Minör revizyon sonrasi...

Sngl smsk

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
51
14
13
40
Minör revizyon sonrasi bana güven bana bırak diyip fotograf bile çekmeden 15 dakikalk bı işlemle sokağa cikilmaz hale getirildim.ustune hakaret süreç savcilikta doktor bey imaj derdinde olduğu için asistanları tarafından takip edilen paylaşımlar ihtarname ile siliniyor.doktor ismi olmadan suanki hali paylasiyorum
Screenshot_20190528-080935.webp

Bir sürü konu açtınız, aynı fotoğrafları koyuyorsunuz anlaşılmıyor sorun. Başka fotoğraf varsa daha net anlayabiliriz belki

Bir sürü konu açtınız, aynı fotoğrafları koyuyorsunuz anlaşılmıyor sorun. Başka fotoğraf varsa daha net anlayabiliriz belki
Aslında anlayan ve duruma üzülen bıcok insan da oldu.pc den mi giriyorsunz acaba resmi buyuttngzde sorun ortada.ben aynı şeyi paylasiyorum çünkü sildiriyor.baska resme gelince inan kolay değil çekip bu durumla yüzleşme.oncesi ve sonrası farklı bi doktor tarafından aynı fotograf makinesiyle çekildi.ne yasadgimi ben biliyorum kimse yasamasin diye de burda resmi bulunduyrm

Aslında anlayan ve duruma üzülen bıcok insan da oldu.pc den mi giriyorsunz acaba resmi buyuttngzde sorun ortada.ben aynı şeyi paylasiyorum çünkü sildiriyor.baska resme gelince inan kolay değil çekip bu durumla yüzleşme.oncesi ve sonrası farklı bi doktor tarafından aynı fotograf makinesiyle çekildi.ne yasadgimi ben biliyorum kimse yasamasin diye de burda resmi bulunduyrm
Ben psikolojik olarak ne kadar zor bir durumda olduğunuzu anlayabiliyorum, inanın çok da üzülüyorum. Sadece net anlaşılmıyor belki başka fotoğraflarda daha net belli olur diye düşünmüştüm.

Ben psikolojik olarak ne kadar zor bir durumda olduğunuzu anlayabiliyorum, inanın çok da üzülüyorum. Sadece net anlaşılmıyor belki başka fotoğraflarda daha net belli olur diye düünmüştüm.
Yapılan bazı yorumları kızıyorum taraflı buluyorum cunku o doktorun asistanları da buranın yorumculari. samimiyetnz için teşekkür ederim.

Hanımefendi cidden emin olamadığım için soruyorum, burnunuzdaki sıkıntı sağlıkla mı ilgili şu an? Çünkü hem revizyon öncesi hem de son hali çok güzel görünüyor. Ben kayma, çökme, asimetri hiçbir şey göremiyorum. Defalarca da inceledim ama?

Suanki hali bu sol göz pinarim yarım santime yakın yukarıya alınmış sağ burun deligim dümdüz ki eşitti burun ucun burundan ayrı bı organ gibi iskeltte sağ da.gozumuzn kenarındaki kemikle oynadigi için de göz etrafımda yoğun kalıcı morluk.

Eklentiler

• IMG-20190329-WA0008.webp
    IMG-20190329-WA0008.webp
    19 KB · Görüntüleme: 89
Back
X