Misafir olmak

Yorumlara katılıyorum, ya sizinle ya da akrabalarla alakalı bir sorun olmuş ya da ikisi arasında bir sorun olmuş, yansıtmış. Mesela bazı insanların huyu öyle olabiliyor, benim annem örneğin, canı bişeye sıkılsa alakalı alakasız her şeye bunu yansıtır. Bayağı da bir yansır yani. Belki gelinin huyu öyledir.

Yok asla, benden kucuk kuzenim zaten.

Tipik durum işte. . Gelmedi denirdi kesin.

Valla yazdin, hic dusunmedigim noktalar.. Hepsinde haklisin. Bakis acilari, beyin firtinasi supersin

Son düzenleme:

Kaza minik, yatan hasta falan degil.

Mesafe uzak olunca 2 saat surdu oturmamiz bu konuda haklisin.

Bidaha asla gitme.
Benzer durumu yasadik kuzenmde 12 yil oldu daha ne selam.ne sabah nede evlerine gittim.
O geldi aynen onun gibi yaptim cikip hg demedim herkes ederi akdar deger gormedigim kisiye deger gostermem..

Bidaha asla gitme.
Benzer durumu yasadik kuzenmde 12 yil oldu daha ne selam.ne sabah nede evlerine gittim.
O geldi aynen onun gibi yaptim cikip hg demedim herkes ederi akdar deger gormedigim kisiye deger gostermem..

Insan ne kötü hissediyor baslarda degil mi?

Ben buraya yazınca sakinlestim biraz

Insan ne kötü hissediyor baslarda degil mi?

Ben buraya yazınca sakinlestim biraz
Siz yien samimi degilmissiniz biz samimiydik bizde yer icerlerdi.biz bi ekre gittik yuzumuze bakmadi.haa oylemi kopardim ipleri yillardir gitmiyorum gorusmuyorum.bir bayramda o geldi hg bile demedim simdi gelse yine demem defolsunlarr..

Nedeni ne olursa olsun misafirin yanında surat yapılmaz.
Yapılan eve de bir daha gidilmez benim literatürümde...

Yazınızı okurken kendimi sizin yerinize koydum da ben şahsen öyle bir ortamda Halama enişteme inceden espriyle lafı sokardım "Hayırdı hala kuzene çarpan arabayı bizmi kullanıyorduk bu surat ne" derdim
Tabi tamamen kişilik meselesi.Benim yapım böyle orta da bir anormallik varsa hemen bir şekilde yolunu bulurum sorarım. Çünkü yanlış anlamış olabilirim karşımda ki kişinin ruh hali o an için iyi olmadığı için bana yansıtmış olabilir yada gerçekten benimle ilgili bir sıkıntısı vardır.
Aldığım cevaba göre de hareket ederim.

Araba falan carpmadi ya ayagini catlatti hali sahada

Tanidik denk gelir diye yuzeysel anlattım ama ciddi bişey yoktu yani

Valla saskinliktan bisey diyemedim, esim varken bisey soylemek dogru olmazdi zaten.
Esler boyle zamanlari kayit altina alir sonra bunlarla vurabilir. Bu konuda hassasim

ayıp yahu ayıp tanrı misafiri olsa hürmette kusur edilmez.
kan bağınız var üç bardak çay içip muhabbet etmek batmış onlara
yabaniler heralde sosyalleşmekte zorlanmışlar.

Dusundum konu üstüne cok, bir arkadas yazmis zaten seni sevmiyordur diye :))

bence bizi begenmiyor

kavga etmişlerdir

O zaman da derdim ki "Hayırdır hala halı sahada bizmle maç yaparken mi? Ayağını çatlattı bu surat ne? "
Yada halamın yüzüne bön bön bakardım dikkatlice halamı meraklandıracak şekilde halam da elbet noldu diye soracaktır işte o zaman "Hala hastamısın yüzün bir tuhaf Allah korusun kalp falan olabilir doktora git" gibi laflarla psikolojisini bozardım
Birde ikramlıkları getirdiğin de "Ah halacım evlat işte bak onun canı yanmış sen saymayı bile unutmuşsun baksana 5 kişiyiz 3 tabak getirdin devamı mutfaktaysa getireyim" falan derdim Kesin.....
Benim içim içimi yiyeceğine onun ki yesin

Gecmis olsuna cagirilmaz ki,

Ama telefonda mi gecmis olsun diyorsun yenge diye anneme sitem edince gel demis gibi oldu sanki
bilemiyorum ama bende rahatsız olurum,davet etmediğim insanların çat kapı gelmesine-emri vaki yapar gibi.
ister hastalık olsun ister başka bişey-akraba ya da arkadaş hiç farketmez evime davet etmediğim insan gelirse karşılığını her şekilde alır :)

düzenleme: bi de ziyaretin kısası makbuldür.

Değişik bir bakis acisi, saygi duyarim.

Halam yapmadi bisey ya gelin kardes kuskundu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…