Ah hanımlar ah herkese merhaba..
İlk derdim değil ama ilk konum. Kahramanımız üst komşu. Kendileri süper sosyal bir aile. Baş başa kaldıklarında birbirlerini yedikleri için sürekli eve misafir çağırıyorlar.
Misafir de bereketi ve çocuğuyla geliyor tabii. Amanııııııın yukarıda her haftasonu mohaç meydan muharebesi
Okuduğumu anlayamıyorum, izlediğim filmi duyamıyorum.
Saat gece 01.00 yukarıdaki biricik minnoş küçük şeytancıklar bir yürüyor biz alt katta deprem tatbikatı yaşıyoruz. Oyun oynuyorlar, oyunun kurallarını karşı mahalle öğrendi. Kapı kırma challenge falan yapıyorlar herhalde bu kapı çarpmalarının başka açıklaması olamaz.

Bu sefer hiiiç utanmadım çıktım yukarı dayandım kapılarına. Dedim beyefendi saat 1 yav 1.
1BİRbir!1bir
Mahcup bir edeyla tamam hanımefendi dedi. Keşke cahil cahil cevaplar verseydi de az kavga etseydim. Mahcup mahcup başını öne eğince ben de tamam dedim eve döndüm.
Ah yüce uyku tanrıları aşkına şimdi de kadınlar çocukları uyutmaya çalışıyorlar.
Uyumicam diye ağlayanları mı dersiniz, yere mütemadiyen eşya atanları mı.... Umuyorum gece 03.00e doğru veletleri uyutmayı başarırlar da biz de nihayet iki gram uyku uyuruz.
Kime şikayet etsem elimde kalacak çözüm yok gibi.
Yani sonuç olarak:
Çocuklu aileler çocuklar birbirini görünce azıyorsa DIŞARIDA BULUŞUN. DI ŞA RI DA. Ya da biraz zahmet olacak ama çocuğunuza az terbiye verin. Bu saatte apartman dairesinde koşulmaması gerektiğini öğrensin