• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miratech kaset test

hullyaaa

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2024
281
70
13
22
Miratech kaset test kuruma çizgisi çıkarıyor mu arkadaşlar ilk 5 dakika içinde çok hafif gölgelik vardı dün sabah ve bugün sabah olarak yaptım dün sabah yaptığım alttaki çok hafif bişi var gibi yok gibiydi 4 saat sonunda falan kuruyunca oldu cizgi bugün sabahki gözle gördüğüm bir gölgelik oldu sabah üstteki 1 saatte bu halde olmuş kuruma diye düşünüyorum zaten de merak ettiğim şey bu testi kullananlar boş kuruma çizgisi çıkardı mi gölgelik de gördüm 5 dakika içinde böyle olan var mı doğru çıkan miratech kullananlar bilgi alabilir miyim görüntü kalitesi çok düşmüş ama kusura bakmayın

Eklentiler

• 1000020956.webp
    1000020956.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 38
Miratech kaset test kuruma çizgisi çıkarıyor mu arkadaşlar ilk 5 dakika içinde çok hafif gölgelik vardı dün sabah ve bugün sabah olarak yaptım dün sabah yaptığım alttaki çok hafif bişi var gibi yok gibiydi 4 saat sonunda falan kuruyunca oldu cizgi bugün sabahki gözle gördüğüm bir gölgelik oldu sabah üstteki 1 saatte bu halde olmuş kuruma diye düşünüyorum zaten de merak ettiğim şey bu testi kullananlar boş kuruma çizgisi çıkardı mi gölgelik de gördüm 5 dakika içinde böyle olan var mı doğru çıkan miratech kullananlar bilgi alabilir miyim görüntü kalitesi çok düşmüş ama kusura bakmayın
Canım kuruma çizgisi gibi duruyor istersen yarın ilk idrarla tekrar yap sanki birazda dağılmış test

Canım kuruma çizgisi gibi duruyor istersen yarın ilk idrarla tekrar yap sanki birazda dağılmış test
Yarın ilk idrarla yapamam testim yok eczanede uzak ama reglim gelmezse halen salı günü kan vereceğim 3 4 gündür gecikiyorum hayırlısı olsun :)

Yani aslında istiyorduk ayın 2sinde ilişki oldu en son sonrası hep korunmayla oldu boğaz rahatsizligim var diye o zaman olmuş olsa şimdi netce çıkardi dimi
Yani kanda çıkar diye düşünüyorum ama tabii bu bünyeylede alakalı olabilir bile bazı kadınların adetini üç yada dört gün geçince çıkıyor kanda ama sen yinede kan ver derim inşallah vardır bebiş ❤️

Yani kanda çıkar diye düşünüyorum ama tabii bu bünyeylede alakalı olabilir bile bazı kadınların adetini üç yada dört gün geçince çıkıyor kanda ama sen yinede kan ver derim inşallah vardır bebiş ❤️
Salı ya kadar gelmezse veririm hayırlısı olsun senin bebisinde hayırlı olsun 🌸

Kuruma çizgisi maalesef miratech test bende yaptım kuruma çizgisi seninki ben gebe olduğumu biliyordum yinede elimde var diye yapmak istedim 23 Haziranda beta 635 iken yaptım senin regli gününü bekle bence

Eklentiler

• 1000015796.webp
    1000015796.webp
    67,5 KB · Görüntüleme: 23
  • 1000015795.webp
    1000015795.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 21
Kuruma çizgisi maalesef miratech test bende yaptım kuruma çizgisi seninki ben gebe olduğumu biliyordum yinede elimde var diye yapmak istedim 23 Haziranda beta 635 iken yaptım senin regli gününü bekle bence
Regl günüm 3 gündür geçiyor aslında bekleyeceğim bakalım bende gelmezse salı kan veriririm sonuca göre olmadı adet sökücü falan alırım ne yapalım :)

Kızlar bu sabah albi kaset test yaptım ama biraz tuhaf oldu bu sorun mu var testte test bozuk mu anlamadım bakar mısınız kalite düşüyor şöyle anlatayım c kontrol çizgisi yerinde çizgi t kısımda çıkacağına c'nin diğer tarafında çıkmış bozuk mu yani şimdi bu test

Eklentiler

• 1000021107.webp
    1000021107.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 9
  • 1000021106.webp
    1000021106.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 8
  • 1000021118.webp
    1000021118.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 8
  • 1000021117.webp
    1000021117.webp