- 4 Mayıs 2015
- 2.258
- 3.734
- 133
- 39
Evet buyuk bir miktar yok zaten onuda nakit istiyor esim ama vermezler diyor
Hayir tasinmaz mal.arsa ev findik bahcesibankada mı bu para ? öyle ise banka zaten dekont verecek hesap no ile. ondan sonra vergi dairesine gidilecek ve dekont ibraz edilecek. para ne kadarsa devletin ona uygun belirlediği miktar vergi ödenecek.
ben tek olduğum için tabi ki para çekmede sorunum olmadı. bankaya veraset vergimi ödediğimi ibraz ettim sorun çözüldü.
ancak iki kişi olunca banka o noktada ikisini de görmek ister mi bilemedim. nihayetinde yarı yarıya hak sahibi olacakları kesin.
Hayir tasinmaz mal.arsa ev findik bahcesi
Tesekkur ederim.kendi adimiza bulundugumuz sehirde odeyebiliriz o zamsn dogrumu anladimoglen yazamadim tam simdi yazayim 12 sene once vefat eden babaannemin veraset intikal beyanini vermemisiz bilmiyorduk bizim arsamiz sivasta ben ankaradayim
veraset ve harclara gidip beyan vermek istedigimk soyledim onlarda bana sivasdan bir rayic bedeli belgesi almam gerektigini soylediler illa gitmemmi gerek diyince hayir faks cekin (öldugu tarihe ait) rayic bedeli beyanink isteyin size fakslasinlar bu sekildede kabul ediyoruz dediler oylede yaptim bu arsada 7 payciyiz ben annem abim ve kendi adima verdim babaannem ve babam vefat ettigi icin babamdan kalan mirasa dustugu icin digerleride kendi adlarina bulunduklari ilde beyan verdiler biz hic birimiz bi araya toplanmadik yani
Dolandirmak istiyorlarWhatsaptan imza ne alaka ya? Noter whtsap mı kullanıyor
ben ölen kişinin yaşadığı şehirde olmalı diye biliyorum ama emin olamadım şu an.oglen yazamadim tam simdi yazayim 12 sene once vefat eden babaannemin veraset intikal beyanini vermemisiz bilmiyorduk bizim arsamiz sivasta ben ankaradayim
veraset ve harclara gidip beyan vermek istedigimk soyledim onlarda bana sivasdan bir rayic bedeli belgesi almam gerektigini soylediler illa gitmemmi gerek diyince hayir faks cekin (öldugu tarihe ait) rayic bedeli beyanink isteyin size fakslasinlar bu sekildede kabul ediyoruz dediler oylede yaptim bu arsada 7 payciyiz ben annem abim ve kendi adima verdim babaannem ve babam vefat ettigi icin babamdan kalan mirasa dustugu icin digerleride kendi adlarina bulunduklari ilde beyan verdiler biz hic birimiz bi araya toplanmadik yani
Ölen kişinin vergi borcu varsa o borcu ödemeden tapuyu alamazsınız. Borç faizi silinir fakat asıl borç silinmez ölüm halinde. Eşiniz gitsin halletsin bence. Bu arada yetki belgesi vermeden onun adına işlem yapamazlarBoyle bir vergi borcu cikmasi olasilik dahilinde o zaman.peki borcu odeyince tapu alacakmi
Yok vekalet degil imzasinin fotografini istedi.tapulari boldurmek icin vergi borcunu odemem gerekiyor demis kayinpederim vefat edeli 4 ay oldu son gunu bugun demis.Vergı borcu varsa, borca gore, mırasa hacız gelır. Hacızı odemeden, mırası alamazsınız, sadece sız degıl karşı tarafta mırası alamaz. Vekaletname mı ıstedı anlayamadm tam olarak
.
Imzasinin fotografini istiyorlar kayinpederimin vergi borclarini odeyip tapulari alacaklarmisÖlen kişinin vergi borcu varsa o borcu ödemeden tapuyu alamazsınız. Borç faizi silinir fakat asıl borç silinmez ölüm halinde. Eşiniz gitsin halletsin bence. Bu arada yetki belgesi vermeden onun adına işlem yapamazlar
yasadigi sehirden beyani fakslatip kendi yasadigim yerden verdim gecen haftaben ölen kişinin yaşadığı şehirde olmalı diye biliyorum ama emin olamadım şu an.
o şekilde sahte imzayla halletmiş olacaklar. Aynı sahte imzayı başka yerde de kullanabilirler. ve resmi makamlerce anlaşılırsa bütün işlemler iptal olur. Eşiniz kendi gitsin imza atsın imza fotoğrafı falan kimseye vermesin.Imzasinin fotografini istiyorlar kayinpederimin vergi borclarini odeyip tapulari alacaklarmis
Bizde oyle yapalim nereye basvurmam gerekyasadigi sehirden beyani fakslatip kendi yasadigim yerden verdim gecen hafta
once yasadiginiz ildeki veraset ve harclar dairesine gidin orayla gorusun sizi yonlendirirler cunku hangi yillara ait beyan vermeniz gerektigini ogreneceksiniz bunuda sorarsiniz hemBizde oyle yapalim nereye basvurmam gerek
tüm varisler aynı şehirde misiniz peki ? burada kardeşler farklı şehirlerde oturuyor çünkü.yasadigi sehirden beyani fakslatip kendi yasadigim yerden verdim gecen hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?