• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

minnakın itiraf köşesi:)

ben liseye giderken uzaktan uzaktan bir çocuktan hoşlanıyordum. birgün bu basket oynarken gittim yanına ezik büzük bir haldeyim tabi. (birde sınav vardı, bende sınav soruları çıkarmıştım kendi kendime) dedim bak sınav sorularını aldım. bunlar çıkacakmış. iyi çalış.sonra koşarak uzaklaştım ordan. sınav oldu bitti. o günden sonra kaçacak delik aradım :D:D:D

haha :D nasıl bir haldir bu koşarak niye uzaklaşıyorsun ya

haha :KK70: nasıl bir haldir bu koşarak niye uzaklaşıyorsun ya

haha ne bileyim o zamanlar çok saftım liseyi bitireli 10 yıl olmuştur. :D o zamanlar telefon internette yoktu. ancak böyle konuşmak için farklı yöntemler bulmak gerekiyordu :D facebookta yoktuki çocuğu ordan dürtim :D

haha ne bileyim o zamanlar çok saftım liseyi bitireli 10 yıl olmuştur. :D o zamanlar telefon internette yoktu. ancak böyle konuşmak için farklı yöntemler bulmak gerekiyordu :D facebookta yoktuki çocuğu ordan dürtim :D

çocuğa yürüyüceğine koşmuşsun ama yanlış yöne :D çocukluk güzeldi

ben de eski sevgilimle süper luks bi mekana gitmiştim ilk buluşmamızda böyle mekanlala ilgili sorunum yok çok şükür ama ağız tadım pek yenilikçi değil bilindik tatları severim. menüye bi baktım vişneli bonfile defne sarması falan hayatta yiyemem ağzıma uygun değil yani :) balıktan nefret ederim ve ordaki bana en uygun yemek levrek ızgaraydı düz mantık :KK70: aaaa dedim balık yiyelimmi ben balığa resmen canımı veririm :KK70: ondan sonra her buluşmamızda balık yiyelim diye tutturdu adam ben de hep ay yok dün yedim ay yok süt içtim bi şekilde yırttım iyi ki öğrenemdi ohh :KK70:
haha balık manyağı edicekmiş adam seni :KK70:ayrıca o nasıl yemekmiş ya vişneli defneli :KK70:

ben liseye giderken uzaktan uzaktan bir çocuktan hoşlanıyordum. birgün bu basket oynarken gittim yanına ezik büzük bir haldeyim tabi. (birde sınav vardı, bende sınav soruları çıkarmıştım kendi kendime) dedim bak sınav sorularını aldım. bunlar çıkacakmış. iyi çalış.sonra koşarak uzaklaştım ordan. sınav oldu bitti. o günden sonra kaçacak delik aradım :KK70::KK70::KK70:
haha bu çok iyiymiş işte:KK70::KK70::KK70:

zaten hep bir şeyler uyduruyorum nazını tribini çekmemek için son sonuncusunu söyleyeyim barii:p
Makyaj yapmama çok kızıyor o günde nikah vardı süslendim gittim geldim akşam msjlaşırken tel şarjda yüzümü yıkayıp gelicem dedim makyajmı yaptın dedin yooookkkk canım sen bilmezsin ben yüzümü yıkamadan yatmam dedim. Peki dedi.
yedi inşallah keyfi bilir ne istiyorsa olacak sanıyor:KK48:

Cimri deği şuan aslında ama yarin bir gün bana cimrilik yapmasın diye ordan burdan konu açıp cimrilik hastalık bence falan diyorum mesajı almıştır herhalde :KK48:
Çok kiskanacagim bişey varsa bile aa aşkım olabilir tabiiki git ne yapmak istiyorsan yap tabiiki ben saygı duyarım gibisinden konuşuyorum hehehhe bugun ona yarın bana :P ama cidden oyle :p

zaten hep bir şeyler uyduruyorum nazını tribini çekmemek için son sonuncusunu söyleyeyim barii:p
Makyaj yapmama çok kızıyor o günde nikah vardı süslendim gittim geldim akşam msjlaşırken tel şarjda yüzümü yıkayıp gelicem dedim makyajmı yaptın dedin yooookkkk canım sen bilmezsin ben yüzümü yıkamadan yatmam dedim. Peki dedi.
yedi inşallah keyfi bilir ne istiyorsa olacak sanıyor:KK48:
e nikaha düğüne de yapılır yani o kadar da karışmasın yoksa böyle olur değil mi :KK48:

Cimri deği şuan aslında ama yarin bir gün bana cimrilik yapmasın diye ordan burdan konu açıp cimrilik hastalık bence falan diyorum mesajı almıştır herhalde :KK48:
Çok kiskanacagim bişey varsa bile aa aşkım olabilir tabiiki git ne yapmak istiyorsan yap tabiiki ben saygı duyarım gibisinden konuşuyorum hehehhe bugun ona yarın bana :p ama cidden oyle :p
sende yerini iyi sağlama almışsın piroşum :KK70::KK70:alemsin valla :KK48:

ne yaptın len söyle bende yapayım :KK8:
misal ben yemek kurallarına çok dikkat ederim benimki biraz dikkat etmezdi bende ona küçük küçük hikayeler anlatırdım işte benim de kuzenim şöyle yapıyordu ıy hiç sevmem diye ama ne ona sen şöyle yapıyorsun dedim aslında ne kuzenim de öyle şeyler yapardı :KK48: kuzenimle tanışmadılar allahtan daha :KK70:

misal ben yemek kurallarına çok dikkat ederim benimki biraz dikkat etmezdi bende ona küçük küçük hikayeler anlatırdım işte benim de kuzenim şöyle yapıyordu ıy hiç sevmem diye ama ne ona sen şöyle yapıyorsun dedim aslında ne kuzenim de öyle şeyler yapardı :KK48: kuzenimle tanışmadılar allahtan daha :KK70:
Bende dişlerimi her Fırçaladığım da bilgilendirme yapıyorum fırçalıyor ama ben yinede hatırlatayım :D

Back
X