Harfi harfine size katılıyorum.Konu sahibi arkadaş belli ki henüz çok genç ve empati yapamıyor.Kırılan rimele,ruja üzülebiliyor,annesi hasta olan 3 yaşındaki bir çocuk ilgisizlikten yaramazlaşmış da olabilir ki bu yaşda bir çocuk normalde bile bir anda böyle kırıcı,dökücü olabilir bunun eğitimle alakası yok .Çocuğu kollamak,dikkat etme lazım .
Madem siz de misafirler,çocuğu kendi haline bırakacağınıza onunla oyun oynayabilir ya da bir hikaye okuyabilirdiniz.Annesinin yapamadığını siz yapın bir daha size geldiklerinde çocuğu çimdirmek yerine onunla ilgilenin,oynayın.Kahkahaları sizi de annesini de mutlu edecekdir.
3 yasindaki cocuktan bahsediyoruz
6 degil 5 degil
sadece 3 yasinda :)
"ben olsam bir kenara ceker cimdiklerdim" diyen zavallilar bile olmus
ben olsam cocugumu bir kenara cekip cimdikleyeni yakalasam
bir guzel benzetirim
bu arada
meme kanseri sadece yaslilari vurmuyor
20 yasindan basliyor 28-45 yas arasi
kadinlarda daha cok goruluyor
ve Allah kimseye gostermesin cok agir travmalara yol aciyor
Anneniz bu durumun verdigi aciyi tahmin edip destek olmak istemis
ama siz uc yasindaki cocugu potansiyel tehlike ilan edip
magdurlari oynuyorsunuz hem uzucu hem komik
haklısın bence bunun hastalıkla falan ilgisi yok terbiye ve kurallarla ilgili bi durum benimde yakın bi arkadaşım var ve aynısını bana her geldiginde kızıyla birlikte kendiside bana uyguluyor gittikten sonra bi dünya küfür yiyo benden. herkez egitebilecegi çocugu dogurmalı bakmak egitmek diil agaç yaşken egilir gösterdigin tolerans için tebrikler aynını bana biri yapsaydı çocugu sert uyarırdım...
anlasilan sizde annesini dinlemeyen 3 yasindaki cocugu cimdikleyenlerdensiniz ))))
benim cocugumu neden karistiriyorsunuz pardon?
benim bir kizim var 7 aylik daha henuz kimsenin evini dagitmadi
elimden geldigincede dagitirmam..
Ama bir memesini kaybedip tedavi gören
dokulmus saclarini kapatmak icin bazi gunlerde peruk takan
bir arkadasim var uc cocuklu yasi 29
zorla davet ederler ve gittigi yerde kucuk oglu durmaz (2 yasinda)
herkes hos gorur cunku arkadasim o kadar yorgundur ve mucadele icindedir ki
elinden geleni yapmaya calisiyor
halini belli etmemeye calisiyor belkide birazda kendisine destek olmak isteyenlerin
hos görurusune siginiyor
sizler gibi vicdansiz dusuncesiz bencil insanlardan uzak tutsun Allah onlari
düşüncelerini savunmaya kendini ifade etmeye çalışma aklı başında olan,mantıklı ve vicdanlı insanlar seni anladı okuyanlarda anlıyor sen merak etme ..
onlar birgün çocukları olduğunda anlayacaklar ne demek istediğimizi değil çimdirmek biri çocuklarına ters bakınca o gözler nasıl oyulur diye plan yaptıklarında anlayacaklar ..
yada çocukları olmazsa eğer ah keşke çocuğum olsada ... dediklerinde anlayacaklar ..
.... vsss
boşver anlatamazsın, anlamazlar
anlasilan sizde annesini dinlemeyen 3 yasindaki cocugu cimdikleyenlerdensiniz ))))
benim cocugumu neden karistiriyorsunuz pardon?
benim bir kizim var 7 aylik daha henuz kimsenin evini dagitmadi
elimden geldigincede dagitirmam..
Ama bir memesini kaybedip tedavi gören
dokulmus saclarini kapatmak icin bazi gunlerde peruk takan
bir arkadasim var uc cocuklu yasi 29
zorla davet ederler ve gittigi yerde kucuk oglu durmaz (2 yasinda)
herkes hos gorur cunku arkadasim o kadar yorgundur ve mucadele icindedir ki
elinden geleni yapmaya calisiyor
halini belli etmemeye calisiyor belkide birazda kendisine destek olmak isteyenlerin
hos görurusune siginiyor
sizler gibi vicdansiz dusuncesiz bencil insanlardan uzak tutsun Allah onlari
Simdiye kadar hicbir cocugu cimciklemeyi birak bir cocuga karsi sesimi bile yükseltmedim. Ama eger bir cocuk gelipte benim esyalarimi karistiriyorsa ve annesi bisey demiyorsa onu yapmamasini da söylerim...
Arti ben yorumumu yaparken annenin hastaligini göz önünde bulundurmadan yorumumu yapacagimi da yazmsitim ilk cümlemde. (Sayfa6)
Ve yine yorumumu hastaligi göz önünde bulundurmadan yapiyorum. Bir cocuklu aile birinin evine gidiyorsa cocuguna sahip cikmali!Aman banane ev sahibi cocugum gelecegini düsünmeli ona göre esyalarini kaldirmali mantigi da mantik degil tamamen misafirin düsüncesizligi. Benim cocugum yok bu nedenle sadece annemden gördügümden yola cikabilirim yorum yaparken.
Biliyormusunuz Almanya'da cocugunu döven, yani eline ya da poposuna vuran okadar az kisi görüyomki sokakta anlatamam. Daha cok biz Türkler cocugumuzun poposuna vururuz yarmamazlik yaptiklarinda ya da eline vururuz. Bunun nedeni ne bilirmisiniz?? O yabanci cocuk 3 yasinda bile bir HAYIR'in ya da YAPMA'nin ne demek oldugunu gercekten anlayabiliyor. Ama biz Türkler aman yapsin cocuk HAYIR'dan anlamaz etmez diye diye...kusura bakmayin ama 10 yasina geldiklerinde annelerini parmaklarinda oynatan cocuklara sahip oluyorsunuz. Yani demek istedigim bazi seyler kücüklükten asilanmali.....
Arti beni vicdansiz, düsüncesiz ve bencil diye nitelendirdiniz. Sizi ALLAH'a havale ediyorum!
300lira kadar zararım var.Babam yok benim annem kardeşimi bizi okutuyor.Bu parada ona yüklendi durduk yere 300 lirayı çıkarıp vermek kolay mı.
sinirlenmemden doğal bişey yok.ayrıca bana gelip'çocuğum böyle yapmış ama kusura bakma çocuk işte'denmesi için sağlıklı olması gerekmiyor dimi.biraz insan olması gerekiyor.ben kalkıpta ver paramı dicek değilim.
hasta olduğu için duygusal bakıyosunuz ama nolursa olsun o bi anne.çocuğuna bakacak kardeşim.
ayrıca o bunları yaparken ben evde değildim geldiğimde gördüm herşeyin mahvolduğunu oda da sadece kardeşim ve abisi varmış onlarda küçük zaten bilgisayarla ilgilenirken görmemişler.
ayrıca misafir çocuğunun gelip dolabı karıştırcağını beklemiyodum kusura bakmayın daha iyi bi yere saklayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?