• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

minnakın itiraf köşesi:)

Nasıl ağlatıyorsunuz yaa benimki bekarken kendiliğinden ağlardı ben ondan daha çok üzülürdüm :cry:
Kıyamıyorummm :KK43:
Ama haklı olduğum bir konuda lafımı da esirgemem bazen kırıcı olurum ta ki ağlarsa biterim işte :KK22:
zafını mı çözmüş san ki :KK39:

Nasıl ağlatıyorsunuz yaa benimki bekarken kendiliğinden ağlardı ben ondan daha çok üzülürdüm :cry:
Kıyamıyorummm :KK43:
Ama haklı olduğum bir konuda lafımı da esirgemem bazen kırıcı olurum ta ki ağlarsa biterim işte :KK22:
valla benimki kendi yaptığı hatadan dolayı ağladı tatlım ben birşey yapmadım çok kıyamamak da iyi değil:KK14: boşver sen ağlayacağına o ağlasın:KK53:

zafını mı çözmüş san ki :KK39:
Bir iki defa oldu artık ağlamıyor ablası :KK45:Ben de dozunu öğrendim galiba bu arada :KK8:
valla benimki kendi yaptığı hatadan dolayı ağladı tatlım ben birşey yapmadım çok kıyamamak da iyi değil:KK14: boşver sen ağlayacağına o ağlasın:KK53:
Benimki de kendi yaptığı hatadan ağladı ben sadece neye kırıldığımı üzüldüğümü söylemiştim o da çok üzüldü ağlayıverdi ben şokk :KK57:
Bir de askerdeyken çok çekilmez olmuştu. Telefonda hem o hem ben ağlardık. Şu da bir gerçek ki ağlıyorsa değer veriyordur. Bir açıdan katılıyorum yani ;)

Bir iki defa oldu artık ağlamıyor ablası :KK45:Ben de dozunu öğrendim galiba bu arada :KK8:

Benimki de kendi yaptığı hatadan ağladı ben sadece neye kırıldığımı üzüldüğümü söylemiştim o da çok üzüldü ağlayıverdi ben şokk :KK57:
Bir de askerdeyken çok çekilmez olmuştu. Telefonda hem o hem ben ağlardık. Şu da bir gerçek ki ağlıyorsa değer veriyordur. Bir açıdan katılıyorum yani :KK66:
tabi canım öyle durduk yere ağlatılmaz :KK14:zaten bir erkek karşında ağlayabiliyorsa gerçekten sana aittir benim düşünceme göre :KK66:

Bir de askerdeyken çok çekilmez olmuştu. Telefonda hem o hem ben ağlardık. Şu da bir gerçek ki ağlıyorsa değer veriyordur. Bir açıdan katılıyorum yani :KK66:
tüm yolları deneyip çıkış yolu bulanmayınca da ağlıyorlar :KK55:

okula gitmek istemeyince buluşmayı ekmek isteyince falan zırt pırt niye gelmiyosun diyen arkadaşlara her seferinde hastayım diye diye soğuttum kendimden :D yalan söylediğimi anladılar sanırsam :D

okula gitmek istemeyince buluşmayı ekmek isteyince falan zırt pırt niye gelmiyosun diyen arkadaşlara her seferinde hastayım diye diye soğuttum kendimden :KK70: yalan söylediğimi anladılar sanırsam :KK70:
e haklı olarak tabi değil mi :KK70:

ben de eski sevgilimle süper luks bi mekana gitmiştim ilk buluşmamızda böyle mekanlala ilgili sorunum yok çok şükür ama ağız tadım pek yenilikçi değil bilindik tatları severim. menüye bi baktım vişneli bonfile defne sarması falan hayatta yiyemem ağzıma uygun değil yani :) balıktan nefret ederim ve ordaki bana en uygun yemek levrek ızgaraydı düz mantık :D aaaa dedim balık yiyelimmi ben balığa resmen canımı veririm :D ondan sonra her buluşmamızda balık yiyelim diye tutturdu adam ben de hep ay yok dün yedim ay yok süt içtim bi şekilde yırttım iyi ki öğrenemdi ohh :D

okula gitmek istemeyince buluşmayı ekmek isteyince falan zırt pırt niye gelmiyosun diyen arkadaşlara her seferinde hastayım diye diye soğuttum kendimden :D yalan söylediğimi anladılar sanırsam :D

Yok anlamışlardır canım baktılar hep hastasın bu kızın hastalığı büyük aman bize de bulaşmasın demişlerdir :D

ben liseye giderken uzaktan uzaktan bir çocuktan hoşlanıyordum. birgün bu basket oynarken gittim yanına ezik büzük bir haldeyim tabi. (birde sınav vardı, bende sınav soruları çıkarmıştım kendi kendime) dedim bak sınav sorularını aldım. bunlar çıkacakmış. iyi çalış.sonra koşarak uzaklaştım ordan. sınav oldu bitti. o günden sonra kaçacak delik aradım :D:D:D

Back
X