misafir menüsü ?

minnakzuzu

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2012
829
458
333
Kizlar pazar günü iftara misafirim var. Bir menü olusturdum ama nasil sizce ;
Bugdayli nohutlu yoğurt corbasi (corbanin tam adini bilmediğim için boyle yazdim)
Kagit kebabi
Şehriyeli pirinç pilavi
Patates püresi veya ortaya paneli tavuk ve patates kizartmasi ( karar veremedim hangisini yapacagimi)
Paneli tavuk yapmazsam yoğurtlu tavuk salatasi
sarma
Yoğurtlu pancar veya yoğurtlu kirmizi lahana
Salata..

Kizlar yorumlarinizi bekliyorum

Kağıt kebabı etli bir kebap olacak o yüZden tavuğu menüden çıkar derim,et ve tavuk bir arada güzel olmaz,tavuk salatası yerine semizotu salatası,bir çeşit de tepsi böreği yapabilirsin,kızartma ile hiç uğraşma sarmada zeytinyağlı olacak herhalde güzel olur,eğer börek yaparsan püre de yapmana gerek yok.

Altını cizdiğim yere bence gerek yok yerine börek yapabilirsiniz diğerleriyle gayet uyumlu bir menü olur

püre yerine börek dahami iyi olur ki börek tikamazmi zaten az yeniyor

Tavuğu cikardiktan sonrasi yeterli mi peki onun yerine başka şeyler eklemek gerekirmi ki

Kağıt kebabı var tavuk fazla olur bir zeytinyağlınızda var hamur işi olabilir tıkatmaz tıkatsa da zaten iftarda herşey tıkatıyor ki mezelerinizde var daha ne olsun pancar salatası yerine mor lahana salatası ve havuç tarator olabilir bence 2 renk oluyor daha güzel görüntü

Tamam bu şekilde yapayim öyleyse çok tesekkur ederim yardimlariniz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…