• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

miratech marka silik çizgi

janggeum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
kızlar reglim 4 gün gecikti bugün sabah miratech marka gebelik testi yaptım ilk dakikalarda ikinci çizgiyi silik şekilde gördüm sonralarda daha da belirginleşti, yorumlar mısınız?🥹

Eklentiler

• IMG_9878.webp
    IMG_9878.webp
    95,4 KB · Görüntüleme: 17
kızlar reglim 4 gün gecikti bugün sabah miratech marka gebelik testi yaptım ilk dakikalarda ikinci çizgiyi silik şekilde gördüm sonralarda daha da belirginleşti, yorumlar mısınız?🥹
Pozitif aşkım neyini yorumlayim kız😂😂😂hayırlı olsun

ayyy o kadar uzun zamandır bu haberi bekliyorum ki şu mesajın içime su serpti, korkudan sevinememek diye bişey var ya hani yine olmazsa neyse umutlanmayım sevinmeyim diye 💔😔 yorumun için teşekkür ederim canımm 🫂🤍

ayyy o kadar uzun zamandır bu haberi bekliyorum ki şu mesajın içime su serpti, korkudan sevinememek diye bişey var ya hani yine olmazsa neyse umutlanmayım sevinmeyim diye 💔😔 yorumun için teşekkür ederim canımm 🫂🤍
Seni en iyi anlayanlardan biri olabilirim 2 çocuğum var ilk aydan olan ama 5 ayda iki gebelik yaşayıp hüsranla sonuçlandı keyfini çıkar bu mutlu sonun😍😍💃🏻💃🏻💃🏻

Dayanamadım 5 saat sonra su falan içmeden tekrar test yaptım anında kıpkırmızı iki çizgi çıktı o kadar korkuyorum ki hayal kırıklığına uğrarım diye testlerde yanılma payı olmaz değil mi kızlar 🥹🥹🥹🥹

Eklentiler

• IMG_9880.webp
    IMG_9880.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 7
Seni en iyi anlayanlardan biri olabilirim 2 çocuğum var ilk aydan olan ama 5 ayda iki gebelik yaşayıp hüsranla sonuçlandı keyfini çıkar bu mutlu sonun😍😍💃🏻💃🏻💃🏻
hepinize sarılmak istiyorum 🫂 bizi en iyi biz anlıyoruz çünkü hep yüzünün güleceği şeyler yaşa inşallah canım inşallah dua edeceğim sana 🤍

hepinize sarılmak istiyorum 🫂 bizi en iyi biz anlıyoruz çünkü hep yüzünün güleceği şeyler yaşa inşallah canım inşallah dua edeceğim sana 🤍
Amin kuzum niyetin neyse rabbim sana daha fazlasını versin🥰🤗😘

Back
X