• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafir sever misiniz?

10dakikaya sizdeyiz die arayan misafirlkerden nefret ediyorum.eşimin ailesi genelde bunu çok yapıyor. minicik bebekle evi mi topla, kendi üstünü mü değiştir, bebğin üstünü mü değiştir, ne ikram edeceğini mi düşün. sinir oluyorum. anlayışsızlar.....

bi mazeretimiz olursa da ama biz çıktık yoldayız, geçiyorduk uğrayalım falan filan..birde üstüne eşim kızar misafir istemiyorsun die.

bebğim 40günlükken mecburi bir şehirdışı yolculuğumuz olmuştu.eve kendimi zor attık yorgunluktan.ve telefon.eşimin ailesinden biri 10dakkaya sizdeyiz geçiyoruz uğrucaz kabul etmedim. gittim yattım. yinede gelmişler.eşim kapıdan çevirmiş. sonrada eşimle kavgaa ediyoruz işte...anlayışsız gıcık insanlar....

ya haberli misafiri elbette seviyorum ama o kaynanam ve görümcemin her gün her gün birbirlerinde olup beni de sürekli zırt pırt arayıp gel demelerine inanın illettt oluyorummm biri bunları durdursunnn çıldırmaya az kaldıı pof be pof beni bi rahat bırakınnn :52: :52: :52: :31: :36:

Benim misafirlerim hep haberli gelir. genelde 2 gün önceden falan haber verirler. birde yeni gelin olduğum için benim davet ettiğimde çok olur. Bikeresinde kayınvalidem gündüzden aramıştı kendi yeğenleri gelecekti akşamına, kabul etmedim gün verdim. çalışıyorum, hazırlık yapmam gerekiyor. bide akşam oturmasına gelecekler akşam işten gidip nasıl karşılıyım habersizce. ama misafiri çok seviyorum. neşem yerime geliyor.

Yetişkinler ise sevmiyorum.
Arkadaşlar falan gelince mutlu olabiliyorum bazen. Ama önceden haberdar olmalıyım.

Az insan iyidir.
Diye düşünmeden edemiyorum.

#ogözlüklüadam ve #ben :1:

Ben de çatkapı misafiri pek sevmem.Çünkü gelen misafir şöööyyyllleee biiii güzel evi süzüp süzüp durur. E çocuklu ev olunca da malum her zaman temiz pak olamıyor üstüne bir de çalışıyorum o daha fena:)Gelen misafiri de öyle aparatif şeylerle ağırlamayı sevmediğim için önceden haberli gelinmesi tercihim tabi.

Valla kendi davet ettiklerim dışında misafir ağırlamayı sevdiğim söylenemez..Sırf evini eşyasını göstermek için habire hiç hatrı olmayan insanları evine davet eden insanlara da uyuz olurum üstelik.Ben birini evime ayıp olmasın diye çağırmam mesela.Değer veriosam ya da samimi görüyosam çağırrım.Bide çocuksuz biri olarak çocuklu misafirleri pek sevmem.Duvar ünitemdeki bütün süs eşyalarını kaldırmak zorunda kalıyorum çünkü o zaman. Kısacası çok fazla misafirliğe gitmeyi de çağırmayı da çok sevmiyorum..Dışarlarda buluşmak görüşmek en güzeli :)

ya haberli misafiri elbette seviyorum ama o kaynanam ve görümcemin her gün her gün birbirlerinde olup beni de sürekli zırt pırt arayıp gel demelerine inanın illettt oluyorummm biri bunları durdursunnn çıldırmaya az kaldıı pof be pof beni bi rahat bırakınnn :52: :52: :52: :31: :36:

OHOooo beni aman şu yenge geldi gelin görün aman eşinin kuzeni geldi gelin görün ,Amcalar geldi gelin görün birde aşırı kalabalık bir sülale ve karşılıklı oturuyoruz .her 3...5 günde bi gelin diyolar.Evime sık gelmiyolar ama hep çağrıyolar.bıkmadılar

Ben çalışıyorum. Dolayısıyla evde zaten fazla vakit geçiremiyorum. O kısıtlı vakti de ailemle geçirmekten yanayım. Genelde kendi çevrem de benimle aynı zihniyette. Çok sık misafir çağırmam zaten.
Bir kere misafir haber verecek gelmeden birkaç gün önce.
Çocuğu varsa çocuğuna sahip çıkacak. Ailesi ilgilenmeyip de ipini koparmış gibi hareket eden çocuklar oldu mu ben de gıcık oluyorum.
Öyle saatlerce oturup kalmayacak.
Eğer aynı şehirdeysek yatılı gelmeyecek.

eşimin bekar bir arkadaşı yatılı gelecek maalesff :(
hemde 2 3 gün
ben istemiyorum doğrusu çünkü ben adamı hiç tanımıyorum eşimde öyle çok sıkı fıkı değil anlayacağınız adam yüzsüs arsızın teki
hiç demiyoki ne işim var benim elalemin evinde 1 kaç gün rahatsız edermiyim diye bi hafta sonumuz vardı oda gitti işin yok adamla ilgilen gezdir yeddir içir offf pofffff çok canım sıkıldı

eşime uydur bi yalan dedim ama diyemem diyo oda istemiyo gelmesini aslında adam biraz çatlakmış dedğine göre psikolojik sorunları varmış..
söyleyin kızlar napsakki ne desek caydırsak adamı :50:

ayrıca ben normalde misafir severim ama öyle yatılı tanmadaığım üstelikte erkek yok istemem öyle misafir..
eşimde ayıp olmasın diye sesini çıkarmıyo esas onun yaptığı ayıp diyom yani ne işin var çok iyi tanımadığın insanın evinde 2 3 gün hadi hanımı olsa yanında gnü birlik gelseler neyse..

Misafiri severim. . Haber verenleri daha çok severim . . En azından hazırlıklarım en üst seviyede ve özenli olur :10:

peki benim yerimde olsan yine severmiydin tamam haber veriyo ama ne gerek varki tanımam durmam offff:37:

Senin yerinde olsam elbete ki sevmem.Evliliğiimin ilk yılında eşimin asker arkadaşı ama samimi değildi gelmek istedi. .
Eşimde çalışıyoruz eşim annesinde bende gece nöbetindeyim demişti . .

Madem gelecek kişinin psikolojik rahatsızlığı var eşin kesinlikle iptal etmeli programı.

Senin yerinde olsam elbete ki sevmem.Evliliğiimin ilk yılında eşimin asker arkadaşı ama samimi değildi gelmek istedi. .
Eşimde çalışıyoruz eşim annesinde bende gece nöbetindeyim demişti . .

Madem gelecek kişinin psikolojik rahatsızlığı var eşin kesinlikle iptal etmeli programı.

evet kesinlikle öyle olmalı bi şey uydurmalım tabii eşimi ikna edebilirsem :(

Back
X