Minyonumm :(

nslhn024

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
334
189
18
Evett sorunum bu enine boyuna ufak biriyim ama kadınsı fizipim var kalcam yerinde yani armut tipliyim hatlarım var boy 158 kilo 53 ama yüzümden kaybeyorum çünkü fazla bebeksi ve fazla çocuksuu ne kadar makyaj yaparsam yapim ne kadar elbiseler şık giysemde değşmiyor Bugun yine çıldırdım misafirler geldi kadının biri şimdi üniversteyemi geçtin sen dedi ya yuhh üniversteyi bitireli iki sene oldu yeminlen çıldırıcam bir taneside anneme dedi kızında küçükmüş dedi Daha önceden şehirler arası yolculıkta soför yaşımı sordu 24 deyince kaldı öyle bii ben seni 13 14 sandım dedi pes dedim vallahi pes. Ya avantaj falan değil insan yerine konulmuyosun ilk başta küçük sanıyorlar öyle devam ediyor bilmiyorum uzun yapılıı kadınlar her zaman daha ön planda sözü daha çok geciyor baktığımda durum bu avantaj falan değil avantaj olsa kendimi iyi hissederdim niye böylee varmı aranızda benim gibi olan ve birde bi iki sene önce bir çocuk vardı hayatımda istememişti beni kısayım ufak tefeğim diye ordanda kırılmıştı özgüvenim benim gibi olupta eşi sevgilisi uzun i yapılı olan varmı merakedyorum :((

Canim ben de senin gibiyim. 158, 50 kiloyum. Yuzum tombul degil ama boy ve zayif oldugumuzdan kucuk gosteriyoruz galiba. Bu kotu bi sey degil bunun faydasini bi 30 oldugunda cok gorursun emin ol. Yok illa yasimi buyeteyim dersen saclarini küt omuzlarinda kestir sacin cok uzunsa o da yasini kucultur cunku biraz. Onun disinda goz kalemi cek o da yasi buyuk gosterir biraz... Yani bence yasini buyuk gostermek icin yapabilecegin makyaj hilelerine bak ise yarar ama bu aslinda bi lanet degil bi mucize ilerde anlayacaksin canim.

Boyumuz hemen hemen aynı kiloya hiç girmeyelim esimin boyu 180. Ben hiç problem görmüyorum ara sıra eşim beni kızdırmak için boydan vuruyor ama evde tüm boyla ilgili işleri kendi yapınca perde takmak vs. O kadar uzun olduğuna binlerce pişman oluyor.
Bence minyon olmak avantaj. Bodur tavuk h erdem piliç hesabi

Banadaa öyle geliyorr annem gençken bir adamşa tanıştırlmışş adam istememiş annemi kısa diye adam annemdende kısa ve daha çirkin bir kadınla evlendi müstahak hepsine :)
Kısa boylu, benim boylarda erkeklere dönüp bakmazdım. Eşim benden kısa:-)
Ha yine olsa yine onu seçerdim o ayrı :KK68:

Evett sorunum bu enine boyuna ufak biriyim ama kadınsı fizipim var kalcam yerinde yani armut tipliyim hatlarım var boy 158 kilo 53 ama yüzümden kaybeyorum çünkü fazla bebeksi ve fazla çocuksuu ne kadar makyaj yaparsam yapim ne kadar elbiseler şık giysemde değşmiyor Bugun yine çıldırdım misafirler geldi kadının biri şimdi üniversteyemi geçtin sen dedi ya yuhh üniversteyi bitireli iki sene oldu yeminlen çıldırıcam bir taneside anneme dedi kızında küçükmüş dedi Daha önceden şehirler arası yolculıkta soför yaşımı sordu 24 deyince kaldı öyle bii ben seni 13 14 sandım dedi pes dedim vallahi pes. Ya avantaj falan değil insan yerine konulmuyosun ilk başta küçük sanıyorlar öyle devam ediyor bilmiyorum uzun yapılıı kadınlar her zaman daha ön planda sözü daha çok geciyor baktığımda durum bu avantaj falan değil avantaj olsa kendimi iyi hissederdim niye böylee varmı aranızda benim gibi olan ve birde bi iki sene önce bir çocuk vardı hayatımda istememişti beni kısayım ufak tefeğim diye ordanda kırılmıştı özgüvenim benim gibi olupta eşi sevgilisi uzun i yapılı olan varmı merakedyorum :KK43:(
1 57 ye 56 yım ben de .yaşınız ilerleyince çok mutlu olacaksınız bu durumdan.çünkü yaşıtlarınızdan 6 7 yaş genç görüneceksiniz yüz de çocuksuysa tabii.

Ben de 1.58 boya 47 kiloyum yaşım 26. Yüzüm hatta kafam bile küçük. Benden 6 7 yaş küçüklerle aynı duruyorum. Evet sürekli beni 17 sanıyorlar ama ben çok da şikayetçi değilim. Kurumsal bir yerde çalışırken sıkıntı oluyor ama günlük hayatta böyle iyiyim. İlişki konusuna değinecek olursak eski sevgilim uzun ve inanılmaz iri biriydi. Erkekler genelde minyon kadınları daha çok sever. Eminim karşına uzun iri yapılı biri çıkar. Hiç dert etme :)

Kısa boylu, benim boylarda erkeklere dönüp bakmazdım. Eşim benden kısa:-)
Ha yine olsa yine onu seçerdim o ayrı :KK68:
birazdan gelirler şu üyeler:ayyyyy ben de mınyonum yaşım 30 35 ama beni lisede sanıyorlarrrrrrrrr ayyyyyy.bilime aykırı yav aynaya hiç bakmıyorlar galiba ya da arkadaşları sıkı yalancı kandırıyorlar bunları

Ben de 1.58 boya 47 kiloyum yaşım 26. Yüzüm hatta kafam bile küçük. Benden 6 7 yaş küçüklerle aynı duruyorum. Evet sürekli beni 17 sanıyorlar ama ben çok da şikayetçi değilim. Kurumsal bir yerde çalışırken sıkıntı oluyor ama günlük hayatta böyle iyiyim. İlişki konusuna değinecek olursak eski sevgilim uzun ve inanılmaz iri biriydi. Erkekler genelde minyon kadınları daha çok sever. Eminim karşına uzun iri yapılı biri çıkar. Hiç dert etme :)
Valla uzun çok istemyorumdaa iri yapılı birini istiyorum nedensee :KK53: kendimdee yok diyemi acabaa :KK8:

birazdan gelirler şu üyeler:ayyyyy ben de mınyonum yaşım 30 35 ama beni lisede sanıyorlarrrrrrrrr ayyyyyy.bilime aykırı yav aynaya hiç bakmıyorlar galiba ya da arkadaşları sıkı yalancı kandırıyorlar bunları
Ya aslında 20 lerde öyle söyleyenler sonra da ayıp olmasın diye devam ettiriyo bence :D

Back
X