mama veriyorumm.. oofff.. çok uzun bi gün ve yazı oldu galiba:1:

Back
X