misafir kedimiz

O ne güzel yatakmış öyle :)
Kedi çok güzel umarım ilginiz sevginiz ona iyi gelir :KK200:
kendisine yuva bulmam lazım acilen. evde ki diğer 2 kedi durumdan pek hoşnut olmadı. saldırıyorlar sürekli. iyice iyileşene kadar bakacağım. sonra sahiplendirmem lazım. muhtemelen evde doğmuş ve sokağa atılmış bir kedi. çünkü kendini korumayı bilmiyor ve insanın kucağından inmiyor. nefret ediyorum sıkılınca evindeki kediyi sokağa atan insanlardan..

kendisine yuva bulmam lazım acilen. evde ki diğer 2 kedi durumdan pek hoşnut olmadı. saldırıyorlar sürekli. iyice iyileşene kadar bakacağım. sonra sahiplendirmem lazım. muhtemelen evde doğmuş ve sokağa atılmış bir kedi. çünkü kendini korumayı bilmiyor ve insanın kucağından inmiyor. nefret ediyorum sıkılınca evindeki kediyi sokağa atan insanlardan..

Malesef çok var :( bir hevesle eve alıp sokağa atan insanlardan bıktım!
Evde ki kediler kıskanır çok normal. Ben ilk kedime arkadaş aldığım zaman 1 hafta tıslayıp saldırdı :) şimdi ayrı duramıyorlar.
Umarım iyileşir kendine gelir ve güzel bir yuva bulursunuz :)

İki çocuğunuz varmış ne güzel hayvan sevgisi aşılanır çocuklara. Evcil hayvanla büyüyen çocuklar çok daha şefkatli oluyor.

Kapalı kum kutularını deneyebilirsiniz. Dışarıya çıkan kokuyu azaltır diye düşünüyorum. Kumu da başta temizlerken tiksinirsiniz, koku ağır gelir normaldir. Maske kullanın ya da ağzınıza burnunuza bez sarıp hızlıca temizleyin. Düzenli temizlerseniz bir de arada kumu tamamen döküp yenilerseniz koku azalır. Temizledikçe alışırsınız maske bile kullanmazsınız.

Kedicik de ev ortamına ve kumuna bir alışsın bir daha kum dışına yapmaz. Peşinize takılıp gelmiş, sizi seçmiş bildiği bir şey var demek ki diyerek duygularınızla oynuyorum ve kediyi atmazsınız diye umuyorum :KK70:

Back
X