Minyatür'ün Diyet Günlüğü

minyatxuxr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2007
412
1
96
Ankara
minyatür çubuk kraker olacak :))

Merhabalar bayanlaarrr..
Bugün diyete yeniden başladım ve diyet süreci içinde günlük tutmanın önemini daha önce yaşayarak öğrenmiş biri olarak yeniden diyet günlüğü tutmaya karar verdim.tek farkla bu sefer kağıtları kalemleri değil bu topiği kullanıcam :))

hikayeme gelince günde 6 öğün beslenerek 70 kilodan 54 kiloya düştüm ve 4 sene boyunca bu kilomu korudum.ne var ki kpssye çalışırken gece gündüz yiyerek ve içerek tekrar 69 kg oldum.neticede memur oldum olmasına ama tombikte olmuş oldum bu arada.şimdi bu günden itibaren aynı yeme düzenime tekrar geri dönüyor ve tüm yediklerimi burda sizlerle paylaşmak istiyorum.lütfen desteklerinizi esirgemeyin benden.hepinize sağlıklı incelmeler diliyorum.

hemen bugünün listesini yazarak başlayım işe :))
çok ağır grip olduğum için işe gitmedim ve sabah geç kalktım dolayısıyla kahvaltı yapamadım.

Öğle:Tarhana çorbası-havuç ve kırmızı lahanadan bol salata

Ara :1 tane Ayva

Akşam:yoğurtlu çorba yapıcam ve yanına bol salata.

ilk gün için hiçte fena sayılmaz.şimdi gripten dolayı sadece çorba içebiliyorum ama normalde diyetimde sebze ve et yemekleride var tabi ki.hadi bakalım Allah yardımcımız olsun

canım daha evvel başarmışsın,hemde 4 sene korumuşsun
bence bu büyük başarı.zaten bu diyet olayında en önemlisi kiloyu koruyabilmek.
kiloyu bikaç ayda verirsin....
umarım hedefledin kg ulaşırsın

canım daha evvel başarmışsın,hemde 4 sene korumuşsun
bence bu büyük başarı.zaten bu diyet olayında en önemlisi kiloyu koruyabilmek.
kiloyu bikaç ayda verirsin....
umarım hedefledin kg ulaşırsın

inşallah canım benim.çok teşekkür ederim desteğin için :)))

şu anda yeşil çayımı içiyorum.herşey yolunda maaşallahhh

günaydıııınnnnn kızlaarrrr

ilk günü kazasız belasız kaçamaksız atlattım çok şükür.darısı önümüzdeki günlerin başına.listemi yazmaya başlıyım

Sabah:Biberli kaşarlı 1 yumurtadan omlet-kib.kut.beyaz peynir-3 zeytin-1 dilim çavdar ekmeği.

gunaydın canım.. dun benımde ılk gunumdu ama benımkı zordu bıde cocuklar varya halım kalmadı aksama... bende sporumu yuapacam sımdı.. kolay gelsın ınsallah olacak basracagız...

gunaydın canım.. dun benımde ılk gunumdu ama benımkı zordu bıde cocuklar varya halım kalmadı aksama... bende sporumu yuapacam sımdı.. kolay gelsın ınsallah olacak basracagız...

başarmamamız için hiç bir sebep yok.ben inanıyorum.sende inan.insanlar 45-50 kilo veriyolar biz 15-20 kiloyumu veremiycez ayoll

canına okuruz biz bu kiloların.allah yardımcımız olsun tatlım.kolay gelsin

Son düzenleme:
öğle :yoğurtlu çorba-salata-1 dilim çavdar ekmeği

akşam:yoğurtlu çorba-haşlanmış tavuk-salata

2.günüde kazasız belasız atlatıcam inşallaaahhgh

günaaaydııınnnnn hanımlar müslü yiyerek başladım güne.100 gr gitmiş dünden bu yana.böyle gram gram incelcem allahın izniyle :)))))))))))))

öğle yemeği olarak bugurla ve az yağlı olarak pişirdiğim kabak dolmasından 3 tane yedim.küçüklerdi ama

ara öğünde mandalina
akşamada çorba ve salata düşünüyorum şimdilik.
bakak görek :13:

slm sevgili günlük

bu gün yediklerimi yazıyım hemen.
geç kalktığım için kahvaltımı 11 gibi yaptım

kahvaltı:2 yumurtadan menemen-kk beyaz peynir-3 zeytin-2dlm çavdar ekmeği

ara:1 mandalina-1 kuru incir

akşam:3 tane küçük biber dolması-keten tohumlu yoğurt

şu andada yeşil çayımla birlikte biraz beyaz leblebi atıştırıyorum.

slm günlükcan

bugün yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım

sabak 2 dlm tam tahıllı ekmek arasına 1 ince dlm kaşar

ara:nescafe

öğle:z.yağlı pırasa-bir avuç leblebi

ara:1 mandalina - ceviz
akşam:tavuklu salata yemeyi düşünüyorum.

slm günlükcan..
harika gidiyorum.hala kaçamak yapmadım
işte dün yediklerim..

sabah:elmalı müslü
ara:nescafe
öğle:z.yağlı pırasa-salata
ara:3 tane yulaflı kepekli püsküüt
akşam:2 yumurtadan ömlet.1 dlm çavdar ekmeği.

3 avuç kadar beyaz leblebi(aç hissettikçe atıyom ağzıma.kalorisi çok düşük)
1 büyülü bohça çayı
bol miktarda siyah çay
2,5 lt su

Merhaba gayet iyi gidiyorsun bence , ama dün hiç meyve tüketmemişsin anladığım kadarıyla . Kış döneminde biraz daha meyve tüketebilirsin hem vitaminde almış olursun.

Merhaba gayet iyi gidiyorsun bence , ama dün hiç meyve tüketmemişsin anladığım kadarıyla . Kış döneminde biraz daha meyve tüketebilirsin hem vitaminde almış olursun.

ahhh ahhhh yarama bastın.işte o çok zor.meyveler ağzımda büyüyo.sevemedim gitti.sadece sabah müslinin içine 1 elma doğruyorum.100 yıl yemesem meyve aklıma gelmiyo.Ama çok haklısın.bu gün ara öğünde zorlayıp kendimi 1 mandalina yiyim

bence yemelisin ,gerekiyorsa zorla kendini kış dönemi vücudun en çok direncinin düştüğü dönem , bol vitamine ihtiyaç var heleki diyet döneminde :) başaracağına eminim.

slm günlükcan

dün yediklerimi yazıyım sana

sabah:2 dlm tam tahıllı ekmek-1 ince dlm kaşar
öğle:1 simit-1 ayran
ara:nescafe-2 avuç beyaz leblebi.
akşam:tonbalıklı makarna ve salata

gün boyu 2,5 lt su.yeşilçay.bol miktarda şekersiz siyah çay ve 1 tanede form plus çay

çok ilginçtir regl olduğum halde inanılmaz bi incelme hissediyorum kendimde.mutlumuyum neyim

işte dünk listem sevgili günlükcan

sabah:beyaz peynir
7 zeytin
2 gün kurusu
ceviz
omega 3

öğle:1 tavuk pirzolası
keten tohumlu yağurt

akşam:fırın karnıbahar-yoğurt-salata...

sabah : peynir-7 zeytin-maydanoz-5 ceviz-2 günkurusu-1 avuç goji beri

öğle:fırın karnıbahar-1 parça tavuk pirzola-keten tohumlu yoğurt

akşam:fırın karnıbahar-3 tane köfte-salata

saat 23 gibi 1 bardak süt

bolca yeşil çay ve su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…