Gebeliğe Hazırlık Miratech hayalet çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nileri

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
275
107
628
35
İyi akşamlar arkadaşlar.. 6 gün gecikti regli test yaptım.hayalet çizgi çıktı.o kadar silik ki..sadece ışıkta oynatınca görünür oluyor..resmini bile çekemedim. Bu kadar gecikmeyle çizginin çok silik çıkmaması lazım gelirdi değil mi? Kan testi veremiyorum karantinadayım şu an.

Resimler bu şekilde

Eklentiler

• 88508C95-84E6-4E64-B16E-1856E7A4ACD6.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 627
  • 0375FA6A-4A2E-4668-99C3-70F9AACBAABE.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 563
  • 958576D6-88BD-4F3E-BEB4-70D2B6357A9C.webp
    112 KB · Görüntüleme: 565
Ayy çizgi var mı göz yanılması mi çözemedim vardır inşallah
Işıkta çekemedim. Çıplak gözle gördüğüm bir gölge gibi..
eğer hamile değilsem 6 gün neden gecikti kafayı yiyeceğim. Karantinadayım çıkıp kan da veremiyorum.

Cizgi var gibi ben gordum. Gec dollenme olabilir yumurtlama zamani takip ettinizmi ?
Umarim hayirlisi ise vardir.

İnşallah vardır fakat gecikmeye göre çok net gözükmüyor ama arkadaşların dediği gibi geç döllenme de olmuş olabilir en iyisi biraz daha sabretmek. Covid pozitif olup favipiravir kullandınız mı yoksa temaslı mısınız çünkü covid de adet düzensizliği yapıyor benim adetimi 12 gün geciktirmişti ve o ay döngüm 47 gün sürmüştü

Yumurtlamanın üstünden ne kadar süre geçti? Bu da önemli bence döllenme açısından

Covid oldum ama hiç bir ilaç kullanmadım.hamile kalmayı planladığımız için. Yumurtalara gününü söyleyemem çünkü 2 güne bir ilişki düzenini izledik.18. Güne kadar değerlendirdik yumurtlamamalı kaçırmamak için.

Merhaba bende dün erken gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı fakat kan verdiğimde hcg 5.02 tdi maalesef ve bugün regl oldum.Bazı testlerde hcg değerini çok düşükken saptadığı için böyle şeyler olabiliyor.Biraz daha bekleyin derim

İnşallah vardır gönlünüzce olsun her şey

Anladım hayırlısı olsun.benim günüm hiç şaşmaz.hayatımda ilk defa bu kadar gecikti ama bilemiyorum. Hayırlısı hakkımızda.

Öncelikle Râbbim isteyen herkese nasip etsin İnşallâh çok geçmis olsun canım benimde aynen boyle çıktı çiplak gozle baktığimda işığa tutugumda çıkıyordu ve dün kan verdim degerim 14,35 çıkti dr.bana ne pozitif diyebilirim nede negatif dedi 2 üç gün sonra tekrar kan ver dedi

Peki tekrar kaç gün sonra verdiniz kanı ne kadar çıktı

Peki tekrar kaç gün sonra verdiniz kanı ne kadar çıktı
Kan gün aşırı verilir 2 kat artış beklenir. %60 lık artış ilerleyen günler de yeterlidir ancak ilk zaman hcg hızla yükselmeliymiş sizin hcg kaç çıktı

Kan gün aşırı verilir 2 kat artış beklenir. %60 lık artış ilerleyen günler de yeterlidir ancak ilk zaman hcg hızla yükselmeliymiş sizin hcg kaç çıktı
İlk 13.34 çıktı 2 gün sonra 21.3 çıktı doktorum yükseliş kötü değil ama bi 10 gün beklememiz lazım gebeliğin sağlıklı olup olmamasını anlamak için dedi pazartesi tekrar kan vereceğim 35 30 çıkarsa iyidir dedi fazla yükselmezse yine bekleyip göreceğiz dedi hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…