- 28 Kasım 2010
- 42.371
- 140.719
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptıklarını buzluğa at, gerektiği zaman çıkarırsın.Merhaba hanımlar
Bir sorum değil sorunum olacaktı öncelikle
Ben yeni yeni ev düzenine geçen hafiften tecrübesiz bir ev hanımı oldum.
Birkaç defa başıma geliyor ve moralim de bozuluyor.
Bir dünya hazırlık yaptım misafir ağırlamak için yalan yok insanlar hazırlık yaparken hem vaktini hem de nakitini harcıyor ve değer veriyor .
Benn çok önemli bir durum olmadıkça yapılan hazırlığı boşa çıkarmam ama benn nerde hata yapıyorum akşama gelecek misafir için öğlen hazırlık yaptım işleri çıkmış ve bşr dünya emeğim boşa gitti sorun değil apartmana dağıtırım ama bende mi yanlışlık var zaman konusunda yoksa bu kadar. Abartıya kaçmam yanlış mı ?
Ne yapayım çaya misafir çağırınca bir kek mi koyayım ?
böyle yapan misafire yaa o kadar da hazırlık yaptım neyse sağlık olsun der bi daha sittin sene çağırmamMerhaba hanımlar
Bir dünya hazırlık yaptım misafir ağırlamak için yalan yok insanlar hazırlık yaparken hem vaktini hem de nakitini harcıyor ve değer veriyor .
Benn çok önemli bir durum olmadıkça yapılan hazırlığı boşa çıkarmam ama benn nerde hata yapıyorum akşama gelecek misafir için öğlen hazırlık yaptım işleri çıkmış ve bşr dünya emeğim boşa gitti sorun değil apartmana dağıtırım ama bende mi yanlışlık var zaman konusunda yoksa bu kadar. Abartıya kaçmam yanlış mı ?
Bu cok kez olduysa yanlis insanlari davet ediyorsunuz. Diger yorumlarda yazildigi gibi gun icinde iptal olmaz. Saygisizliktir bu. Bu insanlar sizin onlara verdiginiz degeri hak etmiyorlar. Bir daha geldiklerinde cay-tost-zeytin (extraEvet her zaman böyle olmaz elbette ama çok kez oldu ben elimden geldikçe en güzel şekilde ağırlamak isterim ama zamanda mı yanlışlık yapıyorum bir iki saat önce mi yapmam lazım hazırlığı yetiştiği kadar ne varsa diye mi düşünmem lazım eminim herkesin başına geliyordur ama ben sorunu kendimde aramaya başladım
Hayır yahuEvet her zaman böyle olmaz elbette ama çok kez oldu ben elimden geldikçe en güzel şekilde ağırlamak isterim ama zamanda mı yanlışlık yapıyorum bir iki saat önce mi yapmam lazım hazırlığı yetiştiği kadar ne varsa diye mi düşünmem lazım eminim herkesin başına geliyordur ama ben sorunu kendimde aramaya başladım
Sen yine iyiymissin ben bir gece öncesinden hazırlar dolaba koyarım. Yemekli davetse. Sabah sadece pisirmesi kalır. On pisirmeli varsa onu da geceden yaparım.Merhaba hanımlar
çok önemli birşey değilse sağlık ölüm kalım vs ben bu tarz gelememe durumlarının bir gün önceden söylenmesi gerektiğini düşünüyorum. sizin de vaktiniz var, planlarınız var. ayrıca bu devirde kolay değil misafir ağırlamak. maddi anlamda büyük külfet. hele ki küçük bir aile iseniz yenilemeyecek onca yemeğe de günah yani... kısacası çok ayıp! haklı gereçkçeleri yoksa o kişileri bi daha kabul etmezdim evime. başka bahaneler bulurdum bende kibarca. 1-2 red edilince anlarlardı.Merhaba hanımlar
valla bence şu olaydan sonra annene kimse bulaşmak istemez. ayağını denk almıştır herkes eminimAyy annemin başına gelmişti bu. Ama var ya öyle çay falan değil, bildiğin ziyafet hazırlamıştı kadın.
Şöyle diyeyim menüde su böreği, sarma, Kayseri mantısı vs. vardı. Bizim buranın zor ama standart bir misafir menüsüdür, buralı olanlar bilir.Hayır bir de hem çeşit çoktu hem de gelecek kişi sayısı 10+falandı. Bunlar tek bir aileydi. Ve hepsi saçma bir sebepten ekmişlerdi bizi.
Biz de dört kişi 15 kişilik yemekle kalakalmıştık. Annem geleceklere küsmüştü. Ertesi gün devamlı arayıp gelmek istediler bir de yüzsüzlükte son nokta. Annem de telefonlara vs. bakmadı. Ama akşam yüzsüz yüzsüz yine buyurdular. Bir de yemeğimizi aldık geldik diyorlardı. Aldıkları da onca kişiye çarşıdan aldıkları bir tanecik kızarmış tavuk.
Annem de inadına hiçbir şey yapmadı. O gün için dünden kalan yemekleri bile çıkarmadı. Ki onları buzluğa atmıştı. O yüzden fasulye vardı yemekte, o da bize kadardı zaten. Annem de herkese paylaştırdı. Habersiz geldiniz kusura bakmayın dedi. Sonuç herkes aç kaldı.
Anlattığım hikaye size bir ilham vermiştir umarım.![]()
Ayıp etmisler musait degillerse bastan gelemeyiz diyecekler yoksa da bir zahmet gelecekler. Ben olsam birdaha bu kisileri cagirmamMerhaba hanımlar
Nasıl bu kadar sık olabiliyor ki? Kesin sözleşmiyorsunuz da, akşama bir uğrayabiliriz falan mı diyorlar.Evet her zaman böyle olmaz elbette ama çok kez oldu ben elimden geldikçe en güzel şekilde ağırlamak isterim ama zamanda mı yanlışlık yapıyorum bir iki saat önce mi yapmam lazım hazırlığı yetiştiği kadar ne varsa diye mi düşünmem lazım eminim herkesin başına geliyordur ama ben sorunu kendimde aramaya başladım