- 20 Ocak 2010
- 48.874
- 189.455
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Psikolojik Deliii
-
At yaaBem atayım mı hııı
Görmemişin kedisi olmuş
Fotoların ekran resmini çekip de koyabilirsiniz.Kopyala yapıştır işini yapamiorumm... Denedim defalarca... Aman inanan inanır.inanmayana da yapacak birseyim yok..
İçimde çok değişik duygular kabarıyor bibiYaaa aşk bu
Daha bu başlangıç inş. Kızın gibi olucakİçimde çok değişik duygular kabarıyor bibi
İyi geceler. Birbirinden tatlı pati severlerbinaya giren minnos'u sahiplendik, şükür. Şimdi evdeki kedime nasıl davranmam lazım. Bi süre iyiler bi süre totosundan ayrılmıyor... Minnos,ta rahat durmuyor tabii fena fırlama, oğlum yanından geçse hoooop atlayıp kuyruğuna vuruyo bir tane .sonra başlasın yerde yuvarlanmalr..(minnos ismi kızım' a ait) ne kadar süre de alışır. Merak ediyorum.. şimdiden teşekkürler...
Kim sizle dalga geçti ?Arkadaşlar.. ben öyle işlerden anlamıyorum. Zaten telden girdiğim içinde sorun veriyor, olabilir. Ama buraya kedimin fotosunu yukleyemiorum diye girmedim. İkinci kedi sahiplendim. Ve ilk kedimin tepkilerine nasıl karşılık verebilirim diye konu açtım... Ama maşallah dalga gırla.
İnşallahDaha bu başlangıç inş. Kızın gibi olucak
İnşaallah yaa. Beklediğimin altında bi sakinlikle karşıladı oğlum..arada kabariyo ama bitane vurup bırakıyo.Benim kedilerim birbirlerine ilk görüşte nefret duydular. Sürekli saldırıp duruyorlardı. Alışamayacaklar diye düşünmeye başlamıştım ama 2 hafta içinde düzeldiler çok şükür
Biraz zaman tanıyın 1-2 hafta içinde alışırlar hatta kanka olur onlar. Siz evde yokken de hiç sıkılmazlar birlikte oyun oynarlar ne güzel
Flaştan rahatsız oluyor hanımefendiAy çok güzel bir kediymiş o yüzünü kapattığı kolunu ısırırım onun
Uyurken seninde gözüne flash çaksak heeFlaştan rahatsız oluyor hanımefendi
Şuan strestli bi zaman içindeyim.. arkadaş özelden yazınca söyledim, ama bahane olarak görüldü. Teknoloji bilgim sıfır. O yüzden kopyala yapıştır, yapamadim olmadı yanii. Defalarca denedim. . Ben yanlış anladım o zaman. Kusura bakmayın..Kim sizle dalga geçti ?
Acaba beni yanlış anlamış olabilir misiniz?
Ben kendime dedim o lafı.. kedim daha birkaç gündür bende, arkadaşa fotosunu atıyorum sık sık , o yüzden öyle dedim ..
Haklısın (şşşş emojisiUyurken seninde gözüne flash çaksak hee
İnşaallah yaa. Beklediğimin altında bi sakinlikle karşıladı oğlum..arada kabariyo ama bitane vurup bırakıyo.
Bi kere yetişkin kedi aldim eve. Allahım sabah bir uyandim ,her yer yeni kedinin tüyü sapsarı olmuştu halım..kedimin tirnaklari kan içinde.. o yuzden bilgi almak istedim.. soylediklerinizi dikkate alicam..Benimki ilk başta köşe bucak kaçıyordu yeni gelen yavru kediden. Sonra yavaş yavaş yaklaşıp dövmeye başladı. Eve gelen yeni kediyi öncekinin önünde sevmemek, ilgi göstermemek gerekiyor. Önceki kediye verin bütün ilginizi. Bir de birbirlerine saldırmadan yan yana durdukları zamanlar hemen gidip sevin, aferin oğluma deyin iyi bir şey yaptığını fark etsin. Böyle böyle alışır.
Bazen dışarıda kedi sevip eve geliyorum. Üstümü koklayınca kafaları karışıyor birbirlerine tıslayıp saldırıyorlarOnun dışında alıştılar. El ele verip evden kaçmışlardı hatta. Bütün gece sokaklarda 1 değil 2 kedi aradım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?