Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı durum bizlerde var yani şöyle en büyük ablamın eşi vefat etti,muhasebeci kendi yağıyla kavrulmaya çalışıyor ve evi yok kiracı...bu saatten sonrada çok zor ev sahibi olması...biz dört kızız allah bizlere anamızın ve babamızın acısını çok geç yaşatsın ama kalan ev tabiki kardeşler arasında bölünecek...umuyor ve diliyorum herkes bugün ne diyorsa ilerdede aynını söyler... bizler üç kardeş evi ablama bırakmak düşüncesindeyiz...şükür hepimizin evleri var başımızı soktuğumuz, dünya malı dünyada zaten hiç birşeyi götüremiyoruz o yüzden ablamın mutluluğu ve huzuru bana kalacak 4/1lik paydan çok daha önemli...
malesef 6 sene önce yaşadım bende böyle bir durum. benim ihtiyacım vardı.babamdan kalan evi sattı annem.herkese eşit verecem dedi imzanı yoola dedi yolladım.çok ihtiyacım vardı o zamnlar allah kimseyi dara düşürmesin valla . imzayı yolladım vermedi hakkım olan parayı erkek kardeşlerime verdi kızlara vermedi bu beni çok üzdü hamileydim o zamnlar.yine başı dara düştümü ben koşuyorum annem sonuçta ama yaptığınıda asla unutmuyorum.annene güvenmicende kime güvenecen artık bilmiyorum vallaa:çok üzgünüm:
birisi iflas etmiş durumda birzamanlar durumu çok çok iyimiş
şimdi ise devamlı hacizlen uğraşiyorlar
ve durumu iyiken kardeşlerinden hiç esirgememiş, hata onlara çok faydası dokunmuş 2 tanesine iş bile kurmuş
diğer kardeşin durumu dahada kötü çocuğu hasta ve ameliyat olması gerekiyor, çocuk dediysemde 35 yaşında iki tane çocuk babası birisi :çok üzgünüm:. Ama o ameliyat çok pahalı yurtdışına gitmesi gerekiyormuş ve kendisinin sigortası yok, ve şuan ameliyat olamiyor, şuan tek umutları o arsanın biran önce satılması
diyelimki ortada bir satılık arsa var ve 5 kardeş (3kız 2erkek)var
3 kardeşin durumu gayet iyi 2 kardeşin ise acil paraya ihtiyacı var çok borçları olduğundan
ve bu arsadan gelecek olan para kardeşler üzerinde eşit dağıtılması planlanıyor (anne-baba bu arada yaşiyorlar ve arsa babanın arsası olmasına rağmen kendileri hak talep etmiyorlar)
şimdi diyelim sizin durumunuz oldukça iyi, maaşınız çok iyi güzel bir eviniz ve arabanız var ama kardeşiniz çok zor durumda ve o paraya sizden çok ihtiyacı var. Siz olsanız kendinize düşen paydan kardeşlerinize verirmiydiniz? yoksa banane fazla para göz çıkarmaz diyip kardeşim ne hali varsa görsünmü derdiniz?
not: yakın çevremde şuan öyle bir durum var o yüzden soruyorum
diyelimki ortada bir satılık arsa var ve 5 kardeş (3kız 2erkek)var
3 kardeşin durumu gayet iyi 2 kardeşin ise acil paraya ihtiyacı var çok borçları olduğundan
ve bu arsadan gelecek olan para kardeşler üzerinde eşit dağıtılması planlanıyor (anne-baba bu arada yaşiyorlar ve arsa babanın arsası olmasına rağmen kendileri hak talep etmiyorlar)
şimdi diyelim sizin durumunuz oldukça iyi, maaşınız çok iyi güzel bir eviniz ve arabanız var ama kardeşiniz çok zor durumda ve o paraya sizden çok ihtiyacı var. Siz olsanız kendinize düşen paydan kardeşlerinize verirmiydiniz? yoksa banane fazla para göz çıkarmaz diyip kardeşim ne hali varsa görsünmü derdiniz?
not: yakın çevremde şuan öyle bir durum var o yüzden soruyorum