- 14 Eylül 2014
- 20.893
- 99.938
- 798
Bebek 2 -3 aylıktan küçükse gitmeniz zaten yanlış bu arada.
Ben 4 aydan önce kimseye gitmiyorum
Kesinlikle. Tabii ki lohusayken misafir agirlamak kolay degildir zaten bunu iddia etmiyorum asla. Ama gelen misafire surat asmak kovmaktan beter etmek hakikaten terbiyesizliktir.
bir de gelen insanlar senden hicbir sey istememis misafir gibi davranmamis tatlisini bile yapip gelmis sen bi seye zahmet etme demis biz sadece tebrige geliyoruz mesajini da vermis yani insan bunun hatrina suratini asmaya kiyamaz
O kadar abartmasina da gerek yok ya :) 32 dis de agirlamasin yani sahte samimiyet yapmasina da gerek yok ki. Cok yorgunum bebek beni cok yordu falan diyip mutsuz dursaydi kimsenin alinacagini dusunmuyorum. off yine mi misafir biktim misafir agirlamaktan demesi hos degil cok kirici ben olsam orda bozar kalkar giderdim valla lohusaysa lohusa banane bana mi dogurdu sanki :))
Ben arkadaşını kabul etti konu sahibi sonradan dahil oldu gibi anladım.
Yani siz iki aylık bebekle samimi bir arkadaş kabul ediyorsunuz o yanında eşantiyonuyla geliyor. Üstelik toplamda bir iki kere gördüğünüz biri.
Ben olsam benim de yüzüm düşerdi.
Belki başbaşa dertleşmek istedi. Belki nasılsa samimiyiz uzanırım derken yabancı biri çıktı karşısına ona bozuldu.
Ben ev ortamıma yabancı insan sokmak istemem.