Canım kuruma çizgisi gibi duruyor istersen yarın ilk idrarla tekrar yap sanki birazda dağılmış testMiratech kaset test kuruma çizgisi çıkarıyor mu arkadaşlar ilk 5 dakika içinde çok hafif gölgelik vardı dün sabah ve bugün sabah olarak yaptım dün sabah yaptığım alttaki çok hafif bişi var gibi yok gibiydi 4 saat sonunda falan kuruyunca oldu cizgi bugün sabahki gözle gördüğüm bir gölgelik oldu sabah üstteki 1 saatte bu halde olmuş kuruma diye düşünüyorum zaten de merak ettiğim şey bu testi kullananlar boş kuruma çizgisi çıkardı mi gölgelik de gördüm 5 dakika içinde böyle olan var mı doğru çıkan miratech kullananlar bilgi alabilir miyim görüntü kalitesi çok düşmüş ama kusura bakmayın
Yarın ilk idrarla yapamam testim yok eczanede uzak ama reglim gelmezse halen salı günü kan vereceğim 3 4 gündür gecikiyorum hayırlısı olsun :)Canım kuruma çizgisi gibi duruyor istersen yarın ilk idrarla tekrar yap sanki birazda dağılmış test
Hadi hayırlısı olsun canımYarın ilk idrarla yapamam testim yok eczanede uzak ama reglim gelmezse halen salı günü kan vereceğim 3 4 gündür gecikiyorum hayırlısı olsun :)
Yani aslında istiyorduk ayın 2sinde ilişki oldu en son sonrası hep korunmayla oldu boğaz rahatsizligim var diye o zaman olmuş olsa şimdi netce çıkardi dimiHadi hayırlısı olsun canıminşallah vardır ben de âdete 7 gün kala öğrendim
Yani kanda çıkar diye düşünüyorum ama tabii bu bünyeylede alakalı olabilir bile bazı kadınların adetini üç yada dört gün geçince çıkıyor kanda ama sen yinede kan ver derim inşallah vardır bebişYani aslında istiyorduk ayın 2sinde ilişki oldu en son sonrası hep korunmayla oldu boğaz rahatsizligim var diye o zaman olmuş olsa şimdi netce çıkardi dimi
Salı ya kadar gelmezse veririm hayırlısı olsun senin bebisinde hayırlı olsunYani kanda çıkar diye düşünüyorum ama tabii bu bünyeylede alakalı olabilir bile bazı kadınların adetini üç yada dört gün geçince çıkıyor kanda ama sen yinede kan ver derim inşallah vardır bebiş
Âmin canım Allah razı olsunSalı ya kadar gelmezse veririm hayırlısı olsun senin bebisinde hayırlı olsun
Kuruma çizgisi maalesef miratech test bende yaptım kuruma çizgisi seninki ben gebe olduğumu biliyordum yinede elimde var diye yapmak istedim 23 Haziranda beta 635 iken yaptım senin regli gününü bekle benceMiratech kaset test kuruma çizgisi çıkarıyor mu arkadaşlar ilk 5 dakika içinde çok hafif gölgelik vardı dün sabah ve bugün sabah olarak yaptım dün sabah yaptığım alttaki çok hafif bişi var gibi yok gibiydi 4 saat sonunda falan kuruyunca oldu cizgi bugün sabahki gözle gördüğüm bir gölgelik oldu sabah üstteki 1 saatte bu halde olmuş kuruma diye düşünüyorum zaten de merak ettiğim şey bu testi kullananlar boş kuruma çizgisi çıkardı mi gölgelik de gördüm 5 dakika içinde böyle olan var mı doğru çıkan miratech kullananlar bilgi alabilir miyim görüntü kalitesi çok düşmüş ama kusura bakmayın
Regl günüm 3 gündür geçiyor aslında bekleyeceğim bakalım bende gelmezse salı kan veriririm sonuca göre olmadı adet sökücü falan alırım ne yapalım :)Kuruma çizgisi maalesef miratech test bende yaptım kuruma çizgisi seninki ben gebe olduğumu biliyordum yinede elimde var diye yapmak istedim 23 Haziranda beta 635 iken yaptım senin regli gününü bekle bence
Rabbim gönlünüzden geçeni versin inşallahRegl günüm 3 gündür geçiyor aslında bekleyeceğim bakalım bende gelmezse salı kan veriririm sonuca göre olmadı adet sökücü falan alırım ne yapalım :)
4 damla yaziyordu 4 damla damlattim bende ama galiba gebelik yok zaten korunuyorduk regl de çok ilaç kullandım griptim ondan mı oldu acabaÇok damlatmissin erken gebelik testi yap canım awox markamarka
KOrununca da kalabiliyor ya hani ondan ayın 2sinde şüpheli oldu bir kere o yüzden ve reglim 1 hafta oldu gecikiyor o yüzdenKorunuyorsan niye gebelik testi yapıyorsun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?