21 yaşında bir genç kızım. Ama tombiğim

boyum 1,73 kilom 92..
Kendime acımaya başladım artık. O kadar iradesizim ki. Kullandığım ilaçlar yüzünden ergenlik dönemimde 20 kilo aldım ve sürekli üstüne katlandı sonuç bu :S Herkes bebek gibi yüzün var boyun da çok iyi kilo versen fıstık gibi olursun diye diye bi hal oldular. Bıktım artık !
-İstediğim kıyafeti giyememekten,
-Kilomu saklamaya çalışmaktan (92 kilo nasıl saklanacaksa işte)
-Pantalonlarım eskimeden arasının erimesinden

-İş ararken bile kilomdan dolayı almayacaklarını düşünmekten,
.. ... . . . . ve daha bir sürü şey ...
Benle birlikte zayıflayacak ya da bana destek verecek birilerine ihtiyacım var
Lütfen okuyup geçmeyin destek olun.
1 senelik bir ilişkim var. Sevgilimin vücudu gayet iyi boyu posu yerinde derler ya öle işte. onun yanında top gibi kaldıgımı düşünüyorum. sürekli soruyorum kilomdan rahatsız mısın die. Rahatsız olmadıgını sadece sağlığım için kilo versem iyi olacağını söylüyor. (Annemin kilo versin die baskı yap diye zorlamasıyla). Geçenlerde annem o kadar üstme geldi ki. Sevgilimin yanında yerin dibine girdim resmen. Bide bunu hamile oldugunu düşünsene artık 100lerde geçer dedi içim sızladı ağlamamak için zor tuttum kendimi. Oda kötülüğüm için demiyor. Sonra konuştuk neden ağır konuştun dedim. Tek hayalim seni zayıf görmek dedi üzüldüm.
Böle böle daha bir sürü şey. Çok düzensiz besleniyorum. Abur cubur kızartma fast food makarna ekmek arası gibi. normalde sebzeyi çok seven biriyim.
Dün araştırmalarımı yaptım kendimi kilo verme maratonuna elimden geldiğince hazırlamaya çalıştım. Sebze ağırlıklı beslenicem. Yediklerimi yazdığımda "ÇOK SAĞLIKSIZ HATA YAPIYOSUN VS " diyenler olacak eminim. Zaten sağlıksız besleniyodum sebze yiyerek ondan daha sağlıklı olurum diye düşünüyrm. 1 tane hamburger menü mü sağlıklı yoksa haşlanmış sebze yemek mi? diye düşünüyrm. Zor kilo veren hemen alan bi yapım var. Göbekliyim de

Ağlancak halime gülüyorum resmen ya. Hayatımdan Ekmek makarna ve pirinci çıkarmaya karar verdim. (abur cuburlar fast foodları çoktan çıkardım :) ) Birde zeytinyağından başka yağ elimden geldiğince yemeyeceğim.
Bugün Yediklerimi yazim ;
Sabah:
-Bitki Çayı
-Kendi yaptıgım özel çorba
-Biraz tulum peynir
-Domates salatalık
Öğlen:
-Salata
-Patlıcan közleme
-Yoğurt
Akşam:
-Haşlanmış Brokoli ve Patates
Akşam 9-10 gibide bir tane yeşil elma yerim :)
Elimden geldiğince kendi hazırladıgım bitki çaylarını içiyorum.
Yaptıgım çorba bi orta boy tencere dolusu toplam 300 kcal bile değil ortalama 10-12 kepçe çıkıyor. İsteyenlere tarifini verebilirim.