- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
- Konu Sahibi smollgirl20
İnternete parmağım agrıyor yazsan parmak kanseri oldun der
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnternette her yazana inanmayın lütfen ya sakin olunKizimin dogum gunu var birsuru insa gelicek ama ben suan panik atak gibi bise oldum..babam 3, 4gundur asiri hiçkiriuormus annem.dedi gogus doktoruna falan gidecekmis yarin randevu almis cok da sigara iciyor birakamiyor irade sifir..ben netten baktim yemek borusu kanseri falan yazinca birden gozumden yaslar akti..durduramiyorum kendimi..sanki suan olum.haberi aldim cok ama cok kotuyum..okadar insani nasil agarlicam.bu moralle ben.tamda dogum.gunh saatinde gidiuor doktora ya kotu haber alirsak habrr alana kadar ben parti falan yapamam ki suan cok aciz hissediyorum birsuru hazirliklar yapildi ama ben ölü gibiyim lutfen bana biseyler ddeyin daha once duydunuz mu bole bisey
yanlış bilgi vermek istemem ama hangi organ olduğunu unuttum akciğer olabilir orasına hava sıkışan kişide uzun süre hıçkırıyor diye biliyorum ben.tedaviside zor birşey değil hemen panik yapmayın bence.davetide iptal edebilirsiniz.Kizimin dogum gunu var birsuru insa gelicek ama ben suan panik atak gibi bise oldum..babam 3, 4gundur asiri hiçkiriuormus annem.dedi gogus doktoruna falan gidecekmis yarin randevu almis cok da sigara iciyor birakamiyor irade sifir..ben netten baktim yemek borusu kanseri falan yazinca birden gozumden yaslar akti..durduramiyorum kendimi..sanki suan olum.haberi aldim cok ama cok kotuyum..okadar insani nasil agarlicam.bu moralle ben.tamda dogum.gunh saatinde gidiuor doktora ya kotu haber alirsak habrr alana kadar ben parti falan yapamam ki suan cok aciz hissediyorum birsuru hazirliklar yapildi ama ben ölü gibiyim lutfen bana biseyler ddeyin daha once duydunuz mu bole bisey
Babamın kanser haberini aldığımda bile sizin kadar panik yapmadım her şey Allahın emri sonuçta , inşaallah hiç bişeyi yoktur ama bişey olsa bile bu kadar panikle babanıza çok zarar verirsinizKizimin dogum gunu var birsuru insa gelicek ama ben suan panik atak gibi bise oldum..babam 3, 4gundur asiri hiçkiriuormus annem.dedi gogus doktoruna falan gidecekmis yarin randevu almis cok da sigara iciyor birakamiyor irade sifir..ben netten baktim yemek borusu kanseri falan yazinca birden gozumden yaslar akti..durduramiyorum kendimi..sanki suan olum.haberi aldim cok ama cok kotuyum..okadar insani nasil agarlicam.bu moralle ben.tamda dogum.gunh saatinde gidiuor doktora ya kotu haber alirsak habrr alana kadar ben parti falan yapamam ki suan cok aciz hissediyorum birsuru hazirliklar yapildi ama ben ölü gibiyim lutfen bana biseyler ddeyin daha once duydunuz mu bole bisey
Ha ha ha ben de 1 haftadir devam eden sol koltuk altimdaki agri icin dun aksam yaptigim ufak capli bir internet arastirmasi sonucunda gogus kanseri tanisiyla bugun sabah erkenden kostura kostura doktora gittim.meger adet duzensizliginden mutevellit olusan basit bir yumurtalik kistinin fazla ostrojen hormonu salgilamasindan dolayi boyle bir agriya neden oldugunu ogrendim.adet duzenleyici hapimla dans ede ede eve dondum:))hatta bu ara surekli oksurdugum ve hafiften sirtim agridigi icin gogus kanserinin akcigere sicramis olabilecegi bile gecmisti aklimdan.dahiliyeyede ugradim rontgen muayene sonucu basit bir bronsit oldugunu ogrendim.sigarayi azaltmam hatta mumkunse bir zahmet birakmam gerektigine kanaat getirdi doktorum.sonuc bu.yalniz esim sen bunlara gidecegine direkt psikiyatriste gitseydin ya hepsini aradan cikarirdin zaten dedi:))yes doktor no kanser.yes internet yes kanser.o yuzden konu sahibi lutfen panik yapmayin insallah birseyi yoktur babanizin.gecmis olsun.İnternette hep en beteri yazar, hiç sekmez. İnternete göre lenf kanseriydim, doktora panik halinde gittim adam basit bir üşütme dedi güldü yani cahilliğime. Babanızın da ciddi bir şeyi yoktur umarım, geçmiş olsun.
Kizimin dogum gunu var birsuru insa gelicek ama ben suan panik atak gibi bise oldum..babam 3, 4gundur asiri hiçkiriuormus annem.dedi gogus doktoruna falan gidecekmis yarin randevu almis cok da sigara iciyor birakamiyor irade sifir..ben netten baktim yemek borusu kanseri falan yazinca birden gozumden yaslar akti..durduramiyorum kendimi..sanki suan olum.haberi aldim cok ama cok kotuyum..okadar insani nasil agarlicam.bu moralle ben.tamda dogum.gunh saatinde gidiuor doktora ya kotu haber alirsak habrr alana kadar ben parti falan yapamam ki suan cok aciz hissediyorum birsuru hazirliklar yapildi ama ben ölü gibiyim lutfen bana biseyler ddeyin daha once duydunuz mu bole bisey
Sonuç?Birlikte gidemiyorum davet var parti yapicaktim kizima herkez gelicek![]()
İnt ne ne yazarsan yaz kansere bağlar korkma inşaallah birşey çıkmazKizimin dogum gunu var birsuru insa gelicek ama ben suan panik atak gibi bise oldum..babam 3, 4gundur asiri hiçkiriuormus annem.dedi gogus doktoruna falan gidecekmis yarin randevu almis cok da sigara iciyor birakamiyor irade sifir..ben netten baktim yemek borusu kanseri falan yazinca birden gozumden yaslar akti..durduramiyorum kendimi..sanki suan olum.haberi aldim cok ama cok kotuyum..okadar insani nasil agarlicam.bu moralle ben.tamda dogum.gunh saatinde gidiuor doktora ya kotu haber alirsak habrr alana kadar ben parti falan yapamam ki suan cok aciz hissediyorum birsuru hazirliklar yapildi ama ben ölü gibiyim lutfen bana biseyler ddeyin daha once duydunuz mu bole bisey