İyi akşamlar herkese... Okuyun lütfen Birkaç aydır aile içi çok tartışma yaşanıyor fikrinizi almak istedim yardım bekliyorum. Babamlar 6 kardeş. Zamanında babam ve büyük amcam birlik olup dedeme ev almışlar sırf kirada oturmasınlar diye. Evde dedemin üstüne yapılmış. Köyden şehre yeni göçtükleri dönemler. O zamanlarda diğer 4 kardeşi çocukmuş hiçbirinin hakkı yok.
Şimdi ev satılmak isteniyor, amcalarımdan biri arıza çıkarıyor hak talep ediyor. Diğerleri açıkça hakkımız yok sizindir diyor. Ama bu bir tane çıban yüzünden tüm aile birbirine düştü. Dedemin de yanında o kaldığı için dedemler ona hak veriyor dolduruşuna geliyor sanki. En son babam hakkım sana haram olsun, eğer o evden ileride pay alabilirsen de zehir zıkkım olsun çoluğuna çocuğuna haram para yedireceksin bilmiş ol dedi, çıktı gitti.
Küsler şimdi konuşmuyorlar. Diğer kardeşleri de o hak isteyene tavırlı. Arkadaşlar bu ah almak değil midir? Beddua tutar mı? Gerçekten paradan değil artık babama çok koydu bu karaktersizlik. Hazmedemiyor adam, kendi evi yokken çalışıp çabalayıp anne babasına ev alıyor seneler sonra ortak çıkıyor...
Hayır sadece aynı binada oturuyorlar... dedemin kendi evi var..Dedemin yanında o kaldığı için demişsiniz, dedeye o amca mi bakıyor?
hayır aynı binadalar sadece, dedemin kendi evi var maaşı var. O sadece yakınında oturuyor.Dedenize o amca mi bakıyordu hep
Kaç yaşında dedeniz, tek başına her işini halledebiliyor mu? Yoksa amcaniz ve eşimi üstlenmiş bu görevi?Hayır sadece aynı binada oturuyorlar... dedemin kendi evi var..
Dedeniz hala yaşıyor sanırım. Dedeniz daha ölmeden miras kavgası nedir? Ayrıca ev alınırken diğerleri küçükse bu onların suçumu? Misal iki çocuğumuz var ikiside küçük ve ev aldık biz öldükten sonra kime kalıcak bu ev onlar küçüktü para vermediler diye ev kime kalsın ? Zaten 1tane ev için 6kişinin birbirine beddua ermesine gerekmi var allah aşkına ölmemiş adamın miras kavgası yapılıyor ne kadar ayıp.
Niye tapu babanınüstüne olurki baba malı herzaman ortaktır malesef bedduada tutar ah da tutar canım Allah o amcana akılvesinki talebinden vaz geçsinİyi akşamlar herkese... Okuyun lütfen Birkaç aydır aile içi çok tartışma yaşanıyor fikrinizi almak istedim yardım bekliyorum. Babamlar 6 kardeş. Zamanında babam ve büyük amcam birlik olup dedeme ev almışlar sırf kirada oturmasınlar diye. Evde dedemin üstüne yapılmış. Köyden şehre yeni göçtükleri dönemler. O zamanlarda diğer 4 kardeşi çocukmuş hiçbirinin hakkı yok.
Şimdi ev satılmak isteniyor, amcalarımdan biri arıza çıkarıyor hak talep ediyor. Diğerleri açıkça hakkımız yok sizindir diyor. Ama bu bir tane çıban yüzünden tüm aile birbirine düştü. Dedemin de yanında o kaldığı için dedemler ona hak veriyor dolduruşuna geliyor sanki. En son babam hakkım sana haram olsun, eğer o evden ileride pay alabilirsen de zehir zıkkım olsun çoluğuna çocuğuna haram para yedireceksin bilmiş ol dedi, çıktı gitti.
Küsler şimdi konuşmuyorlar. Diğer kardeşleri de o hak isteyene tavırlı. Arkadaşlar bu ah almak değil midir? Beddua tutar mı? Gerçekten paradan değil artık babama çok koydu bu karaktersizlik. Hazmedemiyor adam, kendi evi yokken çalışıp çabalayıp anne babasına ev alıyor seneler sonra ortak çıkıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?