Minnak kedi2

Resim atmasan inanmamaya devam edecektim kedi medi yok diye dusundum ciddi ciddi. Bu devirde internet, forum kullanip kopyala yapamayan olamaz diye dusunuyordum cunku cok tatlilarrr
Senide cekistirdim okadar kusura bakma :)
Gerçekten yükleme yapamadim..@mune den yardım istedim sağolsun bi işi yapana kadar bırakmam..resim atmasaydim,uyuyamazdim

Evin eski kedisi de çok yakışıklıymış yahu

İkisini ilk birkaç gün baş başa bırakmayın gözünüz üstünde olsun.
Aradaki boy farkını görünce bunu da ekleyeyim dedim
Ben büyük kedimi uyuduğum odaya kapatıyordum benimle uyuyordu. Minnak kedi de evi keşfedip yaramazlık yapıyordu ayrı kalmış oluyorlardı ben uyurken. İlk günleri böyle geçirmiştik.

Maalesef aynı oda da uyuyabilirler.. ayrı oda şansım yok... Benim azman fena..yakaladığı yerde yapıştırıyor bitane

Arkadaşlar, bi parazit nasıl birsey. Damla döküldüğü zaman, varsA ölüyolar mı.. sağ tarafında tuyunde birşey var yavrunun.alamiyorum da. Bilgisi olanlar var mı..

Arkadaşlar, bi parazit nasıl birsey. Damla döküldüğü zaman, varsA ölüyolar mı.. sağ tarafında tuyunde birşey var yavrunun.alamiyorum da. Bilgisi olanlar var mı..

Dış parazit için veteriner ense damlası damlatıyor. Pire kalmıyor damladan sonra.

Pireli kedilerin tüylerinde ufak ufak siyah noktalar oluyor elle almak çok zor oluyor öyle bir şey mi tüyündeki?

Kedimde çok fazla pire vardı ama şimdi hiç kalmadı. Veteriner yavruyken sprey sıktı pireler için. Büyüdüğü zamanda ense damlası yapıldı. Zaten bir kere kurtulunca bir daha pirelenmiyorlar evde oldukları için.

Yok pire değil.. tüyüne yapismis.almaya çalıştım gelmedi..oglumda böyle birşeye denk gelmedim hiç ondan tedirgin oldum.. kızım sevmek istio,sarilmak istio, bırakmiyorum.yarin yikicam çünkü. İçim rahatlicak..damla damlattigi için yikayamiyorum şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…