17 yaşında beri calisiyorum tabiki çok bı katkım yok baktığınız zaman..beni zaten okutmadilar kız çocuğuyum diye üstüme dusmediler kendi cabamla liseyi dışarıdan bitirdim kendi cabamla işe girdim iyi yerlere de geldim sonra evlendim zaten ...ama iki oglunuda kurslara dershanelere ve üniversiteye gönderdiler ..bildim bileli babamın hep borcu vardı sürekli malvarlığı için çabaladı..benim ve abimin katkısı çok olmasada (ev giderlerine katkıda bulunmamız hariç) çok yokluk çektik..hiçbir zaman iş hayatina baslayana kadar cebime harçlık bile verdiklerini bilmem inanın abartmıyorum..senede bir zorla kıyafet alınırdı o kadar ..çocukken bayramlarda topladığımız harçlıkları bile alırdı babam o derece...kardeşim benden 12 yaş küçük ...
Evet babam içki kumar sigara yada dışarı hayatı olmayan biriydi şimdi yalan söyleyemem ama malvarlığı evleri dükkanları hep bize yokluk çektirerek yaptı..bı küçük kardeşim yokluk gormedi o en kıymetli olan...10 yaşından itibaren cebinde telefonu,bilgisayarı her istediği her yıl yenilenecek şekilde alınırdı...en son model hangisiyse o...marka kıyafetlerle gezerdi..24 yaşına kadar hiç çalışmadi...babamın kiralariyla krallar gibi yaşadı...bı kisminida biriktirip ev aldı evlenmeden önce...şimdide ellerinde kalan son parayı komple almış kredi de çekerek ikinci evini aldı...annemler de babamın emekli maaşıyla kıt kanaat geçinmeye devam ediyor ben zatan buna kiziyorum oturun kendiniz yeyin malınızı niye dagitiyorsunuz ? Degilmi ama