misafir konusu

onlysea

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
254
33
318
Selam.kizlar belki sizin konularinizin yaninda basit gelicek ama canimi sikan ve cozemedigimiz bir konu var. Misafir konusu gerek esimin kardesi gerek arkadaslarini esim genelde.bana sormadan cagiriyor , yada sadece haber veriyor. Bende istiyorum ki benim fikrimi alsin bilgi versin, az once gene ayni sebepten limoni olduk, nasil cozeriz yada istedigimi yaptirabilirim.sizce ?

eşinle konuştun mu hani daha önceden bana haber vermeni istiyorum felan diye konuşşan eğerki konuştuysan ve işe yaramadıysa gelen misafirlere soğuk davranabilirsin yada sende onun gibi habersizden birilerini çağırıp sonra nasıl oluyomus bak bencillik iyi bişey değil diye ikna etmeye çalışabilirsin başkada bişey aklıma gelmedi

biz misafire önem veren bir kültüre sahibiz,bence misafirinizi güzel ağırlamalısınız,ama eşinizin sizin uygun olduğunuz zamanda misafir davet etmesi gerekir,ikna edici şekilde konuşmalısınız derim ,sevgiler.

Soguk davranamiyorum acikcasi misafire, esime sonradan surat asiyorum. Konuyu o kadar cok konustuk.ki ama bi turlu anlasamiyoruz. Ben ondan habersiz cagirsam bozulmaz tam tersi mutlu olur

Kesinlikle bende cok severim misafiri ama bikiyorum artik, esimin kardesi ile haftanin 4 gunu gorustugumuz oluyor,

Kesinlikle bende cok severim misafiri ama bikiyorum artik, esimin kardesi ile haftanin 4 gunu gorustugumuz oluyor,

kalan uç gundede diger arkaad$lar mi oluyor :)
aynisini yapinca mutlu olur diyorsunuz
konu$ma i$e yaramiyor
soguk davranmaya da kiyamiyorsunuz

benim aklima ba$ka bi$ey gelmedi yapacak:44:

misafir sevilir de bi edebi adabı var. ne o öyle. biz de yalnız kalmak istitiyoruz bizde kafamız dinlensin istiyoruz. bazen evini toplamak istemediğin dağınık kamak istediğin zamanlar oluyor. ama misafir gelecek diye diken üstünde oturuyoz. bari biraz rahat bıraksın eşin. ya da anlaş şu günler misafir istemem diye.

Aaa, iyi oldu (kardeşini/arkadaşını artık kimi çağırdıysa) 'ı getirdiğin, benim de dışarıda işlerim vardı, yalnız kalmamış olursun tatlım, çayın yerini biliyorsun de öp çık. :)
3-5 kere misafir ağırlasın da sonradan anlar ne yaptığını, eee bana sormadın balım nereden bileyim insan getireceğini de gül geç. Çok işe yarıyor.

Son düzenleme:

:) bunu denicem kesinlikle, teşekkürler

Erkekler misafiri seviyorlar ama hizmet eden eşleri olduğu sürece ama düşünmüyorlarki bu kadın stres olur temizlikti, hazırlıktı, çayı pastası derken vs.En iyisi sen misafir ağırlama işini eşine devret bakalım hergün hergün misafir çağırabilecek mi?Sonuçta sende hizmetçi değilsin eğer eşiysen fikrini sormak zorunda zaten

anlaşamıyoruz, uzlaşamıyoruz zaten bu konuda, bugün yine akşama kardeşi ve arkadaşı gelicek. yemek düşündü mü dedim dün yok dedi, bende yapmıcam bişey dışarda işim vr onları halledicem, insanı canından bezdiriyorlar. hem çalış hem evde koştur, dün gecenin 12 sinden lavabo ovuyordum

Bak gördün mü bu misafir işi sadece seni strese sokuyor sana yardım etse kendi ağırlasa sen neden gelen misafire bozulasınki.Ama olur mu kendisi arkadaşlarıyla güzel vakit geçirecek seni düşünen yok.Sende bende arkadaşlarımla buluşacağım diye çık git.Evi temizleme bile.Ayrıca bir diğer önemli konu sana vakit ayırmaması eşinin.Sonuçta gençsiniz birlikte vakit geçirmeye ihtiyacınız var.Sanırım eşin evlilik olayına alışamamış bekar hayatını yaşıyor

bana ilk başlarda vakit ayrımıyordu gerçekten de ama şimdi denge kurmaya çalışıyor, 2 gün arkadaşı ve kardeş ile takıldı ise karıcım seninle ilgileniyim diyo bişiler yapıyoruz. yani ben mi büyütüyorum bilmiyorum ama kardeşini görmekten sıkılıyorum daha çok, evliliğimizin ilk başlarında bu mevzu yüzünden ayrılma noktasına gelmiştik, herşeyi bırakıp gitmek istiyordum o kadar sıkılmıştım. şimdi ilk başlardan kalan bi sızı var içimde ne zaman biraz çok görüşsek yada kardeşine ilgi gösterse dayanamıyorum

takma kafana şekerim düzelmeyecek bişey değil..
arkadaşların dediği gibi çayın yerini biliyosun ben çıkıyorum de.. bide yemek yapma
ya da kardeşiyle eşine dönüp "haydi bakalım bugün yemek çay sizden valla aşırı yorgunum xx yabancı değil hadi bakayım göreyim sizi" falan dersin
yola gelecektir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…