Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Top kek yapip uzerine krema surecegim
Mor lahanayi sirkeli yapmayi dusunuyorum.
Sıcakları pişirip difrize atarsanız hiç bir şey olmaz 1-2 saat önce çıkarıp ısıtırsanız yeni yapılmış gibi olur.Patatesi haşlayıp dolaba koyun yeşilleri yıkayıp dilimleyip streçle sarıp dolaba koyun yarın hemen karıştırsınız. Kısırın bulgurunu da misafir den az önce ıslarsınız dolapta ki hazır yeşillik leri eklersiniz.Bu arada canım çekti.Afiyet olsun.slm kizlar yarin misafirlerim gelecek caya gunduzden oglanin doktor randevusu var. bugunden kiymali borek, peynirli milfoy cubugu hazirlayip pisirmek uzere dolaba koymayi
Kek, patates salatasi, havuc tarator, kisir veya mercimek koftesi, mor lahana mezesi yapmayi dusunuyorum.
Bi gun sonraya bunlarda bozulma olur mu? Tesekkurler saygilar
Ben de kv ye rica ettim. Akşama gün vartavsiye ettiğim menüden canim çekti. Borek ve makarna salatası yaptım şimdi. Böreği pırasalı yaptım ama.. o da cok güzel oluyor içine az biber salçası karabiber.. eşim sevinecek bu duruma durduk yere çay menusu
![]()
oo süperBen de kv ye rica ettim. Akşama gün var![]()
Hamile kozunu kullandımoo süper![]()
iyi yapmışsın . Afiyet olsunHamile kozunu kullandım![]()
Neden herkes kek önceden yapılmaz demiş anlamadımaksine kel ve kurabiye önceden hazırlanabilen yiyeceklerin başında geliyor bence ve çoğu zaman günlerce tazeliğini koruyor doğru kaplarda saklanırsa
ben birgün önceden yapacaksamslm kizlar yarin misafirlerim gelecek caya gunduzden oglanin doktor randevusu var. bugunden kiymali borek, peynirli milfoy cubugu hazirlayip pisirmek uzere dolaba koymayi
Kek, patates salatasi, havuc tarator, kisir veya mercimek koftesi, mor lahana mezesi yapmayi dusunuyorum.
slm kizlar yarin misafirlerim gelecek caya gunduzden oglanin doktor randevusu var. bugunden kiymali borek, peynirli milfoy cubugu hazirlayip pisirmek uzere dolaba koymayi
Hamur isleri bir gun onceden cok kotu oluyor canim yinede sen bilirsin. Ama diger salata turlerini yaglayip tuzlamadigin surece sikinti olmaz..simdiden afiyet olsun. Rabbim cocugunada saglik sihhat versinslm kizlar yarin misafirlerim gelecek caya gunduzden oglanin doktor randevusu var. bugunden kiymali borek, peynirli milfoy cubugu hazirlayip pisirmek uzere dolaba koymayi