Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 haftalıkken üstten göremeyince alttan muayene sonucu gördük keseyi nokta kadardışimdi 22 aylık 2 yaşına doğru gidiyoruz Allah’ın izniyle
Cinsiyeti de 12 haftalıkken öğrenmiştik net olarak
![]()
Maşallah senin biraz büyükkaç haftalık dedi doktor? Karından mı yoksa vajinal mi?
![]()
Karından baktı. Haftamız sıkıntı, doktor 5+1 demişti pazar günü, bana bakarsan 3 haftalık. Uygulamalara son adete göre 6 haftalık. Ben anlamadım bu işi.![]()
Uygulamada 6 haftalığım bende. Ama doktorum keseyi görünce 3haftalık dedi. Ama bana kalırsa 4 yada 5. 3haftalıkken kese görünmez ki. Kafalar karışık![]()
Kafalar cidden karışık.
Ben doktora sordum kese son adete göre oluşur sizinkide öyle oluşmuş dedi 5 haftalık dedi. Bebek galiba 2 hafta geride oluyormuş. Burda da okumuştum bi yerde. O zaman kafama oturuyo.Bebek 3 haftalıksa tamam, dışında kafama oturmuyo.
![]()
Benim adet tarihim oynuyor. 3-4gün gecikmelerim olduğundan doktorum da doğru hesaplayamadı. 22nisan kalp atışı için gel dedi inşallah. O zaman belki ölçer keseyi kaç haftalık olduğunu söyler. Ama bana göre 5haftalığızsenin sat ne zamandı?
Benim son adetimin ilk günü 22 şubat.
16 martta da otrivel vurundum. Kaç hafta oluyorum :////
Benimde 25 şubattı. Uygulama 25 mart gösteriyordu bat ı. Otrivel ne çatlama iğnesi mi? O konuları bilmiyorum canım ya.![]()
Evet çatlatma iğnesi.
Kafam çokk karışık bu konuda çokk.
Senin vajinal mi bakıldı kese için canım
Evet canım karından baktı yerini hazırlamış ama kese yok dedi ödüm koptu. Bu kadar yol geldiniz boşuna gelmiş olmayın bide alttan bakalım dedi. Bakar bakmaz çok şükür var dedi. O an çıldırdım zaten
Senin bir sonraki muayene ne zaman canım?
Oh çok şükür keseyi görmüşsün.
Beni 2 hafta sonra çağırdı. Bu 2 hafta sakın gelme virüs kapma otur evde dedi.evlilik yıldönümümüz 24 nisan. O gün mü gitsem acaba diyorum ama durabilir miyim hiç bilmiyorum
![]()
Benim doktorum da sakın evden çıkma sıksık gelmene gerek yok dedi. 7/24 istediğin zaman ara ilaç falan ne gerekiyorsa telefondan söylerim dedi. Güzel olur yıldönümü sürprizibende geçen kocama diyorum inşallah bebiş aralıkta gelcek ve ben büyük ihtimalle sezeryan olucam (belimde sorun var). O zaman 16aralık yıldönümüzde olsun bebiş dedi. Ölsem unutmam artık yıldönümüzü dedi
kendini garantiye alıyor uyanık
![]()
Gebe misinnnn
Gebe misinnnnay çok mutlu oldum canım tebrik ederim, sağlıkla ilerlesin
❤
Evet kuzumRakikaaaaaaaaaaaa
Sendemi ??? Bu gördüğüm takvim doğrumuu
Aay şuan içim çok fena olduu.![]()