- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.893
- 448
- Konu Sahibi gurbaaprenses93
Stresten hasta oldunuz galiba .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dengesizmis demekkiSenin ki gercekten heryerden engellemelik ama
Sen aramasan kapida mi kalacaktin yani?
Hic onemin yokmus o kisi icin.
Sakin gorusme
Cumartesiye daha çok var bi kek yapın bide hazır tuzlu kurabiye evide supur sil gelip bi çay içecekler sadece bu kadar büyük bir sorun değil bence bizim burda bi gun onceden haber veriyorlar 6 7 çeşit ikramlik hazırlanıyor ev pırıl pırıl olmak zorunda her yere giriyorlar çünküKızlar cumartesi gününe misafir cagirdim ama evim cok daginik bu aralar ütum felan da bıraktı . Dün de öyle düşünmeden cagiriverdim .Bugün de çok halsizim hasta olacak gibiyim .Gelecek kişileri çok tanımıyorum da iş ortamında tanisti k bir kere de ben evlerine gittim öyle bir samimiyet de yok.Yarin çok hasta oldum ,sizleri başka zaman evime davet edicem desem ayıp mi etmiş olurum .Size yapılsa küser alınır mısınız
Bence ayıp olur hasta olsan da agirlarsin ki onlar da hasta olduğunu gördüğü için fazla bişey beklemezler sendenKızlar cumartesi gününe misafir cagirdim ama evim cok daginik bu aralar ütum felan da bıraktı . Dün de öyle düşünmeden cagiriverdim .Bugün de çok halsizim hasta olacak gibiyim .Gelecek kişileri çok tanımıyorum da iş ortamında tanisti k bir kere de ben evlerine gittim öyle bir samimiyet de yok.Yarin çok hasta oldum ,sizleri başka zaman evime davet edicem desem ayıp mi etmiş olurum .Size yapılsa küser alınır mısınız
Beş aylık çocuklu kadına sabah arayıp öğlen geleceğim mi dediniz siz de garip mişsiniz yaniBen de bir arkadas dogum yapti diye hayirli olsuna gidecektim.tabi cocuk 4-5 aylik olmustu .aradim sabah,oglen musaitsen biraz ugruycam diye.o da biraz sustu ne diyecegini bilemedi sonra dedi ki canim simdi cocugu banyo yaptirdim da musait degilim bugun.sok oldum tabi cok sacma bir bahaneydi :) onu da gectim sonradan buyur gel diye de aramadi.ben de bir daha gitmedim tabi .konuyka alakasiz ama aklima geldi yazdim iste niyeyse..
Siz bence artik degistirmeyin bir sekilde hazirlanip cagirin
Ne ogretmenı olarak atandınız onu merak ettımDoğu da öğretmenim bu sene atandım.bilmiylrum ki yardımcı kadın felan var mi buralarda
Bunda birsey yok kusurabakmayinBen de bir arkadas dogum yapti diye hayirli olsuna gidecektim.tabi cocuk 4-5 aylik olmustu .aradim sabah,oglen musaitsen biraz ugruycam diye.o da biraz sustu ne diyecegini bilemedi sonra dedi ki canim simdi cocugu banyo yaptirdim da musait degilim bugun.sok oldum tabi cok sacma bir bahaneydi :) onu da gectim sonradan buyur gel diye de aramadi.ben de bir daha gitmedim tabi .konuyka alakasiz ama aklima geldi yazdim iste niyeyse..
Aynen öyle bende hiç önemsemedim üzerinden 1 yıl geçti , böyle insanlar tarzım değil zaten asla görüşmem. Kendisi çok ısrar ettiği için davetini geri çevirmemiştim zaten, yoksa fazla tanımadığım insanların evine gitmeye pek sıcak bakmıyorum, genelde dışarda görüşmeyi tercih ediyorumSenin ki gercekten heryerden engellemelik ama
Sen aramasan kapida mi kalacaktin yani?
Hic onemin yokmus o kisi icin.
Sakin gorusme
Benzer bir durum bende yaşamıştım aynı sokakta oturduğum komşum sürekli evine davet ediyordu bende bir gün aradım yarın müsaitsen gelicem dedimçok fazla tanımadığım bir arkadaşım evine davet etti. kendisiyle kurstan tanışıyordum, kendi özellikle ısrar etti ben rahatsız etmek istemedim. sonra gideceğim gün yazdım birşeye ihtiyacın var mı diye, "ben kayınvalidemdeyim canım ya ya başka zaman yapalım ya da sen buraya gel" dedi. hiç cevap bile vermeden heryerden engelledim kendisini. bana çok saçma geldi, birşeye ihtiyacın var mı diye sormasam söylemeyecek bile, planlarımı bile ona göre ayarlamıştım. haber vereceksen bir gün öncesinde mantıklı bir açıklama ve özürle ver. yoksa gerçekten çok sinir bozucu
Çok samimi arkadaşlarınız olsa belki nazınız geçer erteleyebilirsiniz ama sizi henüz yeni yeni tanıyorlarken böyle birşey yaparsanız iyi bir izlenim bırakmazsınız ne yapın edin ağırlayın, evinizin dağınıklığı daveti ertelemeniz kadar mahcup duruma düşürmez sizi. Evinize geldiklerinde de hastaydım yapamadım vs. demeyin bence kolay gelsin şimdidenKızlar cumartesi gününe misafir cagirdim ama evim cok daginik bu aralar ütum felan da bıraktı . Dün de öyle düşünmeden cagiriverdim .Bugün de çok halsizim hasta olacak gibiyim .Gelecek kişileri çok tanımıyorum da iş ortamında tanisti k bir kere de ben evlerine gittim öyle bir samimiyet de yok.Yarin çok hasta oldum ,sizleri başka zaman evime davet edicem desem ayıp mi etmiş olurum .Size yapılsa küser alınır mısınız
Bende bu konuda takintiliyim . Ev cok temiz olsun ikramlar tam olsun.boyle olunca misafir agirlamak zorlasiyor. 2 gun oncesinden haberim oldugunda sıkıntı yapmam epey hallerim ev cok pis dgilse.Şu eve misafir gelince evi kaymak gibi yapmaktan vaz geçelim artık çünkü bu işler cidden karşılıklı oluyor yani elalem pis demesin diye bize dayatılmis bir öğreti.
Tuvaletiniz temiz olsun
Mutfak Cat pat toplu salon da gereksiz eşyaları kaldırın bitti cidden kasmayin ölünce ay ne pisti demiyorlar kimsenin arkasından hem deseler kaç yazar.
sabah arayıp öğlen bir uğrayacağım diyen kişiyi çok yakınım değilse bende kabul etmeyebilirim. sizin sabahtan öğlene plan yapmanızı garip buldum ben.
Banada kuzenlerim gelecekti ben kabul.etmedim ve cagirmadim gelmek isyerlerse tekrar diyebilirler demedilerde ev sahibinden davet beklemeyin cok samimiyseniz yine kabul.etmezse salla ve gitiginde de dokundir laf arasinda haber etmedin diye.. samimi degilsenizde zaten cocukli bir bayana sabahtan sana gelecem denmez evi topla kahvalti yap bebegin karnini doyur altini temizle gerçekten oglene anca oluyor.. bide aksam esime ne yemek yapacam telasi o yuzden ben bana gelmek isteyenlere iki uc gün once haber verin diyorum ki anca hazirlanayim filan
Beş aylık çocuklu kadına sabah arayıp öğlen geleceğim mi dediniz siz de garip mişsiniz yani
aslinda ben de bebekli bir bayana birgun onceden arayip yarin gelicem diyemem herhalde .cunku o zaman hazirlik yapar.yapma desem de yapar.bence 5 dk .ugrayip cikicam demek daha iyi geliyor bana.ama onun icin de yarim saat once aramayacaksin tabi.o zama ani olur.benim aradigim 10 civari ogleden sonra d3digime gore en erken gidecegim 1bucuk 2.ozellikle de belirtiyorum 5 dk ugrayip cikicam diye.bu ne demek.oglen gelcem ama kahve falan yeterli :)).yani bence bu uygundu ama boyle oldu iste.biri beni arasa uygun olmadigimi soylemis olsam ilk uygun oldugumda mutlaka haber ederim.o yuzden aranmamasi garip bana gore.herneyse de baya cevap yazan olunca ben de alintilayip cevap yazdim kizlar :)))konu sahibi kusura bakma :)Bunda birsey yok kusurabakmayin
Yani sizin dediginizde de yok onunkinde de
Siz hazirlik yapmasin bir kahve yeter diye sabah aramissiniz biraz ugrucam demissiniz yani hazirliga gerek yok fazla oturmam.demek gibi olmus gayet normal
Ama onun verdigi cevap da normal.
Evi daginiktir cocugu huysuzdur yorgundur musait degilim.demistit
Normal olmayan sonradan ayarlayip seni arayi buyur gel dememesi
Demek ki pek onem vermemis
Sen de arama bir daha gitme konusunda
Valla 4 5 aylik bebekli birinin sabahtan oglene musait olmasi mucize olurdu zatenBen de bir arkadas dogum yapti diye hayirli olsuna gidecektim.tabi cocuk 4-5 aylik olmustu .aradim sabah,oglen musaitsen biraz ugruycam diye.o da biraz sustu ne diyecegini bilemedi sonra dedi ki canim simdi cocugu banyo yaptirdim da musait degilim bugun.sok oldum tabi cok sacma bir bahaneydi :) onu da gectim sonradan buyur gel diye de aramadi.ben de bir daha gitmedim tabi .konuyka alakasiz ama aklima geldi yazdim iste niyeyse..