- 28 Ekim 2016
- 530
- 359
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalca salcadan sonra duydugum en guzel sey:))Yemekte kimyon kadında minyon :) yorumları okumadım belki yazan olmuştur da.![]()
offf.. yorumları okudum da, maşallah kk'nın yarısı da 35 yaşında olup liseli gösteriyor..kimse inanmıyor öğrenci olmadığına falan.. aşırı derece abartılı ve konu sahibine moral verme amaçlı.
arkadaşlar gerçekçi olalım lütfen.cilt elastikiyeti, deri yaşlanması diye bir şey var bi kere.hiç aynada yüzünüze objektif olarak baktınız mı? illa kırışığınız olmasına gerek yok. ama çene, dudak kenarları yanak yapısı, göz çevresi bunlar asla liseli bir kızınki gibi görünemez.ifadeniz çocuksu olabilir ama yüz şekli anatomisi yaş alınmış oldugunu ele verir çoğu zaman.kullandığınız iyi kremler ise sadece normal şartlarda kendi yaşınızdaki doğal halinizde görünmenizi engeller,en fazla 5-6 yaş genç gösterebilirsiniz. hele hele doğum yapmış bir kadının liseli gibi görünme ihtimali sıfır.emin olun o yorumları size yapanlar arkadan süzmüş ya da direk fiziğinize göz atıp da konuşan kişiler.bir şekilde hoşlarına gitmişsiniz sizleri de onore ediyorlar.
konu sahibi tavırlarınız naıl bilmiyorum ama işyerinde daha ciddi ve olgun bir hal takınırsanız çocuksu yüz hatlarınızın bir süre sonra görünmez oldugunu farkedeceksiniz.boya gelince, yaşı gizlemenin boyla hiçbir alakası yok, yaşlı insanlara dikkat edin genelde kısacıklar.
Evet ya öyle oluyo bende 174 'üm uzun erkekler minyon kadından hoslaniyo zaten diyorlar sanki uzunlar evde kalmış gibi :))) ben 1 74 eşim 1 92 bende onun yanında minyonumBu konular da niyeyse bi uzun boylu kadınları yermeye dönüyor bi yerden sonra çok ilginç ki
Boyum 170 kilom 56 beni de hala üniversite öğrencisi sanarlar bitireli 4 yıl oldu oysa. Yani bunun boyla alakalı olduğunu sanmıyorum yüz tipiyle tarzla alakalı daha çok. Bi de yeni nesilin maşallahı var o yüzden küçük gösterdiğinizi değil küçük olduğunuzu varsayıyolardır insanlar. Her bodur piliç değil yüklenmeyin kendinize. Bi saç değişikliği iki yeni kıyafet hop 5 yaş atarsınız. En büyük derdiniz bu olsun :)
Evet canım benimde boyun1 60 eşim 1 93 sevgi boya posa bakmıyor ilk başta insanlar biraz yadirgiyor sonra normal geliyor bende minyonum yaşımın çok altında görünüyorum ve bu durumdan çok memnunum çok seviyorum böyle olmayı kimse kocaman çocuklarımı görmese anlamıyor çocuklarım olduğuna emin ol şimdi öyle ama ileride çok seveceksin bu durumuEvett sorunum bu enine boyuna ufak biriyim ama kadınsı fizipim var kalcam yerinde yani armut tipliyim hatlarım var boy 158 kilo 53 ama yüzümden kaybeyorum çünkü fazla bebeksi ve fazla çocuksuu ne kadar makyaj yaparsam yapim ne kadar elbiseler şık giysemde değşmiyor Bugun yine çıldırdım misafirler geldi kadının biri şimdi üniversteyemi geçtin sen dedi ya yuhh üniversteyi bitireli iki sene oldu yeminlen çıldırıcam bir taneside anneme dedi kızında küçükmüş dedi Daha önceden şehirler arası yolculıkta soför yaşımı sordu 24 deyince kaldı öyle bii ben seni 13 14 sandım dedi pes dedim vallahi pes. Ya avantaj falan değil insan yerine konulmuyosun ilk başta küçük sanıyorlar öyle devam ediyor bilmiyorum uzun yapılıı kadınlar her zaman daha ön planda sözü daha çok geciyor baktığımda durum bu avantaj falan değil avantaj olsa kendimi iyi hissederdim niye böylee varmı aranızda benim gibi olan ve birde bi iki sene önce bir çocuk vardı hayatımda istememişti beni kısayım ufak tefeğim diye ordanda kırılmıştı özgüvenim benim gibi olupta eşi sevgilisi uzun i yapılı olan varmı merakedyorum(
aynen öyle. belki milyon kere şehirlerarası yolculuk yapmışımdır, hiçbir şoför de yaşımı sormadı. sorsa olay çıkardı o ayrıne laubali şoför değil mi
Ben bu aralikli orucu hep yapiyorum ama bunyeniz dayanmazsa haftanin 2 gunu oruc tutun mesela ki ben gecen hafta hep oruc tuttum, madem ac kaliyorum ibadetim de olsun diye.
Internetten aralikli orucu arastirin,yurtdisinda cok yapilan bisey
Benimde iki cocugum var, sabahtan beri ayaktayim, simdi oturdum bende.Cocuklardan sonra cok yemeye basladim o da enerjim bitiyor hemen diye kolay degil tüm gün kosturmak. Büyüdüler neredeyse cok aksattim düzgün beslenme isini, basliyim ufak ufak. Ac durmak, midemi dinlendirmek icin sebep ariyordum iyi oldu bunu duydugum.
katılıyorum bir bodur olarak yazdıklarınızaEvet ya öyle oluyo bende 174 'üm uzun erkekler minyon kadından hoslaniyo zaten diyorlar sanki uzunlar evde kalmış gibi :))) ben 1 74 eşim 1 92 bende onun yanında minyonumha benim annemde 1 72 boy 48 yaşında görsen 38 39 dersin ciltle alakalı yaşlanma boyla değil :)
asıl çelişki yazınızın için de dikkatli okunursa ha ha haAvantajli ve dezavantajli bir durum bu. 10 yasa kadar genc gosteriyorum bende. Hatta yurtdisinda 18 imi gectim mi diye kimlik sorulduğu olmustur. Gel gor ki 30 yasindqyim. Esim 178, fit biri. Kilosu gobegi vs yoktur. İnsanin ozguvenini kiran sey tr de gercekten kucuk zannedip saygi gormeme durumu ki bu da insanimizla alakali. Ben hic yurtdisinda boyle bir sorunla da karsilasmadim. Ozguvenin kirilmasin her vucudun bi bi hastasi cikiyor.
aaa niyeee kuzum ben 40 ım ama yeni doğmuş gibi görünüyorumBoyumuz neredeyse ayni, kilo olarak senden daha zayifim 46-47 oynuyor...
Eşim 1,85
Boyumla filan sorun yaşamadim hiç, sadece başta biraz kucuk saniyorlar ama kalkip 13 yasinda oldugumu sanan da olmadi hico insanlarin abartmasi.
ne güzel işte yaşlansan da belli etmezsin..Evett sorunum bu enine boyuna ufak biriyim ama kadınsı fizipim var kalcam yerinde yani armut tipliyim hatlarım var boy 158 kilo 53 ama yüzümden kaybeyorum çünkü fazla bebeksi ve fazla çocuksuu ne kadar makyaj yaparsam yapim ne kadar elbiseler şık giysemde değşmiyor Bugun yine çıldırdım misafirler geldi kadının biri şimdi üniversteyemi geçtin sen dedi ya yuhh üniversteyi bitireli iki sene oldu yeminlen çıldırıcam bir taneside anneme dedi kızında küçükmüş dedi Daha önceden şehirler arası yolculıkta soför yaşımı sordu 24 deyince kaldı öyle bii ben seni 13 14 sandım dedi pes dedim vallahi pes. Ya avantaj falan değil insan yerine konulmuyosun ilk başta küçük sanıyorlar öyle devam ediyor bilmiyorum uzun yapılıı kadınlar her zaman daha ön planda sözü daha çok geciyor baktığımda durum bu avantaj falan değil avantaj olsa kendimi iyi hissederdim niye böylee varmı aranızda benim gibi olan ve birde bi iki sene önce bir çocuk vardı hayatımda istememişti beni kısayım ufak tefeğim diye ordanda kırılmıştı özgüvenim benim gibi olupta eşi sevgilisi uzun i yapılı olan varmı merakedyorum(