haahaha o zaman her sabah 10 da ebru şallıyla plates yap evde ben yapıyorum çok güzel sıkılaştırıyo ama biraz zorlayıcı neyse biraz kilolar gitsin dışarıya çıkarsın yürümelere teşekkürler beyaz top lahananın yapraklarını kopartıp yıkadım haşladım sonra yaprakları aldım suyun içinden (suyu atmadım tabiki sabah akşam içiyorum yemeklerden yarım saat önce ama tadı çok kötü (=)daha sonra lahanaları doğradım tencerede az yağla kavurmuş oldugum soğanların içine attım kavurmaya devam ettim biraz tuz attım o kadarcık pek bişey yok yani :)
evet çok haklısın sennde yazdıgın gibi şu lafı duymaktan bıkıyolar şişman insanlar yüzün çok güzel ama amadan sonrasını biliyosun zaten :)
Canım biraz kilo vereyim öleyle platese başlıyacağım. vücudum sıkışlamaya yatkın direk sıkılaşırsa bodyguard gibi olurum




