Misafirlik için evde yatıya gidildiğini de ilk kez duyuyorum dıdısının dıdısı aynı şehirden ne gereksiz bir sınırsızlık laçkalıkKızlar benim ikizim var evli ve 7 aylık hamile. Eniştemin iş yerinden arkadaşı karısıyla beraber arada sırada birbirlerinde kalıyorlar.Eniştemin arkadaşının karısı ikizimin evindeyken hiçbir şekilde elini hiçbir şeye sürmüyor hamile haliyle bütün işleri kardeşim yapmak zorunda kalıyor. Hatta eniştem ikizimin çok yorulduğunu anladığı için Allah razı olsun o da yardımcı oluyor. Onun yorulduğunu görmesine rağmen hiçbir şekilde bir işin ucundan tutmuyor. Fakat ikizim onlara gidince hamile haliyle yardımcı oluyor ve ben ona söylüyorum yapma, hamile halinle sana acımayan bir insana yardım etme.Evet misafirlikte illa iş yapma zorunluluğumuz yok ama kadının hamile olduğunu bildiğin halde bunu yapmak acımasızlık ve kadın ikizime kendini davet ettirirken iş konusunda yardımcı olmak istediğini söyledi.Yani güya kardeşime iş konusunda yardımcı olmak için kendini davet ettirmiş.Ben şahsen böyle bir insanı evime misafir olarak davet etmem sadece dışarda buluşurum ya da aynı şekilde bende onun evinde bir iş yapmazdım.Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ikizime burdan güzel yorumlarını ve düşüneceklerinizi iletebilir misiniz
Öyle insanın evimde işi yok , ayrıca hamile hali ile kız kardeşin de kimseyi kabul etmeseydi, bir söz vardır "Eşek olana semer vuran çok olur "...Kızlar benim ikizim var evli ve 7 aylık hamile. Eniştemin iş yerinden arkadaşı karısıyla beraber arada sırada birbirlerinde kalıyorlar.Eniştemin arkadaşının karısı ikizimin evindeyken hiçbir şekilde elini hiçbir şeye sürmüyor hamile haliyle bütün işleri kardeşim yapmak zorunda kalıyor. Hatta eniştem ikizimin çok yorulduğunu anladığı için Allah razı olsun o da yardımcı oluyor. Onun yorulduğunu görmesine rağmen hiçbir şekilde bir işin ucundan tutmuyor. Fakat ikizim onlara gidince hamile haliyle yardımcı oluyor ve ben ona söylüyorum yapma, hamile halinle sana acımayan bir insana yardım etme.Evet misafirlikte illa iş yapma zorunluluğumuz yok ama kadının hamile olduğunu bildiğin halde bunu yapmak acımasızlık ve kadın ikizime kendini davet ettirirken iş konusunda yardımcı olmak istediğini söyledi.Yani güya kardeşime iş konusunda yardımcı olmak için kendini davet ettirmiş.Ben şahsen böyle bir insanı evime misafir olarak davet etmem sadece dışarda buluşurum ya da aynı şekilde bende onun evinde bir iş yapmazdım.Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ikizime burdan güzel yorumlarını ve düşüneceklerinizi iletebilir misiniz
aaaa çok çok özür diliyorum ben konu sahibinin bir mesajını alıntıladım zannediyorum, nasıl oldu inanın anlamadımBana mı yazdınız? Ben sizin anlattiginizla ilgili birşey yazmadim ki. İyi misiniz??? Zihniyet falan??
Zihniyet falan görünce bı tuhaf oldumaaaa çok çok özür diliyorum ben konu sahibinin bir mesajını alıntıladım zannediyorum, nasıl oldu inanın anlamadım
tabii ki mesajım size değildi
haklısınız, yani yazdığınız mesajla zihniyet falan gerçekten alakasız :)Zihniyet falan görünce bı tuhaf oldum
Oluyor öyle bazenhaklısınız, yani yazdığınız mesajla zihniyet falan gerçekten alakasız :)
ama nasıl konu sahibinin mesajını alıntılamak isterken sizi alıntılamışım anlamadım
canım kardeşiniz 1kere böyle bişey yaşadı ise ikinciye kalmalı görüşmez olur biter kaldı zaten doğumu yaklaşmış son güne kadar bunlarla görüşecek hali yok.Bana göre de sizin düşünce anlayışınız doğru değil. Karı koca zaten beraber işlerini hallediyorlar ama eğer hamile birisine kendini davet ettirip sonrasında hiçbir şekilde yardımcı olmuyorsan bu bana göre kabalıktır.Onlar kibarlık yaparak reddetmediler onları.Ama enayi yerine koyup yardımcı olmamak bambaşka bir durum.
Yetişkin olmanın bir kuralı da hayır demektir bence . Koca koca adam kadın olup bir hayır diyemeyen tipleri hiç anlamıyorum doğrusu. Ben istemediğim bir şeye hayır diyorum ya dünyanın en kolay şeyi. Ayrıca eve yatılı misafir olayını çok tuhaf buldum sanırım birçok kişi aynı fikirdeKızlar benim ikizim var evli ve 7 aylık hamile. Eniştemin iş yerinden arkadaşı karısıyla beraber arada sırada birbirlerinde kalıyorlar.Eniştemin arkadaşının karısı ikizimin evindeyken hiçbir şekilde elini hiçbir şeye sürmüyor hamile haliyle bütün işleri kardeşim yapmak zorunda kalıyor. Hatta eniştem ikizimin çok yorulduğunu anladığı için Allah razı olsun o da yardımcı oluyor. Onun yorulduğunu görmesine rağmen hiçbir şekilde bir işin ucundan tutmuyor. Fakat ikizim onlara gidince hamile haliyle yardımcı oluyor ve ben ona söylüyorum yapma, hamile halinle sana acımayan bir insana yardım etme.Evet misafirlikte illa iş yapma zorunluluğumuz yok ama kadının hamile olduğunu bildiğin halde bunu yapmak acımasızlık ve kadın ikizime kendini davet ettirirken iş konusunda yardımcı olmak istediğini söyledi.Yani güya kardeşime iş konusunda yardımcı olmak için kendini davet ettirmiş.Ben şahsen böyle bir insanı evime misafir olarak davet etmem sadece dışarda buluşurum ya da aynı şekilde bende onun evinde bir iş yapmazdım.Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ikizime burdan güzel yorumlarını ve düşüneceklerinizi iletebilir misiniz
Saçmalık. Dışarda yesin içsinler evde kalmak ne münasebet? Asla kabul etmezdim böyle bir şeyiKızlar benim ikizim var evli ve 7 aylık hamile. Eniştemin iş yerinden arkadaşı karısıyla beraber arada sırada birbirlerinde kalıyorlar.Eniştemin arkadaşının karısı ikizimin evindeyken hiçbir şekilde elini hiçbir şeye sürmüyor hamile haliyle bütün işleri kardeşim yapmak zorunda kalıyor. Hatta eniştem ikizimin çok yorulduğunu anladığı için Allah razı olsun o da yardımcı oluyor. Onun yorulduğunu görmesine rağmen hiçbir şekilde bir işin ucundan tutmuyor. Fakat ikizim onlara gidince hamile haliyle yardımcı oluyor ve ben ona söylüyorum yapma, hamile halinle sana acımayan bir insana yardım etme.Evet misafirlikte illa iş yapma zorunluluğumuz yok ama kadının hamile olduğunu bildiğin halde bunu yapmak acımasızlık ve kadın ikizime kendini davet ettirirken iş konusunda yardımcı olmak istediğini söyledi.Yani güya kardeşime iş konusunda yardımcı olmak için kendini davet ettirmiş.Ben şahsen böyle bir insanı evime misafir olarak davet etmem sadece dışarda buluşurum ya da aynı şekilde bende onun evinde bir iş yapmazdım.Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ikizime burdan güzel yorumlarını ve düşüneceklerinizi iletebilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?