Misafir menüsü ne zaman hazırlanmalı ?

Sunny-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2022
926
511
53
Merhaba hanımlar
Bir sorum değil sorunum olacaktı öncelikle
Ben yeni yeni ev düzenine geçen hafiften tecrübesiz bir ev hanımı oldum.
Birkaç defa başıma geliyor ve moralim de bozuluyor.
Bir dünya hazırlık yaptım misafir ağırlamak için yalan yok insanlar hazırlık yaparken hem vaktini hem de nakitini harcıyor ve değer veriyor .
Benn çok önemli bir durum olmadıkça yapılan hazırlığı boşa çıkarmam ama benn nerde hata yapıyorum akşama gelecek misafir için öğlen hazırlık yaptım işleri çıkmış ve bşr dünya emeğim boşa gitti sorun değil apartmana dağıtırım ama bende mi yanlışlık var zaman konusunda yoksa bu kadar. Abartıya kaçmam yanlış mı ?
Ne yapayım çaya misafir çağırınca bir kek mi koyayım ?

Senin hatan yok aksilik olmuş her zaman böyle olmaz. Dondurucuya atarsanız çıkınca tazecik oluyor

canım yaptığında bir yanlışlık yok zaman oalrak hem özenip hem çeşit çıkarmak istemişsin ama bundan sonraki misafir hazırlıklarında pratik çeşitleri az az yap iptal olursa sizin yiyip bitirebileceğiniz gibi.

çok mu başınıza geldi böyle bişey
kaç yıldır evliyim benim neredeyse hiç mi hiç olmadı misafir iptalim
hazırlığımla kalakalmadığım için bilemiyorum

işimiz çıktı gelemeyeceğiz demek çok çok ayıp
hani hastalık ölüm vs bişey olur da
işlerini ona göre ayarlasınlar bir zahmet
o kişileri bir daha çağırmam

Bunu yapanları not edin. Bir daha geldiklerinde kolanın yanına biskrem çıkartırsınız. Yeter de artar.

Senin hatan yok aksilik olmuş her zaman böyle olmaz. Dondurucuya atarsanız çıkınca tazecik oluyor
Evet her zaman böyle olmaz elbette ama çok kez oldu ben elimden geldikçe en güzel şekilde ağırlamak isterim ama zamanda mı yanlışlık yapıyorum bir iki saat önce mi yapmam lazım hazırlığı yetiştiği kadar ne varsa diye mi düşünmem lazım eminim herkesin başına geliyordur ama ben sorunu kendimde aramaya başladım

Kesinlikle en güzel çözüm bu ben niye abarttıysam

Sana tavsiyem buzluğa atılacak menü hazırla pişirme olayını son saate bırak yenilecek buzluğa giremeyecek olanları yersiniz diğerleri buzluğa

Son düzenleme:
Sorun sizde değil
Ben bir gün öncesinde de hazırlık yaparım. Sadece bir kere başıma geldi. Gerçekten gelinmemesi gereken bir durumdu,bir yakınları vefat etmişti
İşleri önemliyse sorun değil ama basit sonra da halledecekleri bir işse ayıp etmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…