Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zor olur bebekle.
Dğzeni daha oturmamış.
Hele bir de Emiyorsa.
Bakın hi. Abartmıyoru. Tam 3 ay koltuğa çakılı yaşadım eşim besledi beni.
Memede yaşadı çocuk.
Gel de misafir ağırla.
Valla gelecez diyenleri geri çevirdim.
Memeler fora üstsüz gezdim 3 ay.
Uyku desen sıkıntılı.
Gazıydı koliğiydi.
Ay benim gibi birini daha okuyunca içime bı rahatlama geldi ayyyni tıpatıp iki oğlumda beni her gören uzaylı muamelesi yapıyor. Sen alistirmissin biraz durması lazım bu ne böyle diye sinir ediyorlar beni ya bende diyodum bı tek benim çocuklar böyle heralde.
Durması gerekiyor?
E durmuyor ne yapıcam....
Zaten insanın sinirleri laçka oluyor bi de gerzek gerzek konuşmazlar mı deliriyor insan...
Sonra neden lohusa depresyonu geçiriyor bu kadınlar.
Hele o alıştırmışsın lafı varya deliriyorum.
Zevk duyuyorum koltuğa çakılı yaşamaktan sanki.
Yeni doğmuş bebeği neye alıştırmış olabilirim...
Ay bak yine patladım.
Şu saat oldu gram uyumadım.
Uyku dengem o kadar bozuldu ki uyuyamıyorum artık.
Durması gerekiyor?
E durmuyor ne yapıcam....
Zaten insanın sinirleri laçka oluyor bi de gerzek gerzek konuşmazlar mı deliriyor insan...
Sonra neden lohusa depresyonu geçiriyor bu kadınlar.
Hele o alıştırmışsın lafı varya deliriyorum.
Zevk duyuyorum koltuğa çakılı yaşamaktan sanki.
Yeni doğmuş bebeği neye alıştırmış olabilirim...
Ay bak yine patladım.
Şu saat oldu gram uyumadım.
Uyku dengem o kadar bozuldu ki uyuyamıyorum artık.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bide benim büyük oğlumun bile 4 yaşında olmasına rağmen uykusu düzensiz erken yatar erken kalkar ama gece durmadan uyanır sabah 6 da kalkar, bebek desen sürekli memede, gece birden aşağı uyumuyor,gündüz biraz bıraksam kendini yirtiyo resmen emmek için bişey varmış gibi ağlıyor,gazlı. Dediğin gibi bide salak salak muhabbetler yok sen sürekli emziriyosun ondan gazlaniyor,yok sana alışmış memede uyutuyosun onun için dalamiyor daha neler neler. İstesin emzirmeyim noluyo bakalım sanki kendileri bakicaklar.
Aynen.O "Alıştırmışsın" lafı, bi de sürekli "Emiyo mu, süt yapar, süt, meme, süt, aç bu çocuk, kucağa alıştırdın, meme, süt, az, yetmez, doymaz, süt, mama, meme, alıştırmışsın" ... Kovdum evden![]()
Pek de önemli bir dert değil ama bugün yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum. Binadan komşumun arkadaşına Bebek görmeye gittik arkadaşım tek gitmeyim yanımda arkadaş ol dedi bir gün öncesinden haber verdi bu kişiye. Bende 1 2 defa komsumda denk geldim. Özellikle 40cikmadan gitmeyelim dedim bebek 2aylik olunca gidelim ddm. Neyse kadına yük olmayalım diye bir tepsi tatlı yaptim. Arkadaşıma da söyledim hazırlık yapmasın biz biseyler götürelim diye. Yine tekrardan kıyafet yerine bir miktar ücret veriyim ihtiyacını alır dedim. Asıl konuya geliyorum bu kişinin evine yiyip içmeye gitmedik tanışıp sohbet amaçlı gittim. Kadın pek hoş güler yüzlü davranmadi çayı zor koydu onumuze , sürekli gelen giden oluyor bıktım gibisinden konuştu. Sohbet arasında Arkadasi aradı eyvah yine mi misafir geliyor diye yüzünü buruşturdu. Bu durumu lohusaligina verdim yada tüm bebekli annenlere misafir ağır mi geliyor? Benim çocuğum olmadığı için anlamayabilirim. Bu arada misafirlik konusunda, bende habersiz misafiri pek haz etmem öncesinden haber verilirse elimden geldiğince hazırlık yaparım. Sevmedigim biri bile gelse güzel güler yüzlü agirlamya çalışırım. Özellikle sıkılmasnlar diye süreklili konu açarım. Kimi anneler çocuklarını çok salıyor kirsalar dokseler sesini çıkarmıyor , yinede tatlı tatlı uyarıyorum. İlla insanlarla sıkı fiki olmama gerek yok evime gelen kişiler sayılıdir fakat gelen kisileride güler yyzlu ağırlarim. Sizle nasılsınız peki evinize gelen kişilere misafir sevmediginizi hissettirirmisiniz