• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneniz misafir sevmiyorsa naparsiniz

Psikolojik olarak iyi değil inanın evde bile bana böyle davranıyor ben kabulleniyorumda başkasına benim yanımda yapınca yerin dibine giriyorum az çok anlıyor onlarda onlarda saygı duyuyor genelde ama x derecede uzak biri konuyu bilmeyince anlam veremez tabi
Hiç destek almayı denediniz mi peki yakınlarınız sineye çeker ama bir yere kadar bencede eve Çagırmayın dışarıda görüşün daha iyi üzüldüm adınıza

Aklı başında ve parasını kazanan insanlar zaten böyle yapıyor genelde. Ha parasını kazanmasına rağmenevlenene kadar aynı evde yaşayanlar da olabilir ama onlar da haddini biliyor annesi istememesine rağmen sana ne demiyor
Benim aile yaşamımi elbet burdaki cümleler ile anlayamazsınız lakin dışardan biri olarak bu cümleleri okusam size hiç katılmam.Haddi mi bilmeyecek ne yapıyorum ben yiyip içip yan gelip yatan bir tip değilim evde ama buna rağmen aşağılanma hislerini yaşayan psikolojik olarak tedaviyide üstelik red eden bir anneye sahibim ben onu alttan alıp ona uyum sağlamaya çalışıyorum.ben bir birey işlem çocukluğumun gençliğimi yaşamiyor isen barınma alanimda had bilmeme olayım ne oluyor anlam veremedim. Sakin bir yapım var hir gürültü de çıkaramıyorum sadece bazen böyle napabilrim diye cikmazlarim oluyor sorguluyorum akıl almaya ihtiyaçim oluyor

Hiç destek almayı denediniz mi peki yakınlarınız sineye çeker ama bir yere kadar bencede eve Çagırmayın dışarıda görüşün daha iyi üzüldüm adınıza
Teşekkürler denedim yakın gelmiyor desteğe bu şekilde yaşamaya devam ediyor açıklıyorum ama bazı yakınlarımda dengesiz gerçekten ama alttan almaya tercih ediyorlar yinede ben huzursuz oluyorum tabi anlayışlı insanlar hayatıma istiyorum hep :/

Teşekkürler denedim yakın gelmiyor desteğe bu şekilde yaşamaya devam ediyor açıklıyorum ama bazı yakınlarımda dengesiz gerçekten ama alttan almaya tercih ediyorlar yinede ben huzursuz oluyorum tabi anlayışlı insanlar hayatıma istiyorum hep :/
Umarım seni anlayacak insanlar karşına çıkar hep

Size bir örnek vereyim kuzenimin bir arkadaşı ve onun annesi piknik tarzı bir şey düzenlemisler kuzenim yani annesi halam arkadaşı onun annesi vs benide davet ettiler katıldım çok güzel zaman geçirdiler benim içimde burukluk kaldı çünkü benim annem böyle şeyler yapmaz piknik sonrası halam hiç tanımadığı insanları arkadaşı ve onun annesini kahve içmeye davet etti hemen sonra .onlarda çok samimi içten insanlardi.mesela böyle bir şeyi ben hiç yaşamadim olabilir şeylere bana imkansız gibi geliyor başkası yapınca hayran kalıyorum

Ayrı eve çıkmak en büyük özgürlük ben ayrı eve çıkınca annemle babamla aram bile düzeldi herkesin kendi düzeni

Bu durumda yapacak biseyiniz yok sonucta kendi evi ve istemiyorsa kimseyi cagirmayin.guzelce anlatın böyle böyle diye sizi seviyorlardı bu durumu anlarlar.ayrica şimdiden ve söyleyin aniden öğrenirse daha çok kizar
Şakamısınız? Kızın kendi evi varda anasının evindemi ağırlamak istiyor.
Kendi evi onunda orası aile evi.
Hiçmi arkadaşınızı çağırmadınız? Çağırmak istemediniz?

Back
X