- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
-
İnternette hep en beteri yazar, hiç sekmez. İnternete göre lenf kanseriydim, doktora panik halinde gittim adam basit bir üşütme dedi güldü yani cahilliğime. Babanızın da ciddi bir şeyi yoktur umarım, geçmiş olsun.
Aynen.
Neler neler oluyorduk internete göre.
Çok geçmiş olsun.
Birlikte gidemiyorum davet var parti yapicaktim kizima herkez gelicekCanım sakin ol
inşallah birşey çıkmaz
Yarın doktora birlikte gidin
Ama onun yasi var genc birinde olsa bole kafaya takmazdim basit der gecerdim kendimde bile olsa bide sigara iciyo yemek borusu kanseri falan yaziyo cpk kotuyum arkadaslaelutfen internette her yazilana inanmayin.gecen gun bi hastaligim icin baktim beni bagirsak kanseri ilan etti internet.doktora gittim gayet saglikliymis yani boyle guzel bi gunu hic uzulerek mahvetmeyin.
Sonucu öğrenirsinizBirlikte gidemiyorum davet var parti yapicaktim kizima herkez gelicek
Peki akrabaniz kac yasindaHiç moralinizi bozmayın, benim bir akrabamda da olmuştu o geçmeyen hıçkırık. Doktora gitti, sebep neymiş şu an unuttum ama hiç önemli birşey değilmiş, geçti.
Ileri yasda olunca ve sigara olunca ondan bukadar korku bendeGeçen bi arkadaşla bunu konuştuk eşinın yüzünde sivilce çıkmış oda netten bakmış kanser çıkmış ama adamın hiç bişeyi yok. Arkadaşta demişti bende diyim. Hastalığa netten bakmayın kesin kanserdir.
Peki akrabaniz kac yasinda
Lutfen , beni bilgilendirin lutfen
Ileri yasda olunca ve sigara olunca ondan bukadar korku bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?