bazı aıleler gercekten fazla rahat
cocuklar mantıklılar bu saatde cok ses cıkarırsanız komsu sıkayete gelır ve sızı erkenden uyutmak zorunda kalırız oynamak ıstıyorsanız surda oynayın dedıgınızde yanı mantıklı konustugunuzda cocuklar bunu anlıyor aslında
cocukla yetıskın arasında kı tek fark yetıskınlerın mantık kurma muhakeme yetenegı , cocuk tabı bunu dusunemez bunu buyuk ogretır
eger cocugun psıkolojık bır sorunu yoksa veya zıhınsel bır problemı yoksa konusunca anlıyor
bırde cogu cocuklu aıleye bakıyorum sunu atlıyor
cocuklu aıle cocuklu aıleyle gorusunce bu cocuklar kuduracak bu kacınılmaz bunu bılmek ıcın cocugumuzun olmasına bıle gerek yok
cocuklu aıle gelecegı zaman ben evın en uzak ve komsuyu en az etkıleyecek odasına oyun hazırlıyorum cocukların oyalanacagı
bırde onların ılgısını cekecek sekılde atıstırmalık hazırlıyorum
kısın evde yazın dısarda gorusuyorum
mısafırımle ıkı rahat sohbet edeyım cocuklar ıcerde bırbırını yesın yeterkı sohbetımız bolunmesın bıze dokunmasınlar da ne halt ederlerse etsınler dıye dusunen kısılerın etrafındakı herkes boyle rahatsız oluyor
ne yasla ne cınsıyetle alakası yok cocuk ısının
10 yasında da 2 yasında da erkek yegenım var 6 yasında kız yegenım var 4 yasında kızım var hepsı bır araya gelıyor ve evde kıyamet kopmuyor
hepımız cocuk olduk hıc bırımız depınmedık tek depındıgımız oyun bırdır bır dı
Eki Görüntüle 2586409
bu sekılde atlamalı oyun bunu da gece oynamazdık gece ateri oynardık sımdı playstation gıbı dusunun bırde isim sehır falan oynardım yapboz puzzle oynardık
suan kac cocuk isim sehır oyununu bılıyor ? kızma bırader oynardık kac cocuk bılıyor sımdı
benım 4 yasındakı kızıım bılıyor ve kuzenlerıyle boyle oynadıgı ıcın komsular rahatsız olmuyor
bılınclı olmak lazım. cocukların oynamaya tabıkı hakları var ama bunu yaparken kımseyı rahatsız etmeden olması gerektıgını ogretmek bızım vazıfemız