misafir konusu

Hiç sevmem emrivakileri Ya senin o gün başka planın varsa... Çok ayıp gerçekten
Konuşun çözün dicem ama gene yapmakta ısrar edicektir. O zaman da kendi ilgilensin çağırdığı misafiriyle, sonuçta sen her dakika hazır kıta misafir bekleyemezsin ki

Son düzenleme:
Misafiri herkes sever ama emri vakileri hiç kimse sevmez bende sevmem emri vakileri ama sende şöyle birşey yapabilirsin.Sende eşine sormadan kendi kardeşini,abini,ablanı,arkadaşlarını eşini dostunu,iş arkadaşlarını eve davet et haftanın 4 günü bakalım onun tepkisi ne olacak kıssasa kıssas yap ki belki senin ne çektigini anlar

Son düzenleme:

pek bişey diyeceğinide sanmam benim kardeşimide benden çok davet ediyordur eve, adam insan seviyor :)

doğru diyosun düzelmeyecek birşey değil, umarım takmam kafama artıkk.. bugün zaten plan yaptım kendime dışarı çıkıcam, evde yemekte yok takılsınlar kafalarına göre, :)

pek bişey diyeceğinide sanmam benim kardeşimide benden çok davet ediyordur eve, adam insan seviyor :)

merhaba bu yazışmanız üstüne rahmetli babam aklıma geldi ,ben çocukken babam öğle yemeği vakitlerinde konu komşu kapıda tanıdık tanımadık kim varsa yemeğe davet ederdi,tabii o zaman böyle bolluk nerde ,allah ne verdiyse ,annem misafiri bir güzel ağırlardı sonra babamla kavga ederdi ,sen her gördüğünü niye eve çağırıyorsun be adam bakalım evde herkese göre yemek var mı? Diye ,babam hanım hanım bu misafir ,hiç bişey yoksa 2 yumurta kır getir derdi,babam hiç değişmedi,bu bir tabiat ,eğer eşinizi değiştirirseniz onu mutsuzda edebilirsiniz ,bence orta yolu bulun ,misafir planı çıkartın bir öneri hazırlayın ,eşinizin hayır diyeceğini sanmıyorum,sevgiler.

doğru diyosun düzelmeyecek birşey değil, umarım takmam kafama artıkk.. bugün zaten plan yaptım kendime dışarı çıkıcam, evde yemekte yok takılsınlar kafalarına göre, :)

canım ne yaptın dün? çıkabildin mi dışarı?
becerebilmişler mi başlarını bari

canım ne yaptın dün? çıkabildin mi dışarı?
becerebilmişler mi başlarını bari

çıkmadım dışarı eşim illede bizle dur dedi, kardeşi gelmedi işi varmış, arkadaşı geldi o da yemek yemiş zaten :)
artık bi şekilde çözülecek bu iş karşılıklı anlayışla, hoşgörü ile, ben geçinmesi kolay biriyim keza eşimde öyle, o yüzden bende ufak problemleri takmamaya çalışıcam tabi sizlerinde desteği ile :)

bence bu konu gerçekten can sıkıcı ama erkeklerin bakış açısı biz kadınlar gibi değil.bende misafir gelecekse haberdar olmak isterim.hazırlanmak kendimi evimi hazırlamak isterim neticede çalışan bayanlarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…