Minnak kedi2

Kopyala yapıştır işini yapamiorumm... Denedim defalarca... Aman inanan inanır.inanmayana da yapacak birseyim yok..

Arkadaşlar.. ben öyle işlerden anlamıyorum. Zaten telden girdiğim içinde sorun veriyor, olabilir. Ama buraya kedimin fotosunu yukleyemiorum diye girmedim. İkinci kedi sahiplendim. Ve ilk kedimin tepkilerine nasıl karşılık verebilirim diye konu açtım... Ama maşallah dalga gırla.

Benim kedilerim birbirlerine ilk görüşte nefret duydular. Sürekli saldırıp duruyorlardı. Alışamayacaklar diye düşünmeye başlamıştım ama 2 hafta içinde düzeldiler çok şükür

Biraz zaman tanıyın 1-2 hafta içinde alışırlar hatta kanka olur onlar. Siz evde yokken de hiç sıkılmazlar birlikte oyun oynarlar ne güzel

Kim sizle dalga geçti ?
Acaba beni yanlış anlamış olabilir misiniz?
Ben kendime dedim o lafı.. kedim daha birkaç gündür bende, arkadaşa fotosunu atıyorum sık sık , o yüzden öyle dedim ..

İnşaallah yaa. Beklediğimin altında bi sakinlikle karşıladı oğlum..arada kabariyo ama bitane vurup bırakıyo.

Kim sizle dalga geçti ?
Acaba beni yanlış anlamış olabilir misiniz?
Ben kendime dedim o lafı.. kedim daha birkaç gündür bende, arkadaşa fotosunu atıyorum sık sık , o yüzden öyle dedim ..
Şuan strestli bi zaman içindeyim.. arkadaş özelden yazınca söyledim, ama bahane olarak görüldü. Teknoloji bilgim sıfır. O yüzden kopyala yapıştır, yapamadim olmadı yanii. Defalarca denedim. . Ben yanlış anladım o zaman. Kusura bakmayın..

İnşaallah yaa. Beklediğimin altında bi sakinlikle karşıladı oğlum..arada kabariyo ama bitane vurup bırakıyo.

Benimki ilk başta köşe bucak kaçıyordu yeni gelen yavru kediden. Sonra yavaş yavaş yaklaşıp dövmeye başladı. Eve gelen yeni kediyi öncekinin önünde sevmemek, ilgi göstermemek gerekiyor. Önceki kediye verin bütün ilginizi. Bir de birbirlerine saldırmadan yan yana durdukları zamanlar hemen gidip sevin, aferin oğluma deyin iyi bir şey yaptığını fark etsin. Böyle böyle alışır.

Bazen dışarıda kedi sevip eve geliyorum. Üstümü koklayınca kafaları karışıyor birbirlerine tıslayıp saldırıyorlar Onun dışında alıştılar. El ele verip evden kaçmışlardı hatta. Bütün gece sokaklarda 1 değil 2 kedi aradım

Bi kere yetişkin kedi aldim eve. Allahım sabah bir uyandim ,her yer yeni kedinin tüyü sapsarı olmuştu halım..kedimin tirnaklari kan içinde.. o yuzden bilgi almak istedim.. soylediklerinizi dikkate alicam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…