onun davet ettigi misafire soguk davranmayi denedinmi :)
eşinle konuştun mu hani daha önceden bana haber vermeni istiyorum felan diye konuşşan eğerki konuştuysan ve işe yaramadıysa gelen misafirlere soğuk davranabilirsin yada sende onun gibi habersizden birilerini çağırıp sonra nasıl oluyomus bak bencillik iyi bişey değil diye ikna etmeye çalışabilirsin başkada bişey aklıma gelmedi
biz misafire önem veren bir kültüre sahibiz,bence misafirinizi güzel ağırlamalısınız,ama eşinizin sizin uygun olduğunuz zamanda misafir davet etmesi gerekir,ikna edici şekilde konuşmalısınız derim ,sevgiler.
Kesinlikle bende cok severim misafiri ama bikiyorum artik, esimin kardesi ile haftanin 4 gunu gorustugumuz oluyor,
Kesinlikle bende cok severim misafiri ama bikiyorum artik, esimin kardesi ile haftanin 4 gunu gorustugumuz oluyor,
sorun eşinin kardeşiyle haftanın 4 günü görüşmek mi?
Aaa, iyi oldu (kardeşini/arkadaşını artık kimi çağırdıysa) 'ı getirdiğin, benim de dışarıda işlerim vardı, yalnız kalmamış olursun tatlım, çayın yerini biliyorsun de öp çık. :)
3-5 kere misafir ağırlasın da sonradan anlar ne yaptığını, eee bana sormadın balım nereden bileyim insan getireceğini de gül geç. Çok işe yarıyor.
Erkekler misafiri seviyorlar ama hizmet eden eşleri olduğu sürece ama düşünmüyorlarki bu kadın stres olur temizlikti, hazırlıktı, çayı pastası derken vs.En iyisi sen misafir ağırlama işini eşine devret bakalım hergün hergün misafir çağırabilecek mi?Sonuçta sende hizmetçi değilsin eğer eşiysen fikrini sormak zorunda zaten
Bak gördün mü bu misafir işi sadece seni strese sokuyor sana yardım etse kendi ağırlasa sen neden gelen misafire bozulasınki.Ama olur mu kendisi arkadaşlarıyla güzel vakit geçirecek seni düşünen yok.Sende bende arkadaşlarımla buluşacağım diye çık git.Evi temizleme bile.Ayrıca bir diğer önemli konu sana vakit ayırmaması eşinin.Sonuçta gençsiniz birlikte vakit geçirmeye ihtiyacınız var.Sanırım eşin evlilik olayına alışamamış bekar hayatını yaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?