Eşiniz imza vermeden hiçbirşey yapamaz.Arkadaslar merhaba konu esimin mirasi.anne ve babasi vefat etti.bugun erkek kardesinden mesaj geldi esimden imza istiyor vergi borcunu odeyip tapulari boldurecekmis.esim ben sana imza yollmamam gerekirse geleyim ben atayim dedi aramiz 24 saatlik bir mesafe .esimin guvenmeme sebebi daha oncede veraset ilami icin imza gerekiyor diye esimi kandirmaya calismasi.
Simdi esim gitmeden imza atmadan birseyler yapilabilirmi.imzayi whatsapptan yollamasimi mantiklimi?
Bu odeme ve vergi borcu varsa eger oturdugumuz ilcede yapilamazmi hepinize tesekkur ederim.sevgiler
herkesın ayrı ayrı ımzası sart ,esınız olmadan onun yerıne ımza veremez, hele hele whatsaapdan ımza falan gonderılmez... esınız bızzat noterden onaylatılmıs ıslak ımza veya ımza sirküsünün aslı gıbıdır belgesı olmadan onu kardesıne ptt ıle gondermeden , adına hıcbır ıslem yapılamazArkadaslar merhaba konu esimin mirasi.anne ve babasi vefat etti.bugun erkek kardesinden mesaj geldi esimden imza istiyor vergi borcunu odeyip tapulari boldurecekmis.esim ben sana imza yollmamam gerekirse geleyim ben atayim dedi aramiz 24 saatlik bir mesafe .esimin guvenmeme sebebi daha oncede veraset ilami icin imza gerekiyor diye esimi kandirmaya calismasi.
Simdi esim gitmeden imza atmadan birseyler yapilabilirmi.imzayi whatsapptan yollamasimi mantiklimi?
Bu odeme ve vergi borcu varsa eger oturdugumuz ilcede yapilamazmi hepinize tesekkur ederim.sevgiler
Oyle dusunuyoruzAnlamadığım whutsapp tan imza örneğini gönderdiğinde imzasını mı taklit edecek kardeşi ?
Boyle bir vergi borcu cikmasi olasilik dahilinde o zaman.peki borcu odeyince tapu alacakmi
Daha önce sizi dolandırmaya çalışan birine imza yollamayın. Bir avukata danışmadınız mıArkadaslar merhaba konu esimin mirasi.anne ve babasi vefat etti.bugun erkek kardesinden mesaj geldi esimden imza istiyor vergi borcunu odeyip tapulari boldurecekmis.esim ben sana imza yollmamam gerekirse geleyim ben atayim dedi aramiz 24 saatlik bir mesafe .esimin guvenmeme sebebi daha oncede veraset ilami icin imza gerekiyor diye esimi kandirmaya calismasi.
Vefat tarihinden sonra ne kadar zamanimiz var biliyormusunuz.ve internetten odenebilir diyorlar dogrumumirası alabilmeniz için veraset vergisi ödemeniz gerekiyor. elinize geçecek para, taşınır ve taşınmazların değerleri oranında bir vergi tutarı çıkıyor ve o ödemeyi yapmadan bunlarla ilgili herhangi bir işlem yapma şansınız yok.
Vergi borcunu odeyip tapulari boldurecegim yazmisveraset intikal beyannamesimi verecekmiş?
Gitsemde para odemezler mallari sozde bolusup ekip bicmeye devam edecekler diyorÖyle whatsapptan imza falan olmaz ki eşiniz gönderse de birşey yapamaz yani onunla öyle olsa kimse vekalet vermez sosyal medyadan imza yollardı olur mu hiç öyle şey daha önce nasıl öyle kandırdı anlamadım. Miras durumunda kardeşler toplanır borç neyse o belirlenir verilir tapuda bölünme falan da o şekilde avukatla yapılır tek başına kardeşi yapamaz zaten vekalet vermedikçe imkansız eşiniz gitsin halledilsin bütün mirasla ilgili işlemler
Vefat tarihinden sonra ne kadar zamanimiz var biliyormusunuz.ve internetten odenebilir diyorlar dogrumu
Evet buyuk bir miktar yok zaten onuda nakit istiyor esim ama vermezler diyorveraset ilamı çıktıktan sonra yapılabiliyor bu vergi ödeme işi. ben çok beklememiştim, 1 ay içerisinde halletmiştim. zaman geçktikçe belge toparlamak zorlaşıyor.
internetten ödendiğini sanmıyorum, zira bire bir görmek istiyorlar varisleri.
böyle bir durum varsa yol 3 gün de olsa gitmesi mantıklı. sanırım siz o yolu gitmeden halledilsin istiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?