Misafir olmak

Hasta ziyaretinde 2 saat çok bile durmuşsunuz
15-20 dk yetermiş ufak bir kazaymış
bazı insanlar var ben denk geldim. Doğum yapmıştım bir geldiler dört beş saat oturdular. Öh yani

Aman salla gitsin. Sen de tam gelinin tersine kahkahalarla gülseydin. Sonrada gülmek çok güzel herkeze tavsiye ederim diye şakayla karişik lafini söyleseydin ortaya.

Yapilan çok ayıp, gorgusuzluk,terbiyesizlik hatta, gelen kim olursa olsun bir şey yansıtılmaz, hasta ziyareti az olur ama iki saat de çok değil, kuzen de yatak dosek yatmiyormuş, bir güler yüz göstermek, hal hatır sormak zor değil... Aynı şekilde davranırdim ben oldam

bilemiyorum ama bende rahatsız olurum,davet etmediğim insanların çat kapı gelmesine-emri vaki yapar gibi.
ister hastalık olsun ister başka bişey-akraba ya da arkadaş hiç farketmez evime davet etmediğim insan gelirse karşılığını her şekilde alır :)

düzenleme: bi de ziyaretin kısası makbuldür.[/QUOTE]

Cat kapi derken?

Bir gun onceden haber verildi. 1.5 saatlik yola gidip 2 saat oturmak anormal degil. Ama sanirim "insanina" denk gelmisim.

Uzulme bir daha gitmezsin arayip sormazsin da
Hadi seni gectim, esine yapilmis bariz bir saygisizlik var, nezaketen halan yerine sen ozur dile esinden istersen, hos olur

Uzulme bir daha gitmezsin arayip sormazsin da
Hadi seni gectim, esine yapilmis bariz bir saygisizlik var, nezaketen halan yerine sen ozur dile esinden istersen, hos olur

Ozure gerek olmaz ama onun yakinlari boyle yapsa bir sey diyemem ki hic birinden 17 senedir gormedim boyle bir sey

Ne olursa olsun eve gelen misafire surat yapmak cok buyuk terbiyesizlik.ben olsam sorardim hayirdir hasta misin canim diye.anlardi yaptigi suratin farkinda oldugumun da belki utanirdi.

Cat kapi derken?

Bir gun onceden haber verildi. 1.5 saatlik yola gidip 2 saat oturmak anormal degil. Ama sanirim "insanina" denk gelmisim.[/QUOTE]
yorumuma ilk yorumunuz daha sakindi 'saygı duyarım' demiştiniz :)
neden ikinci kez alıntıladınız farklı bir yaklaşımla anlamadım doğrusu, neyse bakın

1.si geçmiş olsun oturmaları 2 saat olmaz ayıp etmişsiniz
2.si zaten öyle birbirinize gelip gitmez, düğünlerde görüşürmüşsünüz gelin hanımın bunu yadırgamasını yadırgayışınızı da ben yadırgadım
3.sü madem zorunuza gitti bir daha ona göre davranır,teyitleşir,samimiyetinize göre davranırsınız.
benim yorumum budur ama beğenirsiniz ama aksi, siz sordunuz ben yanıtladım no stres

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…