• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafir sever misiniz?

misafir konusunda eşimin markete gitmekten başka katkısı olmadığı için pek sevmiyorum. hazırla yap et pişir sun onu getir bunu getir şunu getir kadın oturmuyor. ben de oturacak olsam severim ama yok güzel oldu mu şunu da getireyim bunu da getireyim yetiştireyim. ha olur da sadece çaya geliyoruz diyen olursa buyursun sık sık gelsin :D yanına bi kuru pasta alırım çayla yeriz. ama bir şeyler yapmalıysam kalsın gelmesin. :D

Ben hep misafir sevmem. Bana ailelerden farklı şehirde olduğumuz için öyle her gün misafir gelmez ama ben de yatılı misafir olur. Her ay toplam 1 hafta yatılı misafirim olur. Ama ben düzeni oturttum şimdilik. Kendi mi de kimse için paralamıyorum.

Misafiri severim ama haber verip geleni :) ben biraz fazla takıntılıyım galiba. . O olsun bu olsun diye. .
Birde çalışan kadın olunca dahada zor oluyor hem temizlik hem yemek biraz zor olabiliyor

Acik yureklilikle soyleyim HICCC SEVMEM MISAFIR HEMDE HICC..
evet ayip belki hos degil ama dogruya dogru biri gelcegi zaman gerilirim diken ustunde olurum hazirlik yapsamda rahat hissedemem allahtan kari koca boyle yabaniyiz ne akraba var ne arkadas..hiicc sikayetcide degilim

ayyynnııııı benim eşim gibi. bende hafta içi ve aniden gelen misafiri sevmem.. birinci dereceden ailem olsa bile.

Misafir severim ama öyle sürekli vıç vıç olmayı sevmem. Şimdi bazen eşimin arkadaşları, aileden birkaç kişi zaman zaman geliyor. Hamilelik de var. Olmasaydı da, zaten gün boyu çalışıyorum. Akşam ayaklarımı uzatıp kafa dinlemek istiyorum.
Dışarı çıkıp kafelerde veya başka yerlerde sandalye tepesinde oturmaktan da hiç hoşlanmıyorum. Yemekti, bulaşıktı, uykuydu derken zaten hani o güzel anın tadını çıkardığın vakit en fazla iki saat oluyor. O da hakkımız dimi. Mekanik değiliz sonuçta insanız. :KK49:

Bende severim misafirleri ama esim pek sevmez. Ailelerimiz cagiriyoruz kayinvalidemle annemlerle toplasiyoruz. İşde hep böle devam etse diyorum.

Acik yureklilikle soyleyim HICCC SEVMEM MISAFIR HEMDE HICC..
evet ayip belki hos degil ama dogruya dogru biri gelcegi zaman gerilirim diken ustunde olurum hazirlik yapsamda rahat hissedemem allahtan kari koca boyle yabaniyiz ne akraba var ne arkadas..hiicc sikayetcide degilim
Hazırlık bile yapsan neden rahat değilsin ki
Ben hazırlık yapmasam huzursuz olurum da hazırlık yapınca kendimi kahraman gibi görürüm :KK53:

Merhaba hanımlar:KK52: İyi haftalar olsun hepimize.
Çok büyük bir dert değil ama siz nasıl yapıyorsunuz, ne düşünüyorsunuz merak ettim.
O yüzden açıyorum konuyu.

Eşim misafir çok sever, hafta içi veya haftasonu ya sürekli biz arkadaşlarına gidelim ya da hep onlar bize gelsin ister.

Hafta içi sabah 9 akşam 7 çalışıyorum. Eve gelmem 8.
Yemek bulaşık vs derken saat 9 oluyor.
Sonra bir duş alıp sakince oturmak istiyorum.

Bazı arkadaşlarımız da sağolsun biraz vakitsiz.
2 yaşında çocukları var hep onu bahane ederek akşam en erken 21:00-21:30 gibi anca geliyorlar oturmaya. Dönüşleri de gece yarısını buluyor.

Hafta içi pek tahammül edemiyorum misafire.
Bir de dışarıda da olsak evde oturuyor da olsak sürekli arkadaşlarının çocuklarını beklemek zorunda kalıyorum.
Yani kalkıcaz diyelim, arkadaşları hemen ay dur mama yediriyim, ay dur pijamasını giydireyim vs vs diye bekletiyorlar.

Yanlış anlaşılmasın kınamıyorum ancak benim çocuğum yok olduğu zaman tabi ki bende yaşıcam aynı şeyleri ancak vakitsizlikleri ve plansızlıkları beni kızdırıyor.

Haftasonları da eşimle baş başa bir şeyler yapmak istiyorum ama o hep arkadaşlarını dahil etmek istiyor.
Zaten kayınvalideyle yaşıyoruz dolayısıyla pek yalnız kalma şansımız olmuyor.
(Kayınvalide konusunda kesinlikle şikayetim yok. O sebeple beni ordan vurmayın kabul etmeseydin beraber oturmayı diye:KK66:)

Ben daha evcilim evde olalım çay demleyelim uzatalım ayaklarımızı.
Ancak eşim sürekli kalabalık olmak istiyor.
Nasıl ifade edebilirim kendimi?
Benim evime gelen giden kimsem pek yok. Ancak asosyal de değilim. Sadece herşey de abartıyı sevmiyorum.
Siz sever misiniz hep misafir hep misafir:KK53:
Ben de eşim de çok seviyoruz misafir ya bize gelsinler ya biz gidelim falan.. Biz de pek yalnız kalmıyoruz haftada bi gün belki başbaşa kalıyoruzdur oturup film dizi bişiler çay demlemeler falan.. Ama seviyorum ben pek şikayetçi değilim :) Ama yorgunluk konusunda haklısın insan bazen çok yorgun hissediyo ama öyle olunca da söylüyorum bugün evde kalalım yorgunum diye.. Söyle bence sen de nolcakki :)

Valla benim eşim de misafir seviyor ama yurt dışında olduğumuz için Türk aileler pek yok oda şantiyeden erkek arkadaşı var her yemek yapışimda xxx kişi de gelsin mi ona götüreyim mı sürekli onu dahil ediyor ve ben bu durumdan nefret ediyorum arkadaşı erkek ve bekar izin versem her gün getirecek tanımıyorum etmiyorum aile dostumuz değil bu durum beni çok rahatsız ediyor ve sürekli bu konuda tartışıyoruz ne yapsam ona götüreyim o gelsin birlikte dışarı çıkalım ben eşimle olmak istiyorum o elin adamını içimize sokuyor evli Türk çift vardı onlarda sabahın köründe gelir gece giderlerdi çocuğuyla kafayı yerdim yani benim durumum da bu :-((

Merhaba hanımlar:KK52: İyi haftalar olsun hepimize.
Çok büyük bir dert değil ama siz nasıl yapıyorsunuz, ne düşünüyorsunuz merak ettim.
O yüzden açıyorum konuyu.

Eşim misafir çok sever, hafta içi veya haftasonu ya sürekli biz arkadaşlarına gidelim ya da hep onlar bize gelsin ister.

Hafta içi sabah 9 akşam 7 çalışıyorum. Eve gelmem 8.
Yemek bulaşık vs derken saat 9 oluyor.
Sonra bir duş alıp sakince oturmak istiyorum.

Bazı arkadaşlarımız da sağolsun biraz vakitsiz.
2 yaşında çocukları var hep onu bahane ederek akşam en erken 21:00-21:30 gibi anca geliyorlar oturmaya. Dönüşleri de gece yarısını buluyor.

Hafta içi pek tahammül edemiyorum misafire.
Bir de dışarıda da olsak evde oturuyor da olsak sürekli arkadaşlarının çocuklarını beklemek zorunda kalıyorum.
Yani kalkıcaz diyelim, arkadaşları hemen ay dur mama yediriyim, ay dur pijamasını giydireyim vs vs diye bekletiyorlar.

Yanlış anlaşılmasın kınamıyorum ancak benim çocuğum yok olduğu zaman tabi ki bende yaşıcam aynı şeyleri ancak vakitsizlikleri ve plansızlıkları beni kızdırıyor.

Haftasonları da eşimle baş başa bir şeyler yapmak istiyorum ama o hep arkadaşlarını dahil etmek istiyor.
Zaten kayınvalideyle yaşıyoruz dolayısıyla pek yalnız kalma şansımız olmuyor.
(Kayınvalide konusunda kesinlikle şikayetim yok. O sebeple beni ordan vurmayın kabul etmeseydin beraber oturmayı diye:KK66:)

Ben daha evcilim evde olalım çay demleyelim uzatalım ayaklarımızı.
Ancak eşim sürekli kalabalık olmak istiyor.
Nasıl ifade edebilirim kendimi?
Benim evime gelen giden kimsem pek yok. Ancak asosyal de değilim. Sadece herşey de abartıyı sevmiyorum.
Siz sever misiniz hep misafir hep misafir:KK53:
Bizde de tam tersidir eşim misafir sevmez ben severim. Eşim çok yorgun gelir işten hemen yemek yer pijamalarını giyinip televizyon karşısına geçip yayılır tabi çayı çerezi falanda olur
Bende sıkılırım ya bi yere gidelim yada biri bize gelsin isterim ama eşim rahatının bozulmasını istemez
Tabi bunlar çocuk olmadan önceydi artık bebeğim var hep ilgi istiyor o yüzden misafir benim için biraz zor oluyo yani bende eşimin safına geçtim :KK60:

Valla benim eşim de misafir seviyor ama yurt dışında olduğumuz için Türk aileler pek yok oda şantiyeden erkek arkadaşı var her yemek yapışimda xxx kişi de gelsin mi ona götüreyim mı sürekli onu dahil ediyor ve ben bu durumdan nefret ediyorum arkadaşı erkek ve bekar izin versem her gün getirecek tanımıyorum etmiyorum aile dostumuz değil bu durum beni çok rahatsız ediyor ve sürekli bu konuda tartışıyoruz ne yapsam ona götüreyim o gelsin birlikte dışarı çıkalım ben eşimle olmak istiyorum o elin adamını içimize sokuyor evli Türk çift vardı onlarda sabahın köründe gelir gece giderlerdi çocuğuyla kafayı yerdim yani benim durumum da bu :-((
Eşin biraz düşüncesizmiş

Evet bana geçimsizsin misafir sevmiyorsun diyor ama elin adamını sevmek sürekli evime koymak zorunda değilim beni eniştemden dahi kıskanıp ablamlarda kalmama izin vermeyen eşim elin adamıyla sürekli aynı ortama sokuyor adam bekar ve eşim adamın evlenmek istediğini kadın özlemi duyduğunu söylüyor böyle birini evime nasıl alabilirim korkuyorum ve güvenmiyorum

Açıkcası, ben "ev özgürlüğüme" son derece düşkünüm. Aksi halde son derece müşkülüm... Yani misaifr gelecekse o daveti ben vermeliyim, ya da zırt diye kapımda biri belirmemeli hoşlanmıyorum... evde pijama keyfi yaparken birden isteğimin dışında gelişen durumlar ben gerip darlıyor açıkcası, aynı şekilde kimseye de zırt diye gidip gelmem onları rahatsız ederim diye gene darlanıyorum.

Bence sen de benim gibisin. :)

Çat kapı misafiri sevmem kimseyede gitmem.

Mükemmeliyetçi Olduğum için herşey kusursuz olsun isterim oyüzden pek misafiride sevmem.

2,5 yıllık evliyim ilk 1 yıl boşum yoktu ama şimdi ara ara seviyorum misafiri gelen Geceyarısı gidiyo insanda hal kalmıyo

Çat kapı gelenden nefret ederim, çünkü evde çalışıyorum ben ev işleri genelde beklemede oluyo her dakika müze gibi olmuyo evim.
Gelirken peşine birini takanı da sevmem, ben sayılı yapabiliyorum çok bişi de bilmiyorum zaten yetmeyecek korkusu sarıyo beni geriliyorum eziyete dönüşüyo
Sizde abartmış, eşinizle konuşsanız?
Anlaşabildiğim, sohbetini sevdiğim insanlarsa haber versinler isterse gece 12 de gelsinler sorun değil.

Back
X