• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Minyon tipliyim cocuk gelin gibi olmaktan korkuyorum

hayatisir1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
583
145
33
23 yasindayim ama bazisi 15 diyor bazisi 18 kimiside 20. hep degisiyor :D
cocuk gibiyim kizlar yaa.. ilerde birgün evlendigimde gelinkik giysem yakismicak gibi geliyor.. boyumda 158 kilomda 58. 8 kilo verdigimde belki daha iyi gözükürüm herhalde ne dersiniz? minyonlara ne tür gelinlikler gider?

Gayet çıtı pıtısın. .
Ama bunu zamanı gelince konuşsak. .

Canim bence bikac kilo versen iyi olabilir. 50 ideal olur boyuna gore diye dusunuyorum ama sen bilirsin yanlis anlamazsin beni umarim. Ama minyon olmak cok guzel bisey yaslanmazsin ayoool :D :D ben de minyonum 21 im ama 15 16 diyolar. Minibuse binince ogrenci diye parayi uzatiyorum lise mi diyo adam evet lise diyorum (uni ogrencilerinden tam para aliyolar) :D ustune sesim de cocuk gibi. Hele telefonda oyle cirtlak ki sanirsin 10 yasinda cocuk konusuyo :D :D sesim cocuksu olmayaydi iyiydi tipimden cok memnunum :D

Konu İlgili alt başlığa taşınmıştır.Bilginize

Sanki kendim yazmışım gibi hissettim bu kadar olur
Sevgilim hep dalga geçiyor sen nasıl gelin olacaksın diye :)
Bende 1.58 boyunda 55 kiloyum görenler en fazla 16 gösteriyorsun diyorlar ama yaşım 23e dayandı yani :)
Seneye evleneceğim ve gelinliği nasıl taşıyacağım bilmiyorum yine de olsun o gelinliği giyince küçük durmak kimsenin umrunda olmaz diye düşünüyorum ;)

Çocuk gelin gibi görünmekten korkanlarda bu hafta..
Topuklu ayakkabı giyememek de eklenince üstelik. Offff.. 🙄

Back
X