- 26 Ağustos 2022
- 246
- 48
- 28
- Konu Sahibi Sihirlikutu
-
Bugün notere gidecegim, avukat arkadaşlar varsa fikirlerini merak ediyorum.kanuni mirasçi oldugunuz için alabilirsiniz diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim.Avukat değilim ancak babaannenizin kanuni mirascisiniz , noterden veraset ilamı alabilirsiniz , başınız sagolsun
Teşekkür ederim.Başınız sağolsun. Babannenizin mirası iki paya bolunuyor. Babanız ve halaniza . Babanızın da mirasçıları siz ve anneniz oluyorsunuz
Başınız sağolsun. Babannenizin mirası iki paya bolunuyor. Babanız ve halaniza . Babanızın da mirasçıları siz ve anneniz oluyorsunuz
Seviye atlama olmaz diye biliyorum. Babannenin mirascisi baba - hala. Baba hayyatta degil o zaman babanin mirascisina bakilir anne ve cocuklarBaba, babaanneden önce öldüğü için, babaannenin mirası direkt toruna kalmaz mı? Geline kalıyor mu?
Doğru geline kalmıyor. Baba önce ölmüş direkt alt soya geçer miras hakkı.Baba, babaanneden önce öldüğü için, babaannenin mirası direkt toruna kalmaz mı? Geline kalıyor mu?
Seviye atlama olmaz diye biliyorum. Babannenin mirascisi baba - hala. Baba hayyatta degil o zaman babanin mirascisina bakilir anne ve cocuklar
Annemle babam boşandı. Şu an iki mirasçı var. Biri halam, biri ben.Baba, babaanneden önce öldüğü için, babaannenin mirası direkt toruna kalmaz mı? Geline kalıyor mu?
Veraset ilamını bugün aldım. Yarın da başka işler için uğraşacağım. Teşekkür ederim.Evet
Babannenin mirasçısı halan ve sen oluyorsun başka kardeşin yoksa
Veraset ilamı alabilirsin.
Ancak tapuya varsa ya da bankada parası varsa halanızda imza verirse o zaman çekebiliyorsunuz.
Basınız sağ olsun
Kolay gelsin
Anneye miras kalmaz.Seviye atlama olmaz diye biliyorum. Babannenin mirascisi baba - hala. Baba hayyatta degil o zaman babanin mirascisina bakilir anne ve cocuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?