• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

misafir için açil menü yardımı:)

Ali nazik yapabilirsin kiyma patlican sarimsak yogurt ve cok kolay ayrica cokda lezzetli. Yanina da yuvalama yapabilirsin. Pilav ve cacaik birde tatli oh mis

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tatliyi unutma

yuvalama :26: cok güzel menüler ama ben hiç yemek bilmiyorum :43: bildiklerim işte bu bahsettiklerim... ama en kısa zamanda öğrenicem galiba :) çok teşekkür ederim yardımlarınız için

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kremalı mantar yemeği
şehriyesiz pirinç pilavı
domates çorbası
salat
patlıcan biber mezesi felan yap

ya da
karnı yarık
pirinç pilavı
cacık salata
ve meze yap canım..
çay yanınada 2 renkli kek yaparsın olur biter.

çok teşekkür ederim ilk menunuüzde güzel ama sanırım onları yamamam :) daha önce denemedim.. galiba ben 2. menuüde yazdıklarınızı yapacağım :)

kızlar bitanesiniz :) paniğim geçti en azından sayeniszde..
hepinize tek tek teşekkür ediyorum :) söylediğiniz menüler harika ama ben nerdeyse hiç bilmiyorum yemek yapmayı :) genelde dışarda yiyorduk eşimle :) ama bu bana ders oldu öğreneceğim hepsini tek tek :)

o zaman menü şöyle oluyor..
orman kebabı :) ilk kez denicem :D artık şanslarına ne çıkarsa
yeşil fasulye
çorba
pilav
cacık
birdee havuçlu meze :) tatlıya henüz karar vermedim şunları bi yapayım olmazsa hazır alırım artık :)

bana kolay gelsin o zaman

Menün gayet güzel ama orman kebabini tencerede pisirdikten sonra muhakkak firina surmelisin :) tatli farketmez hazir da olur dedigim gibi sekerpare yapabilirsin, ya da hafif istersen sütlü tatli yapabilirsin. Hazir da alabilirsin. Kolay gelsin allah yardimcin olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

fırında kuşbaşılı patlıcan da güzel olur ben de yemek yapmayı bilmememe rağmen güzel yaptım:D oturtma da deniyr sanırım buna...
Kuşbaşı etleri haşlıyoruz, tuzunu sonunda atıyoruz...
Patlıcanları yuvarlark yuvarlak kesip tuzlu suda bekletip kızartıyoruz.
Borcama alta haşlanmış etleri, üzerine kızarmış patlıcanları diziyoruz. En üste 4-5 domatesi rendeleyip koyuyoruz ki patlıcanlar yanmasın:D Üzerine de bir kaç sivribiber koyuyoruz. Etin tuzlu suyunu da üzerine gezdiriyoruz ve fırına veriyoruz... Karnıyarığa tercih ederim bu yemeği:D

Sütlü tatlı da şeftalili kup olabilir hiç yağ kullanılmıyor çok hafif...

Son düzenleme:
Pilavi misirli yapin bence. Harika oluyorr.

peki karnıyarık hazırlandıktan sonra fırında mı pişirilir yoksa ocakta mı.. ben fırında pişirmiştim bi kere üstü biraz kuru oldu :S:26:

Fırında yap tabiki çok fazla su koyma azda koyma tabi üzerine ince yeşil biber uzunlamasına koy biber piştiğinde çıkarırsın. Biberden anlarsın piştiğini kuru olmaz. Ama çok yemek bilmiyorum dedin daha kolay birşey seçseydin ya fırında patates tavuk mesela yada dondurucuda köfte varsa fırında patates köfte olabilir.

Back
X