Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar reglim 4 gün gecikti bugün sabah miratech marka gebelik testi yaptım ilk dakikalarda ikinci çizgiyi silik şekilde gördüm sonralarda daha da belirginleşti, yorumlar mısınız?
kızlar reglim 4 gün gecikti bugün sabah miratech marka gebelik testi yaptım ilk dakikalarda ikinci çizgiyi silik şekilde gördüm sonralarda daha da belirginleşti, yorumlar mısınız?
ayyy o kadar uzun zamandır bu haberi bekliyorum ki şu mesajın içime su serpti, korkudan sevinememek diye bişey var ya hani yine olmazsa neyse umutlanmayım sevinmeyim diye yorumun için teşekkür ederim canımm ❤
ayyy o kadar uzun zamandır bu haberi bekliyorum ki şu mesajın içime su serpti, korkudan sevinememek diye bişey var ya hani yine olmazsa neyse umutlanmayım sevinmeyim diye yorumun için teşekkür ederim canımm ❤
Dayanamadım 5 saat sonra su falan içmeden tekrar test yaptım anında kıpkırmızı iki çizgi çıktı o kadar korkuyorum ki hayal kırıklığına uğrarım diye testlerde yanılma payı olmaz değil mi kızlar