• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafir kabul etmek

gurbaaprenses93

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
471
239
103
Kirikkale
Kızlar cumartesi gününe misafir cagirdim ama evim cok daginik bu aralar ütum felan da bıraktı . Dün de öyle düşünmeden cagiriverdim .Bugün de çok halsizim hasta olacak gibiyim .Gelecek kişileri çok tanımıyorum da iş ortamında tanisti k bir kere de ben evlerine gittim öyle bir samimiyet de yok.Yarin çok hasta oldum ,sizleri başka zaman evime davet edicem desem ayıp mi etmiş olurum .Size yapılsa küser alınır mısınız

Kızlar cumartesi gününe misafir cagirdim ama evim cok daginik bu aralar ütum felan da bıraktı . Dün de öyle düşünmeden cagiriverdim .Bugün de çok halsizim hasta olacak gibiyim .Gelecek kişileri çok tanımıyorum da iş ortamında tanisti k bir kere de ben evlerine gittim öyle bir samimiyet de yok.Yarin çok hasta oldum ,sizleri başka zaman evime davet edicem desem ayıp mi etmiş olurum .Size yapılsa küser alınır mısınız
bence bi sıkıntı olmaz sonuçta evin dagınık ve rahatsızlanmışsın onları daha iyi ağırlamak için başka bi zamana ertelemelisin, ama tekrar çağırmamazlık etme :)

Peki çok hasta olmadan bunu söylemek yalancılığa girmiyor mu ?
Ütülenecekleri sepete koyup dolapta saklayabilirsiniz evi de şöyle bi süpürüp derleyip toplayıp
bi çay bi kek dışarıdan belki bi kurabiye.
Nebileyim söz ağızdan çıkmış birkere.
Ha gerçekten hastaysanız tabiki kendinize eziyet etmeyin .

Daha cumartesiye cok var. Bir supurge,bir silmek,bir borek bir kek. En fazla 2 saatinizi alir bunlar. Utunuzu nereden gorecekler koyun bir dolaba kapayin kapagi bitti gitti. Ev temiz olsun guler yuz olsun yeter
Benim tüm evi süpürmem bir buçuk saati buluyor ben çok yavaşım galiba halıları kazıyasım geliyor evim 3+1 çokta büyük değil ama :/

Benim tüm evi süpürmem bir buçuk saati buluyor ben çok yavaşım galiba halıları kazıyasım geliyor evim 3+1 çokta büyük değil ama :/
Eliniz alisik degildir belki. 1,5 saatte malikane supurulur aslinda. Benim evim 2+1. Halim da sadece bir tane. Tum evi dip kose supur sil 45 dakika suruyor

Düşünmeden neden çağırıyorsun garip geldi:)
Ya da sen "bana da buyrun gelin" diye laf olsun diye söylüyorsun da insanlar ciddiye alıp şu gün gelelim mi diyorlar:)
Salonu mutfağı toparla bide wcyi tamamdır
Kek yapıp üstüne sos dök 30 dk
Böreğe vaktin yoksa dışardan al ya da dondurucu börekleri de iyi oluyor en olmadı sigara böreği yap
Makarna haşla garnitür ve turşuyla harmanla mayonezli yoğurtla karıştır oldu bitti işte.

çok fazla tanımadığım bir arkadaşım evine davet etti. kendisiyle kurstan tanışıyordum, kendi özellikle ısrar etti ben rahatsız etmek istemedim. sonra gideceğim gün yazdım birşeye ihtiyacın var mı diye, "ben kayınvalidemdeyim canım ya ya başka zaman yapalım ya da sen buraya gel" dedi. hiç cevap bile vermeden heryerden engelledim kendisini. bana çok saçma geldi, birşeye ihtiyacın var mı diye sormasam söylemeyecek bile, planlarımı bile ona göre ayarlamıştım. haber vereceksen bir gün öncesinde mantıklı bir açıklama ve özürle ver. yoksa gerçekten çok sinir bozucu

Benimde bir önceki evimde tam 2 saatimi aliyordu. 200mydi 6 tanede hali vardi koridor halisi 6m. Halilarin tamami beyaz renk. Poff

çok fazla tanımadığım bir arkadaşım evine davet etti. kendisiyle kurstan tanışıyordum, kendi özellikle ısrar etti ben rahatsız etmek istemedim. sonra gideceğim gün yazdım birşeye ihtiyacın var mı diye, "ben kayınvalidemdeyim canım ya ya başka zaman yapalım ya da sen buraya gel" dedi. hiç cevap bile vermeden heryerden engelledim kendisini. bana çok saçma geldi, birşeye ihtiyacın var mı diye sormasam söylemeyecek bile, planlarımı bile ona göre ayarlamıştım. haber vereceksen bir gün öncesinde mantıklı bir açıklama ve özürle ver. yoksa gerçekten çok sinir bozucu
Senin ki gercekten heryerden engellemelik ama

Sen aramasan kapida mi kalacaktin yani?

Hic onemin yokmus o kisi icin.
Sakin gorusme

Back
X